Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 08, 18:47)
uztat skyscius liurlinu litrais  blink.gif atrodo kibira isgerciau, kaip kupranugaris  doh.gif
kol kas nea  ax.gif

biggrin.gif
kazkaip pazistama, man panasiai buvo tik nezinojau kad laukiuosi, buvo kucios as ir to ir ano deduosi o viskas be skonio...
o paskui mb sako nu ko tu privalgei kad tiek geri, pries pat naujus suzinojau kad laukiuosi biggrin.gif
gaila bet paskui ir apetitas sugrizo su daug kilogramu biggrin.gif

Labas rytas
pusryciam varskes apkepas su kava rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 04 09, 10:06)
Laba ryta,pusryciauju kiausiniai+kava wub.gif

Zingeidi kodel nelauki?

Nežinau, ner nuotaikos svečiams. Norėčiau jaukiai su šeima pabut, pavakarieniauti, vyno išgerti, bet...jau pakvietė esam prieš savaitę, vis dar vyro gimtadienį svenciam, i ateis jo puske su šeima. Tikiuosi bus geras vakaras.
Patarkit su kuo galima įdaryti kiaušinius, kad būtų įdomesnis, naujesnis skonis;)
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 04 08, 22:48)
Agnieska kaip taure dalinsimes? biggrin.gif

Šeštadienį, pirmadienį ir trečiadienį taurė tavo, o mano bus sekmadienį, antradienį ir ketvirtadienį lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na matau intensyviai sportuojat, lieknėjat smile.gif Man dar 10 savaitelių beliko ir galėsiu tada jungtis, jei ligoninėj visų nereikalingų kg nepamesiu biggrin.gif Na bus matyt kaip ten bus, bet taip gerai dabar valgymo nesekt, kalorijų neskaičiuot rolleyes.gif Net rodos valgyt mažiau noris nei prieš nėštumą

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 08, 19:38)
atnesu, atnesu , +300 g  lotuliukas.gif
Papildyta:
apetitas dinges visiskai..nieko nesinori valgyt  biggrin.gif

Man irgi pirmus 3 mėn buvo dingęs, vien bulvinių patiekalu norėjos. Pamečiau 2 kg pastojusi ir gal nuo 3 mėn pradėjau augint smile.gif

Atsakyti
Sveikutes,
kur visos prapuolusios?
Kas baliavoja, kas dirba, kas sportuoja? smile.gif
As tai namuose, skalbiu, ziurime filma..
Meniu sesta diena vis toks pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 04 09, 14:29)
Sveikutes,
kur visos prapuolusios?
Kas baliavoja, kas dirba, kas sportuoja?  smile.gif
As tai namuose, skalbiu, ziurime filma..
Meniu sesta diena vis toks pats  smile.gif

Gal delčios laikaisi? g.gif

Mieste buvau,kelis rūbus nusipirkau,pavaikštinėjau ramiai cool.gif
Vakare važiuosim dukros pasiimti,nuo sekmadienio nesimatėm,pasiilgau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 09, 16:39)
Gal delčios laikaisi?  g.gif

Mieste buvau,kelis rūbus nusipirkau,pavaikštinėjau ramiai  cool.gif
Vakare važiuosim dukros pasiimti,nuo sekmadienio nesimatėm,pasiilgau wub.gif

Taip ax.gif

ka grazaus nusipirkai?
Kur dukriukas buvo, nereikejo i mokykla?
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 04 09, 14:43)
Taip  ax.gif

ka grazaus nusipirkai?
Kur dukriukas buvo, nereikejo i mokykla?

Šaunuolė bigsmile.gif Kiek pametei?Kiek dar dienų laikysies?

Gražaus tai nieko smile.gif Paprastas kelnes (į darbą,juodas),maikutę,marškinėlius į darbą (pas mus tik languotas viršus turi būt) ir 2 paprastas juodas maikutes.Dar vaikams (dukrai ir dukterėčiai) nupirkau rūbelių.Kokių gražių yra mažiukams,va jau maniškei kažką rast sunkoka.
Dvi savaitės atostogų jai.Tai vieną buvom kartu,o kitą praleido pas pusbrolius smile.gif pirmą kartą taip ilgai be mūsų,bet taip gerai jai ten,kad neturi laiko parašyt net sms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 09, 16:48)
Šaunuolė  bigsmile.gif  Kiek pametei?Kiek dar dienų laikysies?

