Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

FitBit Surge - 230eurų 4u.gif
Laaabai jo norėjau. Svarbiausia be jokių diržų nuo riešo pulsą matuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 04 11, 21:02)
Laaabai jo norėjau. Svarbiausia be jokių diržų nuo riešo pulsą matuoja thumbup.gif

kaip noreciau...bet bais brangu. Dar reik nusipelnyt labiau smile.gif
tai meniu mes dviese su smile_at terasom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 11, 21:36)
kaip noreciau...bet bais brangu. Dar reik nusipelnyt labiau smile.gif
tai meniu mes dviese su smile_at terasom biggrin.gif

Skirias tik tuo, kad Spaliukes grazus meniu, o smile_at labai siaip sau sad.gif sveciu siandien puse dienos turejau, tai toks ir meniu gavos... Greit visos meniu surasot biggrin.gif
Sloga normaliai prikibo doh.gif ne nuo dulkiu vis tik matyt sad.gif vienoj vietoj slitinejanti vyriski aplenkiau, tai skuodziau kaip galima greiciau, kad aplenkt ir nutolt greiciau nuo jo, tai vietoj 27 min atbegau per 25, gal del to unsure.gif

Papildyta:
Ai, as ir pasilepinau -uzsisakiau dar vienus begimo kedus http://www.joesnewba...p?style=WCOASSL reik turet pasikeitimui blush2.gif

Laikroduku pasilepinsiu nebent tuo atveju, jei sumastysiu maratona begt, kam tikimybe siai dienai lygi 0 blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas
Vakar dienos mano meniu
Pusryciai 2 kiausiniai , kapucino kava
Vakariene pamidorai sumaisyti su varsskes 200gr.
vanduo 1ltr
Atsakyti
Labas rytas
Vakar meniu
2 virti kiausiniai, duonos rieke su sviestu
2 ruginiai duoniukai
vistos ketvirtis, korejietiskos morku salotos
3 ruginiai duoniukai, puse avokado
traski vistiena su sezamais ir virti ryziai kavinej po maza porcija
vistiena buvo tragiskai riebi, paskui visa vakara buvo bloga, o kai praejo mb prisikepe karbonadu ir nuo kvapo vel buvo bloga doh.gif be mezymo neisisukau

Siandien pusryciam 2 sumustiniai su toste duona, 30 gr valio atleet light surio,10gr sviesto
skrandis dar ne itin laimingas tai desru nesinori biggrin.gif

Atsakyti
o man turbut teks pamirsti begima ant takelio verysad.gif vakar po begimo taip vel desine koja pradejo tirpt ir nugara skaudet, kad galvojau isprotesiu, iki pirmos varciausi, kol uzmigt pavyko doh.gif jau trecias kartas taip ir visad sutampa su ta diena, kai begu, tik ankstesniais kartais taip stipriai nepasireiske. vyras sako, kad greiciau nuo takelio vibracijos viskas, ne nuo pacio begimo. reiks prie progos pasibandyt begt lauke ir ziuret, nes nu net neurologe sake, kad nepersistengiant tikrai neturetu buti blogai nuo begimo
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 11, 21:50)
Lera, come back  4u.gif  bigsmile.gif

man negali gi pasakyti 'ne'  wub.gif  lotuliukas.gif o as taaaip graziai prasau..  flirt.gif  flirt.gif

Bijau pelių, Tau, ne pasakyti negaliu wub.gif biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Bandau naują mitybos planą sau, valgau labai lengvus pusryčius(vaisius koks ar kava ) max 200kcal, pietūs 700kcal, vak 500kcal
Daug lengviau man taip, nei lesioti visą dieną ir jaustis alkana smile.gif
Išbėgiojau 20km, išvaikščiojau 49km biggrin.gif , manau per mėn pasieksiu savo tikslą ir aplenksiu
Svoris krito, bet nežymiai, -400g .šestadienį grįžtu į sporto klubą, užtenks tinginiauti
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

lera* 4u.gif dziugu kad gryzai thumbup.gif smagu kad randi sau tinkama plana, va man jis atvirkstinis -pusryciai sotus , o va vakare galiu mazai suvalgyt smile.gif

as jau po pusryciu, bandysiu padirbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 04 11, 21:02)

ogo man perbrangus malonumas.Isbandyk pasakysi ar verta buvo pirkti 4u.gif

Laba ryta pusryciauju,tuoj begsiu i dusa.
Profe gal kruvis tau perdidelis,kad skauda po to,nepersitemk.
Atsakyti
viena kolegė mano sakė negerai nugarai bėgiojimas, jinai pati bėgioja ir turi problemų su nugara, bet gal čia kaip kam g.gif
Frofe o tu takelį namie nuosavą turi?nėra galimybės pakeist į tarkim elipsinį?jis mažiau apkrauna nugarą ir sanarius g.gif nors man va vis tiek kelį skauda g.gif
ech tokio laikroduko pavydžiu, irgi norėčiau, bet kai aš nebėgioju tai man ir paprasto žingsniamačio gana, o pulsometrą užsidedu kai sportuoju
ber visviena į tuos laikrodukus pavarvinu seilę periodiškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 balandžio 2016 - 08:12
QUOTE(qqte @ 2016 04 12, 08:11)
viena kolegė mano sakė negerai nugarai bėgiojimas, jinai pati bėgioja ir turi problemų su nugara, bet gal čia kaip kam  g.gif
Frofe o tu takelį namie nuosavą turi?nėra galimybės pakeist į tarkim elipsinį?jis mažiau apkrauna nugarą ir sanarius  g.gif nors man va vis tiek kelį skauda  g.gif
ech tokio laikroduko pavydžiu, irgi norėčiau, bet kai aš nebėgioju tai man ir paprasto žingsniamačio gana, o pulsometrą užsidedu kai sportuoju
ber visviena į tuos laikrodukus pavarvinu seilę periodiškai  biggrin.gif

man daznai skauda nugara, kai begu turiu but issitiesus tuomet jokio skausmo ax.gif o sanari skauda jei begu asfaltu, tai kuo didesne dali marsruto varau pievoj ismintais takiukais, begt aisku sunkiau bet nieko neskauda thumbup.gif
ir as pavarvinu, nors suprantu kad nereik man jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 12, 08:16)
man daznai skauda nugara, kai begu turiu but issitiesus tuomet jokio skausmo  ax.gif o sanari skauda jei begu asfaltu, tai kuo didesne dali marsruto varau pievoj ismintais takiukais, begt aisku sunkiau bet nieko neskauda  thumbup.gif
ir as pavarvinu, nors suprantu kad nereik man jo  biggrin.gif

aš nors nebėgioju bet pas mane kažkokia netaisyklinga laikysena, liemuo išsirietęs į priekį, silpni raumenys, tai keletą mėnesių palankius pilatesą jaučiu kad mažiau jau vargsta ta dalis smile.gif
Atsakyti