Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 19, 17:33)
Bent jau i mano vengra nieks nesikesina. smile.gif O jis tikai vertas grieko.  blush2.gif

Nu kaip nesikėsina? Kėsinasi dar ir kaip ax.gif
Tik man ne vien jis gražus, o ir daina labiausiai patinka iš visų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 20, 09:35)
ai man jau galva sukasi, aš vyrus myliu, gobši esu. Net baltarusiuko kartais pagailsta, kai jisten plaikstosi nuogas su vilkais, bet jau ne su manim unsure.gif

Va taip ir buna kai meile paveluotai ateina. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2016 04 20, 14:36)

Matai kaip, mes jau trys, o as jau galvojau, kad tik man vienai jis grazus. wub.gif Akis galit paganyt, bet rankom neliest. triniti.gif tongue.gif
Atsakyti
Paskelbtas repeticiju tvarkarastis. Kazkaip vis pamirstu kad komisija vertina dalyvius ne per tiesiogine transliacija, o per antraja repeticija pries pusfinalius ir finalus. Tikiuosi, kad Donnatui viskas pavyks gerai ir sklandziai. smile.gif http://eurodiena.lt/...u-tvarkarastis/
Atsakyti
Prieš keletą dienų Serguniai nepavyko laimėti stilingiausio vyro prizo (nuo 1:22:35 min), o stilingiausios moters prizas (nuo 2:37:00)
http://vk.com/wall-63199063_8978
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 20, 09:35)
ai man jau galva sukasi, aš vyrus myliu, gobši esu.

lotuliukas.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 20, 16:33)
Matai kaip, mes jau trys, o as jau galvojau, kad tik man vienai jis grazus. 

Tai aš irgi jau seniai sakiau, kad vengras gražus(jis pagal savo duomenis turėtų būti daug kam gražus šiaip jau biggrin.gif ), bet man jis modeliško grožio, o grožis dar ne viskas tongue.gif
Prancūzas nors ir ne modeliškos išvaizdos, ne saldainis, bet žiauriai charizmatiškas ir žavus. O tai labai patraukia (bent jau mane blush2.gif laugh.gif )

Eurovizijos dalyviai buvo paprašyti savo dainą apibūdinti vienu žodžiu:
https://www.youtube....h?v=sLnEFKAEjH4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 balandžio 2016 - 19:05
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 20, 19:02)
Eurovizijos dalyviai buvo paprašyti savo dainą apibūdinti vienu žodžiu:
https://www.youtube....h?v=sLnEFKAEjH4

Paklausius dainų, tai vis tik visos dainos yra geros ir Eurovizijos lygis yra aukštas, ne taip kaip seniau, kai nebūdavo labai ką klausyti ir rinktis, mažai būdavo geros muzikos.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 20, 19:02)

Tai aš irgi jau seniai sakiau, kad vengras gražus(jis pagal savo duomenis turėtų būti daug kam gražus šiaip jau biggrin.gif ), bet man jis modeliško grožio, o grožis dar ne viskas tongue.gif
Prancūzas nors ir ne modeliškos išvaizdos, ne saldainis, bet žiauriai charizmatiškas ir žavus. O tai labai patraukia (bent jau mane blush2.gif  laugh.gif )

Man vengras dailus (juk matyti, kad dailus), bet visai ne mano skonio. Ramiai eičiau imt iš jo interviu lotuliukas.gif O jei tektų prancūzą kalbinti, turbūt 1 pastos tūtelės (kaip tam žurnalistui) neužtektų flirt.gif

................................
Nu jo, rumūnas rūškanu veidu sako, kad jo daina "happy" hihihi.gif
Prancūzas sako "passion" ir aš naiviai tikiu, kad jis tikrai žino, ką sako biggrin.gif
Švedų berniukas su tuo kepuriuku, man primena J. Nikuliną jaunystėje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 19, 15:40)
bet nepaisant viso, aš nenoriu užsitraukti nemalonės user posted image

per vėlu jau, žinok biggrin.gif mirksiukas.gif

ant dviejų (abiejų) mano diedų pavarei, tai biggrin.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 04 20, 21:02)
Man vengras dailus (juk matyti, kad dailus), bet visai ne mano skonio. Ramiai eičiau imt iš jo interviu  lotuliukas.gif O jei tektų prancūzą kalbinti, turbūt 1 pastos tūtelės (kaip tam žurnalistui) neužtektų   flirt.gif

................................
Nu jo, rumūnas rūškanu veidu sako, kad jo daina "happy"  hihihi.gif
Prancūzas sako "passion" ir aš naiviai tikiu, kad jis tikrai žino, ką sako  biggrin.gif

----

Švedų berniukas su tuo kepuriuku, man primena J. Nikuliną jaunystėje  blush2.gif

va va hihihi.gif
Nors sakė, kad nebe dantistas jis, ir jau nebežiūri į dantis, jam įdomiau žmogaus vidus, o ne dantys brunette.gif
---

lotuliukas.gif
Paskui dar praeidamas pro rumuną pašnibždėjo "Sorry" (kai kiti nepratarė nė žodžio besibraudami biggrin.gif ) Visokios tokios, atrodytų, smulkmenos ir nupiešia pilną paveikslą apie žmogų.

---

biggrin.gif
Švedų berniukas, tai turbūt dar nepilnametis. Kažkas lyg ir įsisūnyt jį norėjo? laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 20, 21:13)
per vėlu jau, žinok  biggrin.gif  mirksiukas.gif
ant dviejų (abiejų)  mano diedų pavarei, tai  biggrin.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 balandžio 2016 - 20:36
QUOTE(Smurka @ 2016 04 20, 13:36)

Vat vengro dar kol kas negirdėjau blush2.gif (tik foto mačiau).
Reiks ištaisyt tą klaidą.

Iš favoritėmis minimų perklausiau šiandien pagaliau Ispaniją, Maltą ir Australiją (Prancūzija, Rusija, Švedija žinomos).

Tai Ispanija ir Malta įspūdžio nepaliko schmoll.gif Dainos kaip dainos, ne daugiau blush2.gif

Australija jau geriau. Bet kad įsimylėjus tą dainą būčiau, bent kol kas dar ne. Yra labiau patinkančių.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 20, 21:18)
Vat vengro dar kol kas negirdėjau  blush2.gif (tik foto mačiau).
Reiks ištaisyt tą klaidą.

Vengro daina man visai patinka, bet vat gyvas dainavimas man daug klausimų kelia g.gif Nors tik vieną gyvą atlikimą temačiau. Gal ten jam tiesiog bloga diena papuolė.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 20, 20:41)
Vengro daina man visai patinka, bet vat gyvas dainavimas man daug klausimų kelia g.gif Nors tik vieną gyvą atlikimą temačiau. Gal ten jam tiesiog bloga diena papuolė.

Aš studijines versijas visų klausau. Tik latvio, prancūzo ir ruso gyvai tegirdėjus.

Kiek pamenu g.gif

Neturiu laiko kada žaist su gyvom blush2.gif blush2.gif
Atsakyti