Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(Pūga_ @ 2016 05 10, 20:43)
giega netos baltas westukas, pas mane ir bus, viena diena  biggrin.gif

As kazkaip galvojau,kad pas jus abi tos pat veisles suniukai.
Tavo shi tzu ane?Draugai toki tusi,Murzius vardas biggrin.gif
VA Murzius ir mano Mija biggrin.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=57E7F32B
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 05 10, 22:38)
Nova nebesu facebooke ir as per daug negatyvumo man ten...

rodomes  biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

nu tas pirmas kur dainavo tai akiu atplest negalejau  wub.gif  bigsmile.gif

Va cia tai jau mano gyvunas.Ir draugas ir buciuoklis ir nesika kur nereikia.
Neveltui turiu jau net pagaliu prie duru pasidejus,dauziu tuos katinus is peties.
Giega tai apie sita ir as kalbejau.Toks narodnoe gulianije biski.O Limcamca uz 25 gyvena?
Atsakyti

Giega ne pas mane Lhasa apso, mazesne nei shih tzu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 10, 20:47)

Giega tai apie sita ir as kalbejau.Toks narodnoe gulianije biski.O Limcamca uz 25 gyvena?

Nu tu sakei prie a127 buvai mirksiukas.gif Sitas Duntono vadinas,didelis buna.O as buvau ant A13,bet ir i Southendo puse vaziuot reikia mirksiukas.gif Bet ten ne tas pats turgus ir jis sestadieniais buna.

O kur prie Limcamcos,tai cia musu vietinis,gal ji zinos adresa tikslu,nes as tik kaip nuvaziuot zinau lotuliukas.gif
Atsakyti
My Webpage

Va ir musu melynasis mirksiukas.gif

Giega, koks fainuolis Murzius mirksiukas.gif pagalvojau kad cia jusu nauji gyventojai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 10 gegužės 2016 - 22:19
QUOTE(giega @ 2016 05 10, 22:52)
Nu tu sakei prie a127 buvai mirksiukas.gif Sitas Duntono vadinas,didelis buna.O as buvau ant A13,bet ir i Southendo puse vaziuot reikia mirksiukas.gif Bet ten ne tas pats turgus ir jis sestadieniais buna.

O kur prie Limcamcos,tai cia musu vietinis,gal ji zinos adresa tikslu,nes as tik kaip nuvaziuot zinau lotuliukas.gif

Aaaa,aisku.Net nezinojau sito.Man tas Duntono nepatinka.Si sav negalesiu.Vyro gimtadieni svesiu.Daugedienes prasidedu.
Atsakyti
Labas rytas.
Nebuvom dar siemet carbotkej, nors mes tik pazioplinet vaziuojam, parduot neturim ko.
Giega, tu turi RL rubu, kaip ju dydziai, tu sau koki perki? Nusipirkau internetu ir bijau kad netiks, gyvai nesu matavusi ju rubu. Cia Secretsales mane sugunde suknele nusipirkt, bet laukt menesi dar reiks.
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Heida @ 2016 05 11, 09:08)
Labas rytas.
Nebuvom dar siemet carbotkej, nors mes tik pazioplinet vaziuojam, parduot neturim ko.
Giega, tu turi RL rubu, kaip ju dydziai, tu sau koki perki? Nusipirkau internetu ir bijau kad netiks, gyvai nesu matavusi ju rubu. Cia Secretsales mane sugunde suknele nusipirkt, bet laukt menesi dar reiks.

lotuliukas.gif Gal FB reklama ismete buvo?Mes kazkokia irgi susigundem,maikutes iki 15sv nukainuotos lotuliukas.gif Bet itariu,kad fuflos bus...Na,net ir fuflos RL eina po 25,o cia po 15,sunesios...
O saip dydziai padidinti.Viska perku M,nors siaip L reikia...Ir visai pamirsus buvau,kad jie padidinti ir sortus uzsisakiau L,tai iskrisiu turbut lotuliukas.gif

Man patinka retkarciai po carbotke pasivaiksciot,bet ir siemet dar nebuvau biggrin.gif Ir prekiaut visai patiko mirksiukas.gif Tikrai atsikratai tokio slamsto,kuri siaip ismestum,o cia dar piniga gavai cool.gif
Vaikams,ypac leliukams,tik carbotkej apipirkinet..Va dukterecia masinine kedute,visiskai nauja,su visom kainom,kur pardej 80sv kainuoja,uz 40 nusipirko bigsmile.gif
Atsakyti
Nu tai kurmiarausis, as L uzsisakiau, ai bet pas mane papai didesni, tai bus gerai. Bijojau kad mazinti tie dydziai bus, dejavau kad xl reikejo imt biggrin.gif
Nu ne is itartino puslapio pirkau, secretsales, 50£, tik laukt menesi uzknisa, ner kantrybes.
Atsakyti
Labas rytas,

Panos jei kur užmatysit paprastą trikotažinę aptemptą suknutę iki kelių trumpom rankovėm - rėkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 05 11, 09:48)
Labas rytas,

Panos jei kur užmatysit paprastą trikotažinę aptemptą suknutę iki kelių trumpom rankovėm - rėkit  biggrin.gif

NA tokiu visur yra-ir TKMaxxe ri House of frasery,ir Asos,jei siustis nori...
Atsakyti
Gotte, sports direct buna sportinio tipo suknyciu, tada select prekiauja jaunatviskom, bet tu kazko specifinio man rodos nori, nes aptemptom, trumpom suknytem visos babaju pardes prekiauja g.gif
http://www.sportsdir...olcode=65791591
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 11 gegužės 2016 - 11:35