Laba,
Gavau ir as.
Eurovizija ziurejau, patiko. Labai dziaugiuosi Ukrainos laimejimu. Kad laimetu Australija maziausiai norejau. Nors, mes juokemes, koks skirtumas, kas patiko, jei vistiek uz Donce balsuojam
Ir pakeistas balsavimas labai geras, labai idomus.
Savaitgali buvo dukterecia su draugu. Vedesi mano vaikus i boulinga, paskui saltibarsciai, saslykai, alus ir eurovizija. Juokemes, kad grynas lietuviskas kaimas
Vakar Brentvudo kartinguose dickis 3-ia vieta paeme. Pirmi du, suauge vyrai
Lotuliuk, zinok su aparatu nieko nebedariau. Prisiunte man is LT plikomos kavos, tai ja dabar ir geriu.
Labukas
GAvau ri as ta prasyma draugauti PAsiuliau paciai mamai cia ateiti,o ne per kitus draugu ieskotis
Nepatiko man Ukrainos daina Visiskai nepatiko Australu irgi nepatiko Ir rusu siaip sau buvo,tik kad sou nerealus..Vnz pagal mane visiskai nekoks trejetukas...Man svedu daina vertesne pirmos vietos buvo.Ir LT daina si karta labai labai gera buvo,tikrai vertesne aukstesnes vietos..
GAvau ri as ta prasyma draugauti PAsiuliau paciai mamai cia ateiti,o ne per kitus draugu ieskotis
Nepatiko man Ukrainos daina Visiskai nepatiko Australu irgi nepatiko Ir rusu siaip sau buvo,tik kad sou nerealus..Vnz pagal mane visiskai nekoks trejetukas...Man svedu daina vertesne pirmos vietos buvo.Ir LT daina si karta labai labai gera buvo,tikrai vertesne aukstesnes vietos..
Labas.
As ir gavau ta zinute. Kazkas man ten negerai, gydytoja mes darba ir vaziuos va taip i niekur na bet as gal per daug itari.
Eurovuzijoj mano favoritai liko toli toli, kipras, latvis, svedas.
Limcamca, saunuolis taviskis
As ir gavau ta zinute. Kazkas man ten negerai, gydytoja mes darba ir vaziuos va taip i niekur na bet as gal per daug itari.
Eurovuzijoj mano favoritai liko toli toli, kipras, latvis, svedas.
Limcamca, saunuolis taviskis
QUOTE(Heida @ 2016 05 16, 11:13)
Labas.
As ir gavau ta zinute. Kazkas man ten negerai, gydytoja mes darba ir vaziuos va taip i niekur na bet as gal per daug itari
As ir gavau ta zinute. Kazkas man ten negerai, gydytoja mes darba ir vaziuos va taip i niekur na bet as gal per daug itari
Aš ir ta pati pagalvojau,o dar ir anketa sukurta tik vakar...
Randat prie ko prisikabint Anketa vakar sukurta,nes 16likinei kaip ri supermamos dar per anksti Gydytoja..O kaip ta Laima ar ta Grazina lygtais-irgi gydytojos,o ka cia veikia?Juk ir turejo mest darbus,kad atvaziuot...
Man tai labiau uzkliuvo,kad dukra mamai draugiu iesko Ka pati mama bijo zodi istart
Man tai labiau uzkliuvo,kad dukra mamai draugiu iesko Ka pati mama bijo zodi istart
Tai daug lietuviu gydytoju cia dirba, as ne apie tai, zinutej raso kad su darbais blogai Lietuvoj, bet tikrai netikiu kad gyd. darbo neturetu. Ir is teksto galima suprast kad ruosiasi dirbt bet koki darba, kur logika Kitas dalykas mergaitei 16 metu, net ir kitais metais ji dar nebus baigusi vidurines, ka ji cia zada mokytis? Gerai, eis i kokedza, kokia prasme? Nezinau nezinau, kazkokios pievos.
Sakau-didziausia pieva,kad dukra mamai draugu iesko
Sunus kur nuomuojas kambari,i kiemeli ateina bengaliskas katinas Ir nebijo zmones taip laisvai paleist Sake,naglas baisiausiai-jei tik durys atidaros,eina per visas spinteles,puodus Stumi,vistiek kisa nosi i lekste
Sunus kur nuomuojas kambari,i kiemeli ateina bengaliskas katinas Ir nebijo zmones taip laisvai paleist Sake,naglas baisiausiai-jei tik durys atidaros,eina per visas spinteles,puodus Stumi,vistiek kisa nosi i lekste
Sveikos
Gavau ir as ta zin. Juk daugelis cia vaziavom neturedami draugu...
Lotuliuke, tai kada kavos susieinam galiu tik savaitgaliais is ryto
Gavau ir as ta zin. Juk daugelis cia vaziavom neturedami draugu...
Lotuliuke, tai kada kavos susieinam galiu tik savaitgaliais is ryto
Panos, davai koki vakarini meeta susiorganizuojam jau net nepamenu kada toki turejom
Nu nagli, labai nagli tie bengalai. Nors, kazkada lauke kaimynu katinai susipjove, mano juoduke soko ant lango, pasipute visa, ziureti kas cia ir kur ir kaip. O ryzas, is baimes po lova. Ir pusvalandi neislindo. Kai kazkas panasaus, tai jis bailys begalinis.
Pas mus pradejo ateiti ryzas kaimynu katinas. Labai, labai grazus. Labai idomiai. Viena karta mazius lauke zaide, spyre kamuoli ir tas katinas soko is sono, to kamuolio gaudyti. Ir, jie va taip abu zaidzia. Kamuoli spardo/gaudo. Sedi ant zoles, ryzas salia jo. Drugelius gaudo. Sekioja visur vaika mano. Jeigu kazkas iseina i kiema, jis tuo pat pabega. Pasisalini is kiemo, jis vel salia mano vaiko sedi. Nieko nesuprantu, lyg is dangaus tas katinas tam mano mazam siustas. O, ir is namu, kur 3 vaikai yra. Ko jis ateina pas mus, pas mano vaika
NOVA, butu smagu. Savaitgaliai man atkrenta is karto, nes MB dabar visas dienas dirba tik savaitgaliais.
Pas mus pradejo ateiti ryzas kaimynu katinas. Labai, labai grazus. Labai idomiai. Viena karta mazius lauke zaide, spyre kamuoli ir tas katinas soko is sono, to kamuolio gaudyti. Ir, jie va taip abu zaidzia. Kamuoli spardo/gaudo. Sedi ant zoles, ryzas salia jo. Drugelius gaudo. Sekioja visur vaika mano. Jeigu kazkas iseina i kiema, jis tuo pat pabega. Pasisalini is kiemo, jis vel salia mano vaiko sedi. Nieko nesuprantu, lyg is dangaus tas katinas tam mano mazam siustas. O, ir is namu, kur 3 vaikai yra. Ko jis ateina pas mus, pas mano vaika
NOVA, butu smagu. Savaitgaliai man atkrenta is karto, nes MB dabar visas dienas dirba tik savaitgaliais.
Labas rytas...
Kas turit rododendrus,kaip ten su jais,joe pražydi,numeta žiedus,paskui vėl naujus leidžia,ar ne?
Kas turit rododendrus,kaip ten su jais,joe pražydi,numeta žiedus,paskui vėl naujus leidžia,ar ne?
Labukas
As visada uz meetus Tik va kada Sis savaitgalis uzimtas,kita-i LT...
Limcamca,tai jei vaiku pas kaimynus daug,tai katinukas prates su jais zaist,tai ri atena pas tavo sunu
Negarantuoju,bet man rodos,kad rododendrai prazydi karta ir paskui leika paprastas zalias krumas.
Rozes zydi visa vasara,tik reikia nuzydejusius ziedus nukarpyt
As visada uz meetus Tik va kada Sis savaitgalis uzimtas,kita-i LT...
Limcamca,tai jei vaiku pas kaimynus daug,tai katinukas prates su jais zaist,tai ri atena pas tavo sunu
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 17, 08:03)
Labas rytas...
Negarantuoju,bet man rodos,kad rododendrai prazydi karta ir paskui leika paprastas zalias krumas.
Rozes zydi visa vasara,tik reikia nuzydejusius ziedus nukarpyt