Gražaus tai nieko smile.gif Paprastas kelnes (į darbą,juodas),maikutę,marškinėlius į darbą (pas mus tik languotas viršus turi būt) ir 2 paprastas juodas maikutes.Dar vaikams (dukrai ir dukterėčiai)  nupirkau rūbelių.Kokių gražių yra mažiukams,va jau maniškei kažką rast sunkoka.
Dvi savaitės atostogų jai.Tai vieną buvom kartu,o kitą praleido pas pusbrolius smile.gif pirmą kartą taip ilgai be mūsų,bet taip gerai jai ten,kad neturi laiko parašyt net sms  biggrin.gif

Pameciau 3.5 kg, rytoj dar noriu, paskutine diena issilaikyti ax.gif turejau dideli pliusa blush2.gif
Kaip fainai thumbup.gif
Bet tame paciame mieste buvo, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 04 09, 14:58)
Pameciau 3.5 kg, rytoj dar noriu, paskutine diena issilaikyti  ax.gif turejau dideli pliusa  blush2.gif
Kaip fainai  thumbup.gif
Bet tame paciame mieste buvo, ar ne?

Oho ,kad man taip biggrin.gif
Aha,tam pačiam tik kitam rajone smile.gif
Atsakyti
Fuuu, pagaliau prisedau biggrin.gif
Vaikas isvaziavo atostogu pas babyte. Masina atiduota tvarkyti meistrui. Pasivazinejom motociklu, pasivaiksciojom, apsipirkom. Eisiu yaures vyno.

B ismatavo, nufotografavo. Atrodau baisiai..... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nezinau net ar rasyt meniu, chaotiskas labai siandien:
glaistytas surelis, 4 kukuruzu trapuciai
2 obuoliai
sauja saulegrazu moliugu seklu, po kasni visokiu darzoviu (morka, paprika, moliugas, grieztis, gal dar kokia)
obuolys, 2 sauksteliai rududu
1,5 lekstes trintos moliugu sriubos
1 troskintas kotletas, rauginti kopustai
dar gal 3 obuoliai
3,5 km begimo
eisiu dar sulciu stiline isgert su vaistais

QUOTE(olivute @ 2016 04 09, 14:05)
Sveikos, na matau intensyviai sportuojat, lieknėjat smile.gif Man dar 10 savaitelių beliko ir galėsiu tada jungtis, jei ligoninėj visų nereikalingų kg nepamesiu biggrin.gif Na bus matyt kaip ten bus, bet taip gerai dabar valgymo nesekt, kalorijų neskaičiuot  rolleyes.gif  Net rodos valgyt mažiau noris nei prieš nėštumą
Man irgi pirmus 3 mėn buvo dingęs, vien bulvinių patiekalu norėjos. Pamečiau 2 kg pastojusi ir gal nuo 3 mėn pradėjau augint smile.gif

Kiek jau priaugai? nedaug liko laukti 4u.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 09, 20:20)
Fuuu, pagaliau prisedau biggrin.gif
Vaikas isvaziavo atostogu pas babyte. Masina atiduota tvarkyti meistrui. Pasivazinejom motociklu, pasivaiksciojom, apsipirkom. Eisiu yaures vyno.

B ismatavo, nufotografavo. Atrodau baisiai.....  verysad.gif

Ikelk foto. Na as ziuriu tavo foto, tai jeigu galima taip sakyti blush2.gif , baisiai man atrodai kur su maudymuku ir kur salia sunaus. Su sortukais is vis kaip mergicka thumbup.gif

Pagalvojus, tai noretus man manekenes figura turet, kojos kad butu kaip sakaliukai, taip isivaizduoju kaip su apkritusiais dzinsiukais vaiksciociau laiminga, bet suprantu, kad cia nerealu, tai net nesvajoju ir net tikslo sau tokio nekeliu irnesakyk.gif krutines didesnes irgi noreciau, ir pedu mazesniu, ir kaulu smulkesniu, ir plauku tankesniu... vnz, panorejau ir gana svajot biggrin.gif reik eit vistiena rytojui pamarinuot... tiiiinnngiu ... Nugara pastaruoju metu kazko skauda posmarkiai sad.gif
ai,dar begiot nelabai patinka, dulkes nuo masinu eina dali kelio unsure.gif gal cia tik siandien asitaik, kad nemazai masinu tuo laiku vaziavo kai begau...
Atsakyti