Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

lithuania.gif lithuania.gif je je je !!!!!!!!
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif PAdejo mano balsavimas lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif smaaaagu thumbup.gif
Atsakyti
Bet nervu patampe taip i gala paskelbdami. Man gaila gal baltarusas nepateko.
Atsakyti
Na va, smagu kad pateko i antra tura mirksiukas.gif o kiek saliu dalyvaujam antram ture?
Atsakyti
40 kartų mūsų šeima prabalsavo, labai liuks pasirodymas, BBC puslapy Montel surinko virš 40 tūkst LIKE, kai kiti atlikėjai tik po kelis šimtus, maladec su tuo šuoliuku drinks_cheers.gif thumbup.gif

Latvių daina man vau!!! wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prabalsavau 24 is namu tel ,36 is mobiliako.Musu LAMA TIKRAI SUZIBEJO.Man dar Lenkas nerealus.Megstu tokius muskietininkus.
Atsakyti
Labas rytas...
Heida,nu labai jau ji verksnė,tik dingstu jai iš akiračio vsio,pradeda rėkti,dėmesio stoka doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mrs Patranka, gal labai maza dar katyte nesenai atskirta, tai ir nemoka pabut viena g.gif paaugs vaikscios kur pati nori ir kada nori.
Atsakyti
Labukas

O kelintas dainuos sestadieni?

PAtranka,gal tikrai dar labai mazyte g.gif Nors mano katinukas ir maziukas buvo,kai pasiemem,bet balsa jis tik dabar parodo,kai est nori,o niekas demesio nekreipia lotuliukas.gif Ir is vis as ji isdaviku vadinu lotuliukas.gif Pvz tupi man ant keliu,bet tik ateis MB,jam ne kviest nereikia,iskart pas ji nubega lotuliukas.gif O seriu juk as biggrin.gif
Atsakyti
Is isvaizdos ir atrodo labai mazyte 4u.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
7-iOS sav jai...tikrai maža..bet mane žudo...šnd nuo 5-ių kėliausi iki dabar dėmesio reik
Atsakyti