Labas rytas
Oras puikus, savaitgalis ant nosies, kas dar geriau gali but. Mano vaikas islaike chemijos egzamina puikiai ir dar gavo menesio science dalyku apdovanojima mano nuopelnu tame aisku mazai, bet vistiek labai dziaugiuosi. Na ir su ta linksma gaida einu i koledza pristatyt Lietuvos kulturos
Sveikos,
Jo, oras geras. Aš jau viską išskalbiau namie, dabar reikės gėles sodinti
HEIDA, nu kur jau ne tavo nuopelnas, aišku, kad ir tavo nuopelnas. Šaunuolė dukra. Primink, kelintokė ji?
Škotijoje ir mums labai patiko, bet mes buvom žiemą. Turėjom lodžiją su džakuzi ir pirtimi, tai nerealu buvo. Dieną šaltis, sniegas ir kalnai. Vakare pirtis
Jo, oras geras. Aš jau viską išskalbiau namie, dabar reikės gėles sodinti
HEIDA, nu kur jau ne tavo nuopelnas, aišku, kad ir tavo nuopelnas. Šaunuolė dukra. Primink, kelintokė ji?
Škotijoje ir mums labai patiko, bet mes buvom žiemą. Turėjom lodžiją su džakuzi ir pirtimi, tai nerealu buvo. Dieną šaltis, sniegas ir kalnai. Vakare pirtis
LAbukas
Saunuole Heida,tavo didzioji
Va va,as ir noreciau i Skotija ziemos metu..Tiek ir uztektu man to sniego
Mes buvom vasara...Londoniskese tada +30 buvo,o ten vos vos +20 Su megztukais visa laika,i vandeni tik koja ikisau...
As vakar perrusiavau spinta-zieminius gilyn,vasarinius artyn Reikia bliuskuciu atsinaujint,visos senos...DAr reikia kokiu basankiu be kulno,nes ir visos tik ant kulnu,o su kulnais,kad ir moku vairuot,bet vistiek nepatogu...
Vaziuojant A127 nuo Southendo puses(ten turbut Basildonas jau skaitos) yra tokia dyyyydele augalu parde Akys apraibo
Pirkau fukcijas,jau pasodintos
Saunuole Heida,tavo didzioji
Va va,as ir noreciau i Skotija ziemos metu..Tiek ir uztektu man to sniego
Mes buvom vasara...Londoniskese tada +30 buvo,o ten vos vos +20 Su megztukais visa laika,i vandeni tik koja ikisau...
As vakar perrusiavau spinta-zieminius gilyn,vasarinius artyn Reikia bliuskuciu atsinaujint,visos senos...DAr reikia kokiu basankiu be kulno,nes ir visos tik ant kulnu,o su kulnais,kad ir moku vairuot,bet vistiek nepatogu...
Vaziuojant A127 nuo Southendo puses(ten turbut Basildonas jau skaitos) yra tokia dyyyydele augalu parde Akys apraibo
Pirkau fukcijas,jau pasodintos
Labas rytas..
Heida,sveikini dