O tai blenderiuojat ta mojito?Juk siaip tik pagruda ta citrina su ledu ir metom,uzpila bacardziu ir viska i taure supila.Pas mane nuo kazkokio baliuko metu pilnas saldiklis,gaila buvo ismest
Geriu kazkoki lieva vyna is Prancuzijos parsivezta...Jauciu reikia fotkint etiketes ne tik tu,kurie patiko,bet ir tu,kurie nepatiko,kad kita karta vel neprisiimt Kazkoks isplautu bonku skonis
Papildyta:
Ai,as gi pirkau sita suknele..Ziuriu Delfy nuotrauka,net galvojau-mane kazkas nufotkino,nes ir kojines tokias turiu Na,mano gal biski pustesne,bet atrode beveik taip pat
https://scontent-lhr...amp;oe=577D7D03
Tai zinai bare profai daro, mes ukiskai jo sublenderiuojam laima su metom.
Papildyta:
Oj blyn suknele tai gerule tau irgi taip durnai atrodo?
Papildyta:
Oj blyn suknele tai gerule tau irgi taip durnai atrodo?
MAn dar durniau,nes ilgis pusiau blauzdu Bet mano gal labiau pustesne buvo,sifono daugiau..Vnz kai dukra mazyte uzsidejo,jai visai neblogai atrode Tik nezinau ar ir ji nesios,nebent pritaisysiu petneseles,nes papus panasiai laikyt ir reikia
Mes pernai vasara biski buvom ant mojitos uzsikabine.Bet ir buitiskai darydavom-pripjaustom laimo i 1l asoti,pridedam metu,smulkinto ledo,uzpilam bacardziu,biski sprite ir viskas-pilam is asocio i taures ir geriam
Mes pernai vasara biski buvom ant mojitos uzsikabine.Bet ir buitiskai darydavom-pripjaustom laimo i 1l asoti,pridedam metu,smulkinto ledo,uzpilam bacardziu,biski sprite ir viskas-pilam is asocio i taures ir geriam
Nu reikes ir mums Mojito pasidaryti. Majamyje tai jie visi su laabai daug metu lapu ir dar kazkokia saknis istatyta. Cukranendre gal kokia nes saldi labai.
Man labai grazus tie sijonai su natom, baltas su pauksciu ant laido ir su levandom. Atrodo graziai, o kazin kokia kokybe My Webpage
Man labai grazus tie sijonai su natom, baltas su pauksciu ant laido ir su levandom. Atrodo graziai, o kazin kokia kokybe My Webpage
Giega,juk yra nuotraukos pirkėjų ten apačioj su tais sijonais....
Man patiko keli,ypač su londono autobusais...
Laba diena...
Man patiko keli,ypač su londono autobusais...
Laba diena...
Cia turbut man rasei. Maciau, tas nuotraukas, bet jos irgi tokios nemegejiskos, sunku pasakyti.
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 10, 14:31)
Cia turbut man rasei. Maciau, tas nuotraukas, bet jos irgi tokios nemegejiskos, sunku pasakyti.
Taip,taip...sorry...
Man rodos ten tikrai yra mėgėjiškų
LAbukas
Sijonai grazus,bet as taip nusivyliau tom papiguskom...Ai,geriau nueisiu i parde ir nusipirksiu,bent jau kokybe matai...
Nusipirkau siandien TKMaxxe Riplay dzinsus,Dune rankinuka balta vasarai,MB kojiniu..Dar zoles pirkau,reik eit paset,ryt lietu zada,tai laistyt nereiks...Dar trasu fikusui,kazko lapus mest pradejo
Sijonai grazus,bet as taip nusivyliau tom papiguskom...Ai,geriau nueisiu i parde ir nusipirksiu,bent jau kokybe matai...
Nusipirkau siandien TKMaxxe Riplay dzinsus,Dune rankinuka balta vasarai,MB kojiniu..Dar zoles pirkau,reik eit paset,ryt lietu zada,tai laistyt nereiks...Dar trasu fikusui,kazko lapus mest pradejo
QUOTE(giega @ 2016 04 10, 16:49)
LAbukas
Ar fikusas lepni gėlė? Aš kokie 5m dracena auginu, tai buvo pradėjus lapus mest, bet pakeičiau vieta tai pradėjo atsigaudinet, noriu dar kokios didelės gėlės šalia, kuri gerai augtų pusiau saulėtoje vietoje...
Diena laba
QUOTE(Pūga_ @ 2016 04 10, 16:53)
Ar fikusas lepni gėlė? Aš kokie 5m dracena auginu, tai buvo pradėjus lapus mest, bet pakeičiau vieta tai pradėjo atsigaudinet, noriu dar kokios didelės gėlės šalia, kuri gerai augtų pusiau saulėtoje vietoje...
Diena laba
Diena laba
As fikusini bonzai turiu...Nu tuoj bus 4m,kaip ji turiu,o viso jam 16m,nes kai gavau,buvo 12metu...Siaip fikusai yra polepiai augalai..Bijo skersvejo,nemegsta judinimo,nemegsta daug dregmes,geriau sausra isgyvena...Laisciau jau tikrai labai senai,tai gal ir jau per sausa jam O ir pajudinom biski,tada jis ir pradeda mest lapus...Bet dabar lapai geltonuoja...Vnz nezinau,kas jam yra...
Geriau kokia palme pirk...MAn rodos jos maziau lepios...
Laba diena,
Mes jau Londone po atostogų, parskridom ketvirtadienio vakare, bet vis dar negalim įeiti į ritmą dėl laiko skirtumo 9 vakaro jau tokie nusivarę jaučiamės, o 5 ryto akys stačios užknisa. Atostogos buvo afigienos!!! Vienas nerealiausių dalykų nutikusių mano gyvenime Noriu atgal!!!
Mes jau Londone po atostogų, parskridom ketvirtadienio vakare, bet vis dar negalim įeiti į ritmą dėl laiko skirtumo 9 vakaro jau tokie nusivarę jaučiamės, o 5 ryto akys stačios užknisa. Atostogos buvo afigienos!!! Vienas nerealiausių dalykų nutikusių mano gyvenime Noriu atgal!!!
QUOTE(gotte @ 2016 04 11, 10:14)
Laba diena,
Kur buvai? ...pasakok viską