Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 12, 18:55)
O aš, kad ir nežadu maratonų bėgioti, bet matuoklį būtinai žadu nusipirkti. Sau, kad stebėti pulsą ir negadinti širdies smile.gif

Smile_at, kas tas duocius?

Tai tavo begiojimo apimtys visai kitos, jei skaiciuot km, per menesi ne viena maratonas gaunasi 4u.gif
As tikiu, kad tai geras daiktas, bet reikia daznai naudot, kad apsimoketu pirkti, del pazaidimo tikrai nereikia man, bent kol kas... Labai prireikus galeciau pasiskolinti 4u.gif

Va duociai, tie apatiniai zaliuose pakuose 4 rusiu:
user posted image
aptikau tuos su moliugais ir dabar man kaip liga, kaip Spaliukei 3 in 1. Kazkada nuo savo mamos buvau ir tuo 3 in 1 uzsikretus, bet kai suzinojau, kad ten nei cukraus, nei kavos, nei pieno nera, tai meciau biggrin.gif

prie meniu pridedu 0,5 stiklines saldytu juoduju serbentu. Kaip rugstu, net dantys atsipo...
Bet uz tai pasportavau pagal plana 50 min thumbup.gif vakare sunkiau nei ryte, gal del to man ir taip sunkiai begasi, kad vakarais begu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 12, 20:45)
aha mazokai, bet jei nealkana  thumbup.gif  man nekrenta svoris,jei iki penktad nepakris mazinsiu kalorijas...dar judet gal daugiau reiktu.

Spaliuke, man jau rodos pas tave nebera kur mazina unsure.gif jau as pasakojau apie save, kaip daug sportavau ir vartojau 1000 kaloriju, svoris nekrito kaip ikaltas, tik liga isitaisiau, ko pasekoje veliau tik uzaugo svoris sad.gif prireike laiko, kol susitvarkiau su liga, tada protingai valgant ir svoris nukrito...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 12 balandžio 2016 - 21:02
Kaip tik ziurejau klipuka toki ismanancios merginos, pasakojo apie ta svorio sustojima, plato
tai ji sake jokiais budais negalima tuo laiku mazint kaloriju, kaip tik geriau pridet baltymu ir stipriau pasportuot
ir maziau svertis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 12, 21:15)
aptikau tuos su moliugais ir dabar man kaip liga, kaip Spaliukei 3 in 1. Kazkada nuo savo mamos buvau ir tuo 3 in 1 uzsikretus, bet kai suzinojau, kad ten nei cukraus, nei kavos, nei pieno nera, tai meciau biggrin.gif

kazkada kuriau pakuotes 3in1 kavai, tai klausinejau gamintoju kokiu budu ji gaminama, db tiksliai nepamenu kaip kad, bet esme kad nuo tirpios kavos tik gaminimo technologija skiriasi, kazkaip iskaitinta ta kava, na aisku saldiklis ir pieno milteliai dedami, bet kavos ten tikrai yra biggrin.gif saldikli as deciau ir tirpia gerdama, tai gaunasi blogis pieno milteliai tik. Bet man labiausiai galva skauda kad ten daug kaloriju, pakiukas 70kcal, isgeriu 2 taiva jau galeciau geriau koki vaisiu suvalgyt smile.gif nu bet gert nesaldzia kava schmoll.gif geriau jokios smile.gif bandysiu iki 1 pakiuko susimazint pradziai. Gaila arbatos nemegstu...
Atsakyti
Labas rytas

Oi kojos, kojeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 04 13, 07:28)
Labas rytas

Oi kojos, kojeles biggrin.gif

biggrin.gif bet kaifas ane ?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 13, 07:30)
biggrin.gif bet kaifas ane ?

Kai isbegi tai jo.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 13, 04:24)
kazkada kuriau pakuotes 3in1 kavai, tai klausinejau gamintoju kokiu budu ji gaminama, db tiksliai nepamenu kaip kad, bet esme kad nuo tirpios kavos tik gaminimo technologija skiriasi, kazkaip iskaitinta ta kava, na aisku saldiklis ir pieno milteliai dedami, bet kavos ten tikrai yra biggrin.gif saldikli as deciau ir tirpia gerdama, tai gaunasi blogis pieno milteliai tik. Bet man labiausiai galva skauda kad ten daug kaloriju, pakiukas 70kcal, isgeriu 2 taiva jau galeciau geriau koki vaisiu suvalgyt smile.gif nu bet gert nesaldzia kava  schmoll.gif geriau jokios smile.gif bandysiu iki 1 pakiuko susimazint pradziai. Gaila arbatos nemegstu...

Aš tavo vietoj nors tokį sau malonumą pasilikčiau ir nepergyvenčiau dėl poros 3in1 puodelių smile.gif

PD, kokios džiugios žinios iš Tavęs wub.gif

Labas rytas
Prasibėgau iš pat ryto 4km su sustojimais, bet įsitaisiau slogą ir gerklę peršti per tuos rytinius bėgimus, nepratęs organizmas
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 04 13, 07:43)
Aš tavo vietoj nors tokį sau malonumą pasilikčiau ir nepergyvenčiau dėl poros 3in1 puodelių  smile.gif

PD, kokios džiugios žinios iš Tavęs wub.gif

Labas rytas
Prasibėgau iš pat ryto 4km su sustojimais, bet įsitaisiau slogą ir gerklę peršti per tuos rytinius bėgimus, nepratęs organizmas

kazkiek man ji saldumynu poreiki sumazina smile.gif

ipratinsi organizma, man irgi budavo sloga, gerkle paperstedavo, db nebe smile.gif

snd lygiai menuo kai begioju, vuhuuu smile.gif ta proga bliuskute begimui nusipirkau gal ryt jau atsius smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau jus tai sportuojate ir dejuojate biggrin.gif

Spaliuke , na tikrai nesiskubink su tuo svoriu, jau taip valgai mažai ax.gif

PD , labai smagu girdėti kad širdelė plaka, dabar lauksim lyties nustatymo biggrin.gif aš už merginą tongue.gif

Kažkaip neužsiciklinu ši kartą ties nėštumu, net neatverčiau žurnalų pirktų, o dar laukia kraitelio pirkimas. Jau kitą savaitelę reikės važiuot pirktis, nes taip ir pagimdysiu beveik nieko neturėdama
Atsakyti
Labas rytas;) lyja....
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 13, 08:48)
kazkiek man ji saldumynu poreiki sumazina smile.gif

ipratinsi organizma, man irgi budavo sloga, gerkle paperstedavo, db nebe smile.gif

snd lygiai menuo kai begioju, vuhuuu smile.gif ta proga bliuskute begimui nusipirkau gal ryt jau atsius smile.gif

Šauniai jau mėnuo thumbup.gif

Dėl kavos, tai aš geriu paprastą su 1š cukraus ir pieno neblogai šliūkšteliu, tai kai išsimatavau pieno tūrį ir kcal paskaičiavau tai mano kava 60-80kcal , priklauso nuo pieno riebumo, būna 2-3puodeliai per dieną, bet nežadu atsisakyti to, man labai skanu ,aš ir per delčią tokią kavą gerdavau , nors ten cukrus uždraustas biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
gal skonio reikalas ta kava, man tai 3 in 1 neskanu, man skaniau paprasta kava su pienu ir cukrum, bet vengiu, rūgštis labai sukelia o ir kalorijų nenaudingų daug smile.gif geriau jau saldainį prie juodos kavos suvalgau :)naudos ne kažką bet malonumo man daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 balandžio 2016 - 07:57