Sveikos
Elija yra ir šunų augintojų kai prie PC prisėsiu įkelsiu savo gražuole
Patranka sveikinimai su nauja gyventoja
QUOTE(Pūga_ @ 2016 05 10, 19:25)
Sveikos
Nu va,bent viena drauge.As suns neturiu,bet istikima esu savo vieninteliam gyvenime turetam suniui.Kitu nenoriu.Bet sunis labai myliu.Turiu zuvis.
QUOTE(gotte @ 2016 05 10, 18:48)
šiandien jau bus???? what??
Tai gi taip, siandien pirmas pusfinalis, 8 vakaro per BBC four. Lietuva antram pusfinalyje dalyvaus, t.y. ketvirtadieni.
As ir kaciu myletoja, bet turim zuvis, kurioms verkiant reik paleist didesni akvariuma, nes tuoj pacios islips
Patranka, nu kokia fainuole
Puga, parodyk savo grazuole cia nematysiu jei i fb idesi
Neziurim mes eurovozijos
Puga, parodyk savo grazuole cia nematysiu jei i fb idesi
Neziurim mes eurovozijos
Ketvirta daina, o dar nieko gero, na tik vengras visai nespetnas vyrukas
Grizau is sportu,isoku i vonia parelaksuot ir skaitau cia,kad 20h Eurovizija prasidejo Tai greit nusiprausiau ir lekiau ziuret Nuo to vengro ir pradejau,visai nieko jo daina buvo...O siaip nesu nei vienos,net lietuviu dainos girdejus...
Elija,kai turi savo katina,jis eina pas kaimynus kakot,o is savo kiemo isvaiko visus svetimus katinus
Is kitu zvereliu as cia UK turejau seskiuke,numire nuo senatves ir zuvytes,isdalinau kurios dar nenudvesusios buvo ri ispyliau lauk PAti akvariuma pardaviau carbotkej Beje,as vaziavau i sestadienini kur ant A13 buna,i Southenda vaziuot ir sekmadieniniam netoli Limcamcos.Sakyciau neblogai parsidaviau,abu kartus po 120sv suprekiavom Dabar is naujo kaupiu,po poros metu vel vaziuosiu
Elija,kai turi savo katina,jis eina pas kaimynus kakot,o is savo kiemo isvaiko visus svetimus katinus
Is kitu zvereliu as cia UK turejau seskiuke,numire nuo senatves ir zuvytes,isdalinau kurios dar nenudvesusios buvo ri ispyliau lauk PAti akvariuma pardaviau carbotkej Beje,as vaziavau i sestadienini kur ant A13 buna,i Southenda vaziuot ir sekmadieniniam netoli Limcamcos.Sakyciau neblogai parsidaviau,abu kartus po 120sv suprekiavom Dabar is naujo kaupiu,po poros metu vel vaziuosiu
Nova nebesu facebooke ir as per daug negatyvumo man ten...
rodomes
Papildyta:
nu tas pirmas kur dainavo tai akiu atplest negalejau
rodomes
Papildyta:
nu tas pirmas kur dainavo tai akiu atplest negalejau
Nova,ka ten buvai idejus?Nerodo...
Puga,o kodel as galvojau,kad tavo ciuciukas visiskai baltas
Puga,o kodel as galvojau,kad tavo ciuciukas visiskai baltas
giega netos baltas westukas, pas mane ir bus, viena diena
Giega, zinai, man tas fotkiu ikelimas kosmosas kazkoks nachiort
Puga, vaje koks suniukas meilutis koks myliu tokius maziucius