Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 08, 09:35)

biggrin.gif
O man atrodo, kad dauguma jūsų čia perdeda... Lesat kaip viščiukai, dietos, apsivalgymai savaitgaliniai, numetat per savaitę kažkiek ir sakot mažai doh.gif Kilogramais norit per savaitę numesti? Nevarykit jau Dievo į medį smile.gif
O aš ką? Nuolat alkana.... Nuolat kažko atsisakanti ir save ribojanti.
Kolkas varžtai galvoj neatsisuko ir nesiimsiu daugiau nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

maze miega ant ranku, negaliu eit pasisvert, o taip gert noriu biggrin.gif vakar turejau prabegt, bet nebegau, nes keite mazes kambary langa iki 22 val, negalejo vyras paziureti, turejo padet.. siandien gal pavyks... jauciuosi toki nusizengima padarius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 08, 06:44)
biggrin.gif
O man atrodo, kad dauguma jūsų čia perdeda... Lesat kaip viščiukai, dietos, apsivalgymai savaitgaliniai, numetat per savaitę kažkiek ir sakot mažai doh.gif Kilogramais norit per savaitę numesti? Nevarykit jau Dievo į medį smile.gif
O aš ką? Nuolat alkana.... Nuolat kažko atsisakanti ir save ribojanti.
Kolkas varžtai galvoj neatsisuko ir nesiimsiu daugiau nieko lotuliukas.gif

Buvau užmiršusi apsiryjimą biggrin.gif Bet kad nelesu,tai tikrai,kitaip senai būčiau sulieknėjusi.Tampausi,nes vis valios pritrūksta. Per savaitę tikrai nenoriu numest,užtektų ir -4 kg per mėnesį,bet kad pavyksta tik vieną numest per 3 ar 4 mėnesius lotuliukas.gif
Ir tikrai nepanikuoju,jaučiuosi gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 08, 09:59)
Buvau užmiršusi apsiryjimą  biggrin.gif  Bet kad nelesu,tai tikrai,kitaip senai būčiau sulieknėjusi.Tampausi,nes vis valios pritrūksta. Per savaitę tikrai nenoriu numest,užtektų ir -4 kg per mėnesį,bet kad pavyksta tik vieną numest per 3 ar 4 mėnesius  lotuliukas.gif
Ir tikrai nepanikuoju,jaučiuosi gerai  biggrin.gif

Tai va, jei aš nelieknėju, vadinasi vis dar per mažai pastangų įdedu doh.gif O tu man sakai perdedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 08, 07:05)
Tai va, jei aš nelieknėju, vadinasi vis dar per mažai pastangų įdedu doh.gif O tu man sakai perdedu biggrin.gif

O gal tau jau nelabai yra iš ko lieknėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 08, 10:08)
O gal tau jau nelabai yra iš ko lieknėt  biggrin.gif

Yra, lašinys ant pilvo doh.gif
Aš suprantu kai 20 metų svėriau 60 kg, o dabar 37 metų ir 66 kg labai stebuklo nėra ko norėti doh.gif Amžiuj galima bėda suversti biggrin.gif
Atsakyti
-700g ir 76.7 kg smile.gif
Atsakyti
Nu blyn ponios, susiimam, nuridenam tuos kilus, o paskui jau galesim savaitgali est, siokiadieni ne ir laikysis svoris smile.gif bet kaip susiimt ilgam...
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 08, 09:11)
Yra, lašinys ant pilvo doh.gif
Aš suprantu kai 20 metų svėriau 60 kg, o dabar 37 metų ir 66 kg labai stebuklo nėra ko norėti doh.gif Amžiuj galima bėda suversti biggrin.gif

laba ryta,Nota gal tai ne lasinys,o tiesiog oda,po gimdimo likusi.Pas mane irgi yra kaip ale lasinys ant pilvo,bet cia nieko nepakeisi,skuros neiseis numesti,lieka tik operacija kaip sakoma.Aisku noreciau kad to skuros-lasinio nebutu,bet yra kaip yra.Iskart parasau,kad skura turiu aumeny ne vien oda,o aisku su kazkokiu paodiniu sluoksniu,kuri mes lasiniu vadinam.Gal as klystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 04 08, 10:30)
laba ryta,Nota gal tai  ne lasinys,o tiesiog oda,po gimdimo likusi.Pas mane irgi yra kaip ale lasinys ant pilvo,bet cia nieko nepakeisi,skuros neiseis numesti,lieka tik operacija kaip sakoma.Aisku noreciau kad to skuros-lasinio nebutu,bet yra kaip yra.Iskart parasau,kad skura turiu aumeny ne vien oda,o aisku su kazkokiu paodiniu sluoksniu,kuri mes lasiniu vadinam.Gal as klystu 4u.gif

Galima ir taip pavadinti smile.gif
Aš imu iššūkį numest pilvą biggrin.gif Ryt B matuos, fotografuos. žiūrėsim kas po mėnesio bus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 08, 09:33)
Galima ir taip pavadinti  smile.gif
Aš imu iššūkį numest pilvą biggrin.gif Ryt B matuos, fotografuos. žiūrėsim kas po mėnesio bus biggrin.gif

kaip mesi?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 04 08, 11:15)
kaip mesi?

Sportu smile.gif
Maistą ir taip prižiūriu, stipriau nebsispausiu smile.gif
Atsakyti