Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

NA gyvai geriau butu pirkt biggrin.gif Bet kad tokiu basankiu nei veinam TKMaxxe nebuvau macius..O i ji uzeinu kas karta,kai alia bunu-reikia ar nereikia nieko biggrin.gif

Oi,esu ir as karta ispylus,bet netoli kriaukles,tai greit susivale biggrin.gif O drauge kazkada protingiau padare lotuliukas.gif Jie fritiurinej naudojo tokius riebalus,kai atsala jie,sustingsta...Na kazka vire,paskui sugalvojo,kad reikia supilt i plastmasini inda..Nu ir supyke karstus tuos riebalus lotuliukas.gif Ir tas indas issilyde ir viskas per spinteles nubego...Ar 3 litrai lotuliukas.gif Ir sustingo lotuliukas.gif Patikek,kiek gramdyt reikejo lotuliukas.gif sake tada 2 butelius fairy sunaudojo,kol viska atplove lotuliukas.gif

Pas mane pardej visokiu sveciu diena lotuliukas.gif irepliojo balandziukas,nepaskrenda,isvyt neina,nes ilenda i koki kampa lotuliukas.gif Tai kol ranksluosciu uzmeciau,kol suvyniojau,isnesiau lauk ri paleidau...PAskui kaimynu kate atejo,nes durys tai atidaros,skersvejis padarytas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 07, 08:50)
Jūs pamiegokit, aš pašnekėsiu. Tai ką, turim pirmą merą musulmoną  bigsmile.gif

Aha, idomu kaip cia bus su nauju musulmonu meru g.gif

Musu katinas iskrete poksta doh.gif pridare kazkur ant kilimines dangos, gal ant laiptu, gal virsuj doh.gif nashiort doh.gif itariam kad taip jis kersina, kad i sitinga neleidziam naktim. Rupuziukas... Gyvenime nera tokio sposo iskretes.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Orais lepinatės, ane? Heida, tikiuosi tavo sinoptikas ir toliau, tokį naudingą orą prognozuos bigsmile.gif

Papirkau gėlių, pasitvarkėm kiemą. Bet, jau gėlėms tai ryškiai nesezonas šiemet. Mūsų fermoje tokios apvytę, be žiedų visos. Žiūriu ir alyvos šiemet, kuklios tokios. Žiedus krauna, bet tokie susitraukę. Vėlyva pavasario šiluma įtakos turi.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 06, 12:33)
Labas rytas..
Heida,sveikini dukriuką ir tave...niekada nenuvertink saves,jei ne tu,aišku,kad būtų kitaip...
Maniskis snd laiko tuos egzaminus kur primary mokyklom skirtas..

Oras super,aš su sukenka ant šleikučių...kaip gera.

Elija,kokias vietas lankei Italy?
Pūga,smagu..

Patranka,mes tik tris dienas,tai ir to matymo nedaug.Dar musu drauga radikulitas buvo susukes,tai viskas vezlio zingsniu.Va papezejau buski metrais bevaziuodama.
http://www.supermama...?...023713&st=0
Man graziau uz Velsa nera.Snaudonija isviso nereali.Man labau patinka uz Skotija.Sveikutes visos.
Vakar prisodinau krepsius palergoniju ir bakopu.Gal mano chebra nenutrucins taip greitai,nes pipec.Tik isvaziuoju kur ir nudziovina viska mano atbulanagiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 08 gegužės 2016 - 17:44
Labas rytas...
Elija,labai smagiai wub.gif

Savaitgalis liux buvo...

user posted image
Atsakyti
LAbukas

Elija,liuks kelione thumbup.gif Dievinu Italija bigsmile.gif Bet va Veronoj dar nebuvau...Venecijoj,Florencijoj,Pizoj ir Sardinijoj buvau,visur labai patiko mirksiukas.gif

Patranka,tai ka gero nuveikei,jei liuks savaitgalis bigsmile.gif

MAno tai ne liuks savaitgalis,nes pradirbau abi dienas...Saulyte tarpdury pasidziaugiau biggrin.gif Na,bet uz tai MB gera darba namie padare,isarde sheda,dar karstykle tokia..DAbar tik siuksles isvezt ir zolyte paset mirksiukas.gif Ir kiemas bus idealus biggrin.gif O jei buciau nedirbus,tai butume vel kur isleke ir vel niekas nebutu padaryta lotuliukas.gif

Vestuves arteja,sukneles vis dar neturiu...Ir nieko grazaus intike nerandu...Gal kita savaitgali vel iki outletu paleksim g.gif
Atsakyti
MRS PATRANKA, kiemas kokio didumo blink.gif super thumbup.gif

GIEGA, ar tikrai tavo spintoje nėra kokios suknės, kuriai būtų laikas į vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 09, 10:34)
G
IEGA, ar tikrai tavo spintoje nėra kokios suknės, kuriai būtų laikas į vestuves?

Yra,bet juk zinai-visada noris naujos biggrin.gif

KAzkada bandziau nert sijona...Kantrybe gana greit baiges,nes per diena tik 1 rata apvaziuoji ir visiskai nesimato rezultato lotuliukas.gif TAi va sugalvojau prisiut prie senu dzinsu biggrin.gif Reik dabar kada nsuikelt siuvimo masina ir padoriai prisiut rolleyes.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=57A9E83C
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 09 gegužės 2016 - 11:47
Nu, bet tu ir auksarankė. Be darbo nebūsi thumbup.gif
Atsakyti
Nuoga nebusiu biggrin.gif Moku siut,megzt,bet kitiems neuzsiimu biggrin.gif
Atsakyti
Giega,lix nes oras pasaka,jokių svečių,žodžiu telebimbam...
Limcamca,taip dideliausias,bet kai reikia tvarkyti😬...reikia antra namą statyti,plotas žūsta veltui😀
Atsakyti
Pas draugus ir labai didelis kiemas ir dar gale kiemo dvigubas padorus garazas.. Bet kadangi masina laiko priesais nama, tai ta garaza vercia dabar i biliardine bigsmile.gif Langus jau idejo, sienas plastabordu apmuse.. Greit danga patiese buvo, nes vaikiuko gimtadieni ten svente biggrin.gif Dar biski ir bus labai graziai irengta.

O pas buvusia bendradarbe ir sodas labai ilgas if siauras.. Tai pasilike prie namo staliukui vietos, o likes gardinas i darza paverstas bigsmile.gif Bulviu sake, nebeperka bigsmile.gif
Atsakyti