Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Pas mane bičių, širšių, drugelių daug skraido.
Katinas mėgsta bites gaudyti.
Atsakyti
kai pagaus daugiau negaudys biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Labas rytas...
Atsakyti
Wow,naujas gyventojas bigsmile.gif

O gal katinam negelia tos bites g.gif Arba moka jas gerai pagaut...Nes maniskis irgi gaudo visokias bites,bet dar nei karto sutines nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas per melynakis grazuolis? bigsmile.gif
Musu pirmam persui buvo vapsva po liezuviu ikandusi, mazas dar buvo ir kaime pasigavo, oj buvo reksmo, sau snukiuka su letenom dauze, i zeme tryne, tryse vos priveikem praziodyt ir su pincetu geluoni istraukem, labai bijojom kad neuztintu kvepavimo takai, mama ir svirksta su adrenalinu pasiruose, bet nieko neatsitiko.

Mrs Patrankos kiemas ir man labai patinka, bulviu nesodinciau, bet jau siltnamis su pomidorais stovetu biggrin.gif

Elijos reportaza paskaiciau, labai grazu 4u.gif
Papildyta:
Per kuri kanala siandien Eurovizija rodys?
Atsakyti
Fainas kaciukas wub.gif

Musiskis kazkada pagavo iskridusia i miegamaji. Soko nuo lovos, ant zemes ir pagavo. Po to tris dienas bijojo praeiti pro ta puse, galvojo, kad tebegyvena tas siaubas. Tada irgi i nosi ikando, tryne, kniauke, cype, bet nieko.
Man atrodo, dabar irgi gal i letena ikando. Nes, viena karta trinktelejo su letena ir paskui sucype, laize, kase ta savo letena. Bet, nieko. Tfu tfu, as irgi bijojau, kad netintu, tada, kai i nosi ikando.

NOVA, ar tau iseigine siandien?
Atsakyti
user posted image

user posted image

Taip,panelė Soja wub.gif

Atsakyti
Patranka, oi kokia grazuolyte wub.gif o cia ne britu trumpaplaukiai g.gif

Limcamca, ne iseigine man mirksiukas.gif metu galus suvedineju mirksiukas.gif oras tiek velka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 05 10, 13:41)
Patranka, oi kokia grazuolyte  wub.gif  o cia ne britu trumpaplaukiai  g.gif

Limcamca, ne iseigine man  mirksiukas.gif  metu galus suvedineju  mirksiukas.gif  oras tiek velka  biggrin.gif

Nu sakyk kad ne😀Kai užaugs pamatysim😏
Atsakyti
Mrs Patranka kokia miela katytė wub.gif sveikinimai su nauju šeimos nariu 4u.gif

QUOTE(Heida @ 2016 05 10, 14:05)
Per kuri kanala siandien Eurovizija rodys?

šiandien jau bus???? what?? blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes mielosios.
Cia jus visos tais katinais apsikretusios ar ka?Sunu niekas neturit?Ar dar ko nors?Man kiekvienas katinas tai poteancialus siknius mano sode!
Mano kriause taip ir perzydejo be biciu.Turbut kriausiusku siemet nebus. doh.gif .Dabar obelys zydi,tai irgi jokiu biciu nera.Duoj medziusi dulkinsiu pati. lotuliukas.gif .
Kokia man savaite sita ilga.Sekmadieni dirbau.I koki panos carboot a vezat savo chlama?Pernai buvom ant to 127 kelio.Labai jau didelis jis.
Atsakyti
Mrs Patranka, labai daili mergiote, ir vardas koks grazus wub.gif Sveikinimai.

I.Elija, mano vyras man isaiskino, kad medziai zydi kas antrus metus tik. Nors, musiske kasmet balta. O, kadangi dabar lietus palijo, tai visas kiemas baltas, baltas. Atrodo, apsnigta.
Atsakyti