Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Nu va, grazi suknute mirksiukas.gif

nesiseka man su basutem schmoll.gif ar uz £10 ar uz £30 perku. Buna tik vienam sezonui unsure.gif tai priekis apsibalnoja, tai kulnas nusivaiksto doh.gif kojos matyt kreivos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 11 gegužės 2016 - 22:33
QUOTE(Pūga_ @ 2016 05 11, 21:07)

: kaži medžiaga labai neissitampys  g.gif

Neblogai RL nesiojas..Gal su laiku pablunka,bet ir tai nezymiai...Nesitampo visiskai mirksiukas.gif MB daug maikiu is RL turi,as kokias 3..Tiesa,tos kur paprasto plono trikotazo gerokai lievesnes-kaklas issitampo,nors pati maike nesusiskersuoja.

Man ir kasdienines basankes dazniausiai tik sezona atlaiko..reta kuri pora sezonu..Va nusikelinejau nuo palepes senas,tai iskart i siuksline ismeciau..O padejau lygtai dar geras lotuliukas.gif

Nova,cia paziurek.
http://www.modainpel...p;no_cache=true

Turiu dvejas basankes is ju,vienos lygiapades,2 sezonus atnesiojau.O su kulniuku dar ir dabar kaip naujos mirksiukas.gif
Pati parde yra LAkesido shoping centre 2a.
Atsakyti
Man irgi basankės vienam sezonui biggrin.gif

Ryt varau darytis mezoterapiją cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 05 11, 20:48)

Super👍🏻

Gotte,gražu❤
Giega,basutės ne,o bateliai fainuoliai...

Laba visoms
Atsakyti
Giega, mirksiukas.gif nu yra neblogu. Man tik ant zemo ar lygiapades turi buti. Nu negaliu aukstesniu kap 5cm kulnas nesiot . Reiks iki lakeside pavaziuot, gyvai apciupinet biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Nu va,siandien ejau su jau nesiotais bateliais,bet karsta,paprakaitavo koja ir jau nutrintas kulnas...Ir su visais batais taip buna...

Tuos batelius dar galvoju ar pasilikt...PAtogus,bet dabar galvoju,kodel buten tokios gyvatinius pasiemiau,kai buvo ivairiausiu spalvu lotuliukas.gif O butent gyvates imitacijos turi kitus batelius...Paziuresiu,gal kokiam TKMAxxe gyvai uzmatysiu,tai pasikeisiu i kita spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios.
Kaip cia pas mus ramu ir gera. wub.gif .Tikras moteru kolektyvas.Nei rietenu,nei draskymosi. wub.gif .drabuziai,katinai,mezginiai ir dar molonus dalykai.Zodziu aciu kad esat. thumbup.gif
Gotte net vyrui lekiau rodyti tavo vaikus. wub.gif .Nera zodziu.Super.Kur tokias kosminias sukneles istraukei?Mergytes nuostabios.
Giega,grazus pirkiniai.Man tokios basutes labai padus primusa.Daug nepaeiciau su tokiom.butu pusles ant padu.Megstu Russell Bromliai basutes ir batus.Atnesioju po 3 metus ir dar sumetu i Ebay ir atssimu kazkiek pinigeliu uz jas.Megstu ju batus is viso.Per sale labai gerom kainom nusiperku.Geox irgi nieko,tik ju dizainas toks savotiskas mano akims.
Limcamcos,nepasveikinau su sunucio gimke.Jai kaip mamai,tai tikrai daug svarbiau negu jam paciam.
Kazko dar su kazkuo nepasveikinau.Taip kad sveikinu!Ir linkiu...... 4u.gif lotuliukas.gif
Giega tai ar suknele vestuvem issirinkai?As nieko nenoriu pirkti.Eisiu i liudininkes su tuo ka turiu.O turiu va ka.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 12 gegužės 2016 - 12:07
Niekaip neissirenku biggrin.gif Kas man grazu,tas po 200-300sv kainuoja.Teik gaila vienam dviem kartams...Kitos paprastesnes lyginamos su mano turimom suknelem,kol kas maniskes laimi lotuliukas.gif Planuojam sestad dar iki outletu palekt,gal rasiu ka grazaus...Jei ne,tikrai is savu rengsiuos...Tik va neapsisprendziu ilga ar trumpa.Ilga kur turiu,labai grazi,niekas nera mates,nes ji dar su kaina kabo lotuliukas.gif Bet prie jos neturiu jokiu papuosalu,visiskai niekas is turimu netinka...Sese rekia-kam slept grazias kojas,,reik eit su trumpa suknele lotuliukas.gif Trumpa turiu,papuosalus batelius prie jos turiu,buvau vienam baliuj,bet ten tik sese ir temate ta suknele..

https://scontent-lhr...amp;oe=57E61589

thumbup.gif Grazi sita thumbup.gif O ta zalia pridavei?

Skambino MB,sake atejo jau RL fuflos lotuliukas.gif Bet sake gerai padirbtos,kas nesupranta,nelabai ir atskirs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 12 gegužės 2016 - 12:21
QUOTE(giega @ 2016 05 12, 13:20)
Niekaip neissirenku biggrin.gif Kas man grazu,tas po 200-300sv kainuoja.Teik gaila vienam dviem kartams...Kitos paprastesnes lyginamos su mano turimom suknelem,kol kas maniskes laimi lotuliukas.gif Planuojam sestad dar iki outletu palekt,gal rasiu ka grazaus...Jei ne,tikrai is savu rengsiuos...Tik va neapsisprendziu ilga ar trumpa.Ilga kur turiu,labai grazi,niekas nera mates,nes ji dar su kaina kabo lotuliukas.gif Bet prie jos neturiu jokiu papuosalu,visiskai niekas is turimu netinka...Sese rekia-kam slept grazias kojas,,reik eit su trumpa suknele lotuliukas.gif Trumpa turiu,papuosalus batelius prie jos turiu,buvau vienam baliuj,bet ten tik sese ir temate ta suknele..

https://scontent-lhr...amp;oe=57E61589
thumbup.gif Grazi sita thumbup.gif O ta zalia pridavei?
Skambino MB,sake atejo jau RL fuflos lotuliukas.gif Bet sake gerai padirbtos,kas nesupranta,nelabai ir atskirs lotuliukas.gif

Neeee,nepardaviau.Su ja turbut eisiu i svecius,cia UK vestuves.Kurios dvi sav pries tas LT.
Ks ten per fuflos?
Is tos tavo nuotraukos nieko nesimato apart tavo ilgu graziu koju. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas.
Elija, tavo sita suknele labai grazi, man kaip dievinanciai nerinius ir tokius pasiuvinejimus, jinai superine.

Na drakiu pas mus jau senai nebuna, kolektyvas kai zenkliai sumazejo, nebeliko kam pestis laugh.gif

Bet kur teisybe ant svieto, dabar silta, o savaitgaliui 14 rodo.

Mrs Patranka, kaip katyte gyvena, apsiprato naujuose namuose?
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 12, 11:35)
Neeee,nepardaviau.Su ja turbut eisiu i svecius,cia UK vestuves.Kurios dvi sav pries tas LT.
Ks ten per fuflos?
Is tos tavo nuotraukos nieko nesimato apart tavo ilgu graziu koju. lotuliukas.gif

Vadinas kojos suknele ir puosia labiausiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ai,cia FB buvo ismete kazkoki RAlph lauren puslapi,susigunde MB kainom lotuliukas.gif Maikes po 15sv...Nu tai va ir gavo tu maikiu biggrin.gif Sake,lygtai neblogai pasiutos.Sunesios mirksiukas.gif As sau vienus sortus pasiemiau,grizus apziuresiu biggrin.gif

Is vienos puses gerai,kad biski atvesta cool.gif Nes jei butu karsta,lekciau kur prie juros ir liktu vel kiemas netvarkytas,outletai neapvaziuoti cool.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Jo, vakar sventem dickio gimtadieni, tai nebuvo kada net prisesti. Gimtadienio pramoga buvo Halfords parduotuve, jezau... tris valandas ten ohmy.gif laugh.gif o vaikis laimingas kaip braske biggrin.gif

QUOTE(giega @ 2016 05 10, 20:47)
VA Murzius ir mano Mija biggrin.gif

Kokia liuks, faina foto.

QUOTE(I.Elija @ 2016 05 10, 20:47)
Giega tai apie sita ir as kalbejau.Toks narodnoe gulianije biski.O Limcamca uz 25 gyvena?

Salia taves gal artimiausias butu Chiswick car boots sale? Mes vakaruose gyvendami ten vaziuodavom. Imesk i google. Jis buna pirma menesio sekmadieni.
Netoli manes, kaip vadinasi, as nezinau g.gif Yra tas Duntono. Yra dar, sestadieniais vyksta, labai geras, gerame rajone, tai ir daiktai geri sitas. Zodziu i FB iveskit Country Group events, ir ismes ju car boots sal'us organizuojamus. Ju visi geri, bet mums artimiausias ir lyg ir geriausias yra Chigwell Rise.

O, va kopijuoju kiti ju turgus:
Boreham General Farm CM3 3HJ, Chigwell Rise, Chigwell IG7 6AB, Wanstead Rugby Club IG8 8JY - sekmadieni ir bank Holiday Monday.

Chigwell Rise IG7 6AB is on Every Saturday & Bank holiday Monday 6am-2pm
Starts Saturday 29th March -til 7th June
Then Re-opens Mid September

Wanstead Rugby Club is on every Saturday from 7th June til Mid Septmber - sitas irgi neblogas!

QUOTE(*nova* @ 2016 05 10, 21:17)
My Webpage

Va ir musu melynasis  mirksiukas.gif

Giega, koks fainuolis Murzius  mirksiukas.gif  pagalvojau kad cia jusu nauji gyventojai  biggrin.gif

Kaip fainai miega!

QUOTE(Heida @ 2016 05 11, 21:12)
Va

Bus matyt kaip nesiosis, turiu panasia tik firmos paprastos, labai man patinka ja nesiot. Sitos kaina 49£.

Koookia grazi suknele thumbup.gif

QUOTE(I.Elija @ 2016 05 12, 11:04)
Giega tai ar suknele vestuvem issirinkai?As nieko nenoriu pirkti.Eisiu i liudininkes su tuo ka turiu.O turiu va ka.
user posted image

Man tai labai gerai atrodai, labai graziai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(I.Elija @ 2016 05 12, 11:35)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(giega @ 2016 05 12, 11:51)
Is vienos puses gerai,kad biski atvesta cool.gif ]

Giega, nebedurniuok biggrin.gif
Atsakyti