Amiras darosi hiperaktyvus, visur jo pilna. Ir tas internacionalizmas, kokią tautybę bepaminėsi, turi kažkokių kraujo sąsajų: žmona, senelė, prosenelis ir t.t. Toks praktiškai visos Europos atstovas, reiškiasi vertas nugalėt
QUOTE(ramyra @ 2016 04 22, 18:37)
Amiras darosi hiperaktyvus, visur jo pilna. Ir tas internacionalizmas, kokią tautybę bepaminėsi, turi kažkokių kraujo sąsajų: žmona, senelė, prosenelis ir t.t. Toks praktiškai visos Europos atstovas, reiškiasi vertas nugalėt
Ziurek dar pasiknisus, kas nors jo gimineje lietuvisku saknu tures.
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 22, 16:11)
Čia dar reikėjo prierašą pridėt, kad jautresnėms šito video nežiūrėt
Man atrodo, kad šių metų lenkas gerokai perspjauna ir pačią Končitą
Aha, pagal ankstesnius video, tikrai perspjauna Man atrodo, kad šių metų lenkas gerokai perspjauna ir pačią Končitą
Vėlesniuose tai jau užsimaskavęs vyrukas rimtas dabar toks visas
QUOTE(ramyra @ 2016 04 22, 17:33)
Reikėjo įspėti, kad silpnų nervų žiūrovams ir širdininkams nerekomenduojama. Kita vertus, net neįtariau, kad jis geba taip judėti.
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 22, 17:34)
tai tu man leisk jį tik atmaitint, pilvuką paglostyt, žemiau juostos gi nelysiu
Ni ni ni , prašom pirštukais neliesti, ir seilyčių nevarvinti norrrrrrs , jei pasiūlytum mainais Kiprą, tada pagalvočiau
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 22, 14:27)
pliac nu, o jau buvo pakūdęs ką man reiks daryt dabar?
imsiuos tada lenką tukinti ir šiaip, gražinkit man mano baltarusį ir vengrą dabar į komplektą
imsiuos tada lenką tukinti ir šiaip, gražinkit man mano baltarusį ir vengrą dabar į komplektą
Aš grąžinčiau, bet Vania man sako: noriu likti su tavimi, būti kartu Eurovizijos džiaugsme ir liūdesyje, iki kol šou pabaiga mus neišskirs.
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 22, 18:34)
tai tu man leisk jį tik atmaitint, pilvuką paglostyt, žemiau juostos gi nelysiu
O vaau, kokie pasiūlymai Prasidės pilvuku, o baigsis taip, kaip istorija dažniausiai nutyli
QUOTE(ramyra @ 2016 04 22, 18:37)
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 22, 18:45)
Ziurek dar pasiknisus, kas nors jo gimineje lietuvisku saknu tures.
O čia visko gali būt (pvz su kokiais litvakais )
QUOTE(Grei @ 2016 04 22, 19:39)
Na va kaip neblogai mus iš Amerikes mato youtube , ir aplamai patiko visas sustatymas, tik švedas nuvertintas
---
bet šiais metais bus laaabai geras laikas su eurovizija, kaip niekad gerų dainų užderėjo
---
bet šiais metais bus laaabai geras laikas su eurovizija, kaip niekad gerų dainų užderėjo
Oo, nors vieną kartą ir mūsų Doncę įvertino
--
tikrai Man šių metų Eurovizija atrodo kaip niekad kokybiška.
QUOTE(Jolleee @ 2016 04 22, 19:22)
norrrrrrs , jei pasiūlytum mainais Kiprą, tada pagalvočiau
Minus One, vienąč imk, patį baisiausią
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 04 22, 19:22)
Aš grąžinčiau, bet Vania man sako: noriu likti su tavimi, būti kartu Eurovizijos džiaugsme ir liūdesyje, iki kol šou pabaiga mus neišskirs.
tai nors už rankos duok palaikyt, man gi tiek mažai reikia, tai kita ranka gi liks
QUOTE(Grei @ 2016 04 22, 18:39)
Na va kaip neblogai mus iš Amerikes mato youtube , ir aplamai patiko visas sustatymas, tik švedas nuvertintas bet šiais metais bus laaabai geras laikas su eurovizija, kaip niekad gerų dainų užderėjo, o svarbiausia, kad nėra vienos ryškios lyderės. Nu bet prancūzas THE BEST
o Amirą kaip gerai įvertino bet labai nujaučiu kažkaip, kad jis laimės
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 22, 19:52)
Minus One, vienąč imk, patį baisiausią
Ehe.... nieko nebus man reik Kipro viso urmu
QUOTE(blackkiss @ 2016 04 22, 21:18)
o Amirą kaip gerai įvertino bet labai nujaučiu kažkaip, kad jis laimės
Kad ir kaip norėčiau ( ), bet nemanau Nemačiau nei vieno topo, kur jis būtų iškeltas į pirmą vietą. Kad ir šiame juk antras. Jam pagelbėtų nebent tik kažkoks labai ypatingas šou, nes kitu atveju, tai bus sunku.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 22, 20:52)
kuris ten pats baisiausias?
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 22, 19:52)
tai nors už rankos duok palaikyt, man gi tiek mažai reikia, tai kita ranka gi liks
Aš ne senamadiška, šiuolaikinė, tai galime Vanią pasidalinti: pusė man, pusė jums
Už skolas iš konkurso pašalinta Rumuniją.