NA gyvai geriau butu pirkt Bet kad tokiu basankiu nei veinam TKMaxxe nebuvau macius..O i ji uzeinu kas karta,kai alia bunu-reikia ar nereikia nieko
Oi,esu ir as karta ispylus,bet netoli kriaukles,tai greit susivale O drauge kazkada protingiau padare Jie fritiurinej naudojo tokius riebalus,kai atsala jie,sustingsta...Na kazka vire,paskui sugalvojo,kad reikia supilt i plastmasini inda..Nu ir supyke karstus tuos riebalus Ir tas indas issilyde ir viskas per spinteles nubego...Ar 3 litrai Ir sustingo Patikek,kiek gramdyt reikejo sake tada 2 butelius fairy sunaudojo,kol viska atplove
Pas mane pardej visokiu sveciu diena irepliojo balandziukas,nepaskrenda,isvyt neina,nes ilenda i koki kampa Tai kol ranksluosciu uzmeciau,kol suvyniojau,isnesiau lauk ri paleidau...PAskui kaimynu kate atejo,nes durys tai atidaros,skersvejis padarytas
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 07, 08:50)
Jūs pamiegokit, aš pašnekėsiu. Tai ką, turim pirmą merą musulmoną
Aha, idomu kaip cia bus su nauju musulmonu meru
Musu katinas iskrete poksta pridare kazkur ant kilimines dangos, gal ant laiptu, gal virsuj nashiort itariam kad taip jis kersina, kad i sitinga neleidziam naktim. Rupuziukas... Gyvenime nera tokio sposo iskretes.
Sveikos
Orais lepinatės, ane? Heida, tikiuosi tavo sinoptikas ir toliau, tokį naudingą orą prognozuos
Papirkau gėlių, pasitvarkėm kiemą. Bet, jau gėlėms tai ryškiai nesezonas šiemet. Mūsų fermoje tokios apvytę, be žiedų visos. Žiūriu ir alyvos šiemet, kuklios tokios. Žiedus krauna, bet tokie susitraukę. Vėlyva pavasario šiluma įtakos turi.
Orais lepinatės, ane? Heida, tikiuosi tavo sinoptikas ir toliau, tokį naudingą orą prognozuos
Papirkau gėlių, pasitvarkėm kiemą. Bet, jau gėlėms tai ryškiai nesezonas šiemet. Mūsų fermoje tokios apvytę, be žiedų visos. Žiūriu ir alyvos šiemet, kuklios tokios. Žiedus krauna, bet tokie susitraukę. Vėlyva pavasario šiluma įtakos turi.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 06, 12:33)
Labas rytas..
Heida,sveikini dukriuką ir tave...niekada nenuvertink saves,jei ne tu,aišku,kad būtų kitaip...
Maniskis snd laiko tuos egzaminus kur primary mokyklom skirtas..
Oras super,aš su sukenka ant šleikučių...kaip gera.
Elija,kokias vietas lankei Italy?
Pūga,smagu..
Heida,sveikini dukriuką ir tave...niekada nenuvertink saves,jei ne tu,aišku,kad būtų kitaip...
Maniskis snd laiko tuos egzaminus kur primary mokyklom skirtas..
Oras super,aš su sukenka ant šleikučių...kaip gera.
Elija,kokias vietas lankei Italy?
Pūga,smagu..
Patranka,mes tik tris dienas,tai ir to matymo nedaug.Dar musu drauga radikulitas buvo susukes,tai viskas vezlio zingsniu.Va papezejau buski metrais bevaziuodama.
http://www.supermama...?...023713&st=0
Man graziau uz Velsa nera.Snaudonija isviso nereali.Man labau patinka uz Skotija.Sveikutes visos.
Vakar prisodinau krepsius palergoniju ir bakopu.Gal mano chebra nenutrucins taip greitai,nes pipec.Tik isvaziuoju kur ir nudziovina viska mano atbulanagiai.
LAbukas
Elija,liuks kelione Dievinu Italija Bet va Veronoj dar nebuvau...Venecijoj,Florencijoj,Pizoj ir Sardinijoj buvau,visur labai patiko
Patranka,tai ka gero nuveikei,jei liuks savaitgalis
MAno tai ne liuks savaitgalis,nes pradirbau abi dienas...Saulyte tarpdury pasidziaugiau Na,bet uz tai MB gera darba namie padare,isarde sheda,dar karstykle tokia..DAbar tik siuksles isvezt ir zolyte paset Ir kiemas bus idealus O jei buciau nedirbus,tai butume vel kur isleke ir vel niekas nebutu padaryta
Vestuves arteja,sukneles vis dar neturiu...Ir nieko grazaus intike nerandu...Gal kita savaitgali vel iki outletu paleksim
Elija,liuks kelione Dievinu Italija Bet va Veronoj dar nebuvau...Venecijoj,Florencijoj,Pizoj ir Sardinijoj buvau,visur labai patiko
Patranka,tai ka gero nuveikei,jei liuks savaitgalis
MAno tai ne liuks savaitgalis,nes pradirbau abi dienas...Saulyte tarpdury pasidziaugiau Na,bet uz tai MB gera darba namie padare,isarde sheda,dar karstykle tokia..DAbar tik siuksles isvezt ir zolyte paset Ir kiemas bus idealus O jei buciau nedirbus,tai butume vel kur isleke ir vel niekas nebutu padaryta
Vestuves arteja,sukneles vis dar neturiu...Ir nieko grazaus intike nerandu...Gal kita savaitgali vel iki outletu paleksim
MRS PATRANKA, kiemas kokio didumo super
GIEGA, ar tikrai tavo spintoje nėra kokios suknės, kuriai būtų laikas į vestuves?
GIEGA, ar tikrai tavo spintoje nėra kokios suknės, kuriai būtų laikas į vestuves?
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 09, 10:34)
G
IEGA, ar tikrai tavo spintoje nėra kokios suknės, kuriai būtų laikas į vestuves?
IEGA, ar tikrai tavo spintoje nėra kokios suknės, kuriai būtų laikas į vestuves?
Yra,bet juk zinai-visada noris naujos
KAzkada bandziau nert sijona...Kantrybe gana greit baiges,nes per diena tik 1 rata apvaziuoji ir visiskai nesimato rezultato TAi va sugalvojau prisiut prie senu dzinsu Reik dabar kada nsuikelt siuvimo masina ir padoriai prisiut
https://scontent-lhr...amp;oe=57A9E83C
Nu, bet tu ir auksarankė. Be darbo nebūsi
Nuoga nebusiu Moku siut,megzt,bet kitiems neuzsiimu
Giega,lix nes oras pasaka,jokių svečių,žodžiu telebimbam...
Limcamca,taip dideliausias,bet kai reikia tvarkyti😬...reikia antra namą statyti,plotas žūsta veltui😀
Limcamca,taip dideliausias,bet kai reikia tvarkyti😬...reikia antra namą statyti,plotas žūsta veltui😀
Pas draugus ir labai didelis kiemas ir dar gale kiemo dvigubas padorus garazas.. Bet kadangi masina laiko priesais nama, tai ta garaza vercia dabar i biliardine Langus jau idejo, sienas plastabordu apmuse.. Greit danga patiese buvo, nes vaikiuko gimtadieni ten svente Dar biski ir bus labai graziai irengta.
O pas buvusia bendradarbe ir sodas labai ilgas if siauras.. Tai pasilike prie namo staliukui vietos, o likes gardinas i darza paverstas Bulviu sake, nebeperka
O pas buvusia bendradarbe ir sodas labai ilgas if siauras.. Tai pasilike prie namo staliukui vietos, o likes gardinas i darza paverstas Bulviu sake, nebeperka