Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 09, 21:20)

B ismatavo, nufotografavo. Atrodau baisiai.....  verysad.gif

cia jau man tas tavo "atrodau baisiai" kazkaip ne kaip skamba biggrin.gif tai tu dabar storesne, nei nuotraukose, kur esi i albuma idejus?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 09, 21:20)
Fuuu, pagaliau prisedau biggrin.gif
Vaikas isvaziavo atostogu pas babyte. Masina atiduota tvarkyti meistrui. Pasivazinejom motociklu, pasivaiksciojom, apsipirkom. Eisiu yaures vyno.
U
B ismatavo, nufotografavo. Atrodau baisiai.....  verysad.gif

Čia gal tik tau taip atrodo,wink.gif
Atsakyti
Labas smile.gif sestadienis buvo veiksme, meniu nerasau nes tai to tai ano po kasniuka privaisino, masinos nenusipirkom, kol apejom visa kauno masinu turgu tai siaubas...nu as pratus vaiksciot, bet tas stoviniavimas kol vyrai apziuri doh.gif
greiciau rytas, jauciu taip tinstu, druskos padauginau, dar per visa diena tik kavos isgeriau, gryzus kai puoliau vandeni gert kibirais. Mama issigando kad as baisiai sudziuvus, nu tos mamos vis vaikai nedavalge atrodo wub.gif
Atsakyti
Olivute, kur gimdysi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 09, 23:11)
cia jau man tas tavo "atrodau baisiai" kazkaip  ne kaip skamba  biggrin.gif tai tu dabar storesne, nei nuotraukose, kur esi i albuma idejus?

Na gal pora kg daugiau sveriu.
Ir as matau kaip atrodau nuotraukose. Sveiku protu tai ivertinta cool.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 10, 03:50)
Mama issigando kad as baisiai sudziuvus, nu tos mamos vis vaikai nedavalge atrodo  wub.gif

Daugumai mamu taip. Mano mama prie viso to amzinai man vaistus kisa. Atrodo jai, kad sergu...

Laba diena,

Vyno vakar nebuvo, luzau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 10, 11:05)
Na gal pora kg daugiau sveriu.
Ir as matau kaip atrodau nuotraukose. Sveiku protu tai ivertinta cool.gif

idek i albuma, as savo sveiku protu ivertinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 10, 12:59)
idek i albuma, as savo sveiku protu ivertinsiu smile.gif

Dabar neidesiu, nes pas B nuotraukos.
O veliau nezinau, pati nelabai galiu ziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 10, 13:14)
Dabar neidesiu, nes pas B nuotraukos.
O veliau nezinau, pati nelabai galiu ziureti blush2.gif

man jau cia rodos, kad tu tik sau nepatinki ir baisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 10, 13:32)
man jau cia rodos, kad tu tik sau nepatinki ir baisi  smile.gif

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 10, 13:32)
man jau cia rodos, kad tu tik sau nepatinki ir baisi  smile.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 10, 13:48)
man irgi taip atrodo  drinks_cheers.gif

Damos, as nesigincysiu su Jumis..... tiesiog as sakau ja matau...
o net paskaiciavus kmi, raso, kad turiu antsvorio. Tai apie ka mes snekam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 10, 14:10)
Damos, as nesigincysiu su Jumis..... tiesiog as sakau ja matau...
o net paskaiciavus kmi, raso, kad turiu antsvorio. Tai apie ka mes snekam? biggrin.gif

darbas ant koju, begioji tokius atstumus. meniu maciau, nu nera jie blogi ar per daug kaloringi kazkokie, ziurint i tavo gyvenimo ritma. is kur tas storumas as nesuprantu? rimtai, kol fotkes nepamatysiu, nepatikesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 10, 14:35)
darbas ant koju, begioji tokius atstumus. meniu maciau, nu nera jie blogi ar per daug kaloringi kazkokie, ziurint i tavo gyvenimo ritma. is kur tas storumas as nesuprantu? rimtai, kol fotkes nepamatysiu, nepatikesiu schmoll.gif

As stora buvau kokius 11 metu. Naivu tiketi, kad per 2 metus busiu saldainis. Niekada nesportavus esu, o mityba nevisagale.....
Taip, esu normali, bet su lasiniu. Dubens, menciu kaulai kyso, bet pilvas kabo, liemuo, krutine nusmuke.....
Atsakyti