Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

O jeeeee unsure.gif tai ji pamestinuke kokia? kaip tokia maza nuo mamos atskirta?
Atsakyti
Zinai,kaip kates isbando zmones,butent kniaukimu ir demesio reikalavimu biggrin.gif Dabar nusileisi,paskui visada kelsies 5 ryto pabendraut su katyte biggrin.gif

Montvydas ryt dainuos 16 mirksiukas.gif
Atsakyti
Tie maziukai gyvuliukai visada taip daro.Kaip man nupirko vaikui suni,tai jis irgi naktimis rekdavo.Taip jis susikrauste pas mane i lova.O lovoje paskui noredavo zaisti,ir kramtydavo mane puse ryto. lotuliukas.gif .Paskui mes valgydavom is vieno bliudo su viena sakute,budavo kasnis jam,kasnis man.Zodziu,jis buvo mano broliu. biggrin.gif .
Labas rytas.

Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 13, 12:29)
7-iOS sav jai...tikrai maža..bet mane žudo...šnd nuo 5-ių kėliausi iki dabar dėmesio reik

Bet tai kodel tokia maza nuo mamos atskyre?Jai dar prie papo buti reikia.
Atsakyti
Atskyrė,nes kažkam labai reikėjo £
Ai kai šaukia ji,tokiai krasotkai atleodžiama😂
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 13, 14:16)
Atskyrė,nes kažkam labai reikėjo £
Ai kai šaukia ji,tokiai krasotkai atleodžiama😂

Tai kiek tu ten uz ji mokejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 13, 14:25)
Tai kiek tu ten uz ji mokejai? g.gif

Ne aš,dukrius mokèjo
Atsakyti
Labas rytelis.
Na nieko, pakliuvo katyte i geras rankas kad ir labai mazyte, uzaugs greit.
Kaip atsalo blink.gif diedas i darba issigrudo, atsikeliau kartu, nesulauksiu eurovizijos lotuliukas.gif
Atsakyti

Rytas

Tikrai kad šaltas ir nemalonus, net šiknos nesinori judinti cool.gif
Atsakyti
Ku babulkos veikiat?
Mes i shopingus trauksim pasitrint, o tada jau reiks stala ruost ir eurovizijos laukt biggrin.gif
Nusipikau jogurta is kokosu pieno pagaminta, na visai skanu, toks svelnus, maciau visokiu idomybiu prigaminta is kokosu, migdolu, ryziu pieno, reiks isbandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 14 gegužės 2016 - 14:00
Labukas

As jau sikna pajudinus shopinge biggrin.gif Sau sukne perku, bus i baznycia, mb marskinius vestuvems.. Rado svarka nerealu, neilenda lotuliukas.gif Varysim i kitus tkmaxxis, gal kur dar bus..

As jau ir raga au ta kokosini jogurta, patiko man bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Heida, tai ar papirkot ka gero? BHS ispardavimai vyksta, ar jau vsio - uzdaryta pilnai g.gif

Giega, o jus tkmax siaubiat, ania bigsmile.gif romfordo buvau gal pries gera menesi, labai suprastejes pasirode.

Atsakyti
Sveikos. Esu UK. Kokių numeriu balsuoti už Donata Eurovizijoje. Būčiau dėkinga.
Atsakyti