Įkraunama...
Įkraunama...

Balerinos

Naujos, Hush Puppies labai minkštos natūralios odos balerinos wedge tipo, 39 dydis
puošta aukso spalvos detalėmis,
Labai lengvi, kulno aukštis 3,5 cm, neslystantis padas, vidus irgi visas odinis (versta oda derinta su neversta oda), paminkštintas vidpadis,
vidpadžio ilgis 25,5 cm, normalaus pločio pėdai, 39 dydį atitinka gerai.

realiai spalva ryškesnė nei pirmose foto, bet blankesnė nei paskutinėse.

vartotojo įkelta nuotrauka

atsiliepimai

18 eur
siunčiu, prašom per až arba anglessimo@gmail.com
Atsakyti
Parduodu geros būklės originalias odines UGG baletkes dyd. 8 usa eur 39 uk 6,5,5 vitpadis 25 cm. Tiks pėdai 38-38,5 eur. kieno pėda 24,5-25 cm. Vitpadis - natūrali oda. Padas - guma. Labai gerai, nereikės nešti pas batsiuvius :super dėti apsaugų. Labai lengvutės, patogios, minkštos. Spalva - sand. wub.gif Realias foto įkelsiu vėliau arba kas asmeniškai domėsis. Reali jų kaina 130 dol. Kaina 48 45 eur.

video ugg baletkes

siunciu 4u.gif
Atsakyti
Dv By Dolce Vita Giya odinukai wub.gif dydis 36.5- realiai atitinka 36 Kaina 64 EUR(reali kaina 140 EUR)

Michael Kors nerealaus grozio batukai ,taip gaila parduoti,bet netiko dydis .Dydis rasomas US7.5 tinka devinciai 37-37.5 (mazinti) kaina 100Eur
Michael Kors siu metu must have sidabriukai dydis US 7.5 BET MAZINTI TAD TIKS DEVINT 37-37.5
Kaina 100Eur

Atsakyti
Naujos aukso spalvos 8.5 (39) dydžio Elaine Turner balerinos. Tekstilė ir oda. Vidpadis paminkštintas.
Kaina - 35€.

Elaine Turner 8.5 dydžio balerinos. Naujos. Dydį atitinka (taigi, mūsiškis 39). Vidpadis paminkštintas.
Oda.
35 ----> 25€.
Atsakyti
Parduodu naujas, originalias, odines UGG baletkes dyd. 8 usa eur 39 uk 6,5,5 vitpadis 25 cm. Tiks pėdai 38-38,5 eur. kieno pėda 24,5-25 cm. Vitpadis - natūrali oda. Padas - guma. Labai gerai, nereikės nešti pas batsiuvius :super dėti apsaugų. Labai lengvutės, patogios, minkštos. Parduodu dėl to, kadangi turiu kauliukus, tai negražiai žiūrisi jos ant mano pėdos. Man su plačia pėda ir kailiukais netinka man balerinos, todėl nusprendžiau parduoti, kas turi normalias pėdas arba siauras:)))šiaip jos man labai gražios ir patogios, ilgai svarščiau dėl pardavimo, bet tenka susitaikyti. Spalva - juoda. Reali jų kaina 130 dol. [COLOR=red]Kaina 59 [size=14][/size]eur.

ugg baletkes

siunciu 4u.gif
Atsakyti

ALTIEBASSI firmos itališki odiniai madingi loafteriai.

Visai nauji ,ką tik parsiųsti iš JAV YOXX parduotuvės
Pirkti čia :
http://www.yoox.com/...s...&sizeName=6
Blizganti oda auksinio atspalvio.
36 dydis ,atitinka.
Siauresnei kojai.
Ir kasdienai ,ir pasipuošti.
http://www.yoox.com/...s...&sizeName=6

55 eurai

Atsakyti
Parduodu naujas, originalias, odines UGG baletkes dyd. 8 usa eur 39 uk 6,5,5 vitpadis 25 cm. Tiks pėdai 38-38,5 eur. kieno pėda 24,5-25 cm. Vitpadis - natūrali oda. Padas - guma. Labai gerai, nereikės nešti pas batsiuvius :super dėti apsaugų. Labai lengvutės, patogios, minkštos. Parduodu dėl to, kadangi turiu kauliukus, tai negražiai žiūrisi jos ant mano pėdos. Man su plačia pėda ir kailiukais netinka man balerinos, todėl nusprendžiau parduoti, kas turi normalias pėdas arba siauras:)))šiaip jos man labai gražios ir patogios, ilgai svarščiau dėl pardavimo, bet tenka susitaikyti. Spalva - juoda. Reali jų kaina 130 dol. [COLOR=red]Kaina 59 57 [size=14][/size]eur.

ugg baletkes

siunciu 4u.gif
Atsakyti
Naujos prigesintos aukso spalvos Carnaby balerinos, viduje oda, isoreje - ne oda, is Chester parduotuves
38 dydis, turetu tikti ir 37,5 dydziui
naujos, su dėžute, labai gražios 4u.gif 30 eur su siuntimu
daugiau nuotraukų:
https://www.vinted.l...aujos-balerinos

Vilnius, siunčiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ralicija: 20 kovo 2017 - 11:34
NAUJI Clarks juodi, lakiniai bateliai, neodiniai, dydis UK 5.5D, EUR 39, rašo, kad 25 cm pėdai, su dėžute, kaina 22 eurai.
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Kaunas, siunčiu.
Rašyti į až.

Atsakyti

naujos odines Baldi balerinos. 38 dydis. 40 eu.

naujos odines Landsend balerinos. 38eu.

US 8,5 / UK 6,5 dydis, atitinka 39-39,5 dydi.
fuchsia ir gunmetal spalvos.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
ryskios spalvos, super patogios ir kokybiskos, nepataikiau su dydziu....

vilnius, siunciu.
i AZ.
Atsakyti
Balerinos naujos seppala, švelniai ružavos, odinės, 38 dydis, kaina 12 Eur, Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matilda1: 21 kovo 2017 - 14:07
Nauji bateliai is Yoox, 8 dydis, atitinka 38 lietuviska-24 EUR
http://www.yoox.com/...od10=44906132DN
Kaunas, siunciu
Atsakyti