je je je !!!!!!!!
PAdejo mano balsavimas
smaaaagu
Bet nervu patampe taip i gala paskelbdami. Man gaila gal baltarusas nepateko.
Na va, smagu kad pateko i antra tura o kiek saliu dalyvaujam antram ture?
40 kartų mūsų šeima prabalsavo, labai liuks pasirodymas, BBC puslapy Montel surinko virš 40 tūkst LIKE, kai kiti atlikėjai tik po kelis šimtus, maladec su tuo šuoliuku
Latvių daina man vau!!!
Latvių daina man vau!!!
Prabalsavau 24 is namu tel ,36 is mobiliako.Musu LAMA TIKRAI SUZIBEJO.Man dar Lenkas nerealus.Megstu tokius muskietininkus.
Labas rytas...
Heida,nu labai jau ji verksnė,tik dingstu jai iš akiračio vsio,pradeda rėkti,dėmesio stoka
Heida,nu labai jau ji verksnė,tik dingstu jai iš akiračio vsio,pradeda rėkti,dėmesio stoka
Labas rytas.
Mrs Patranka, gal labai maza dar katyte nesenai atskirta, tai ir nemoka pabut viena paaugs vaikscios kur pati nori ir kada nori.
Mrs Patranka, gal labai maza dar katyte nesenai atskirta, tai ir nemoka pabut viena paaugs vaikscios kur pati nori ir kada nori.
Labukas
O kelintas dainuos sestadieni?
PAtranka,gal tikrai dar labai mazyte Nors mano katinukas ir maziukas buvo,kai pasiemem,bet balsa jis tik dabar parodo,kai est nori,o niekas demesio nekreipia Ir is vis as ji isdaviku vadinu Pvz tupi man ant keliu,bet tik ateis MB,jam ne kviest nereikia,iskart pas ji nubega O seriu juk as
O kelintas dainuos sestadieni?
PAtranka,gal tikrai dar labai mazyte Nors mano katinukas ir maziukas buvo,kai pasiemem,bet balsa jis tik dabar parodo,kai est nori,o niekas demesio nekreipia Ir is vis as ji isdaviku vadinu Pvz tupi man ant keliu,bet tik ateis MB,jam ne kviest nereikia,iskart pas ji nubega O seriu juk as
Is isvaizdos ir atrodo labai mazyte
Laba
Laba
7-iOS sav jai...tikrai maža..bet mane žudo...šnd nuo 5-ių kėliausi iki dabar dėmesio reik