O jeeeee tai ji pamestinuke kokia? kaip tokia maza nuo mamos atskirta?
Zinai,kaip kates isbando zmones,butent kniaukimu ir demesio reikalavimu Dabar nusileisi,paskui visada kelsies 5 ryto pabendraut su katyte
Montvydas ryt dainuos 16
Montvydas ryt dainuos 16
Tie maziukai gyvuliukai visada taip daro.Kaip man nupirko vaikui suni,tai jis irgi naktimis rekdavo.Taip jis susikrauste pas mane i lova.O lovoje paskui noredavo zaisti,ir kramtydavo mane puse ryto. .Paskui mes valgydavom is vieno bliudo su viena sakute,budavo kasnis jam,kasnis man.Zodziu,jis buvo mano broliu. .
Labas rytas.
Papildyta:
Bet tai kodel tokia maza nuo mamos atskyre?Jai dar prie papo buti reikia.
Labas rytas.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 13, 12:29)
7-iOS sav jai...tikrai maža..bet mane žudo...šnd nuo 5-ių kėliausi iki dabar dėmesio reik
Bet tai kodel tokia maza nuo mamos atskyre?Jai dar prie papo buti reikia.
Atskyrė,nes kažkam labai reikėjo £
Ai kai šaukia ji,tokiai krasotkai atleodžiama😂
Ai kai šaukia ji,tokiai krasotkai atleodžiama😂
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 13, 14:16)
Tai kiek tu ten uz ji mokejai?
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 13, 14:25)
Tai kiek tu ten uz ji mokejai?
Ne aš,dukrius mokèjo
Labas rytelis.
Na nieko, pakliuvo katyte i geras rankas kad ir labai mazyte, uzaugs greit.
Kaip atsalo diedas i darba issigrudo, atsikeliau kartu, nesulauksiu eurovizijos
Na nieko, pakliuvo katyte i geras rankas kad ir labai mazyte, uzaugs greit.
Kaip atsalo diedas i darba issigrudo, atsikeliau kartu, nesulauksiu eurovizijos
Rytas
Tikrai kad šaltas ir nemalonus, net šiknos nesinori judinti
Ku babulkos veikiat?
Mes i shopingus trauksim pasitrint, o tada jau reiks stala ruost ir eurovizijos laukt
Nusipikau jogurta is kokosu pieno pagaminta, na visai skanu, toks svelnus, maciau visokiu idomybiu prigaminta is kokosu, migdolu, ryziu pieno, reiks isbandyt.
Mes i shopingus trauksim pasitrint, o tada jau reiks stala ruost ir eurovizijos laukt
Nusipikau jogurta is kokosu pieno pagaminta, na visai skanu, toks svelnus, maciau visokiu idomybiu prigaminta is kokosu, migdolu, ryziu pieno, reiks isbandyt.
Labukas
As jau sikna pajudinus shopinge Sau sukne perku, bus i baznycia, mb marskinius vestuvems.. Rado svarka nerealu, neilenda Varysim i kitus tkmaxxis, gal kur dar bus..
As jau ir raga au ta kokosini jogurta, patiko man
As jau sikna pajudinus shopinge Sau sukne perku, bus i baznycia, mb marskinius vestuvems.. Rado svarka nerealu, neilenda Varysim i kitus tkmaxxis, gal kur dar bus..
As jau ir raga au ta kokosini jogurta, patiko man
Labas vakaras
Heida, tai ar papirkot ka gero? BHS ispardavimai vyksta, ar jau vsio - uzdaryta pilnai
Giega, o jus tkmax siaubiat, ania romfordo buvau gal pries gera menesi, labai suprastejes pasirode.
Heida, tai ar papirkot ka gero? BHS ispardavimai vyksta, ar jau vsio - uzdaryta pilnai
Giega, o jus tkmax siaubiat, ania romfordo buvau gal pries gera menesi, labai suprastejes pasirode.
Sveikos. Esu UK. Kokių numeriu balsuoti už Donata Eurovizijoje. Būčiau dėkinga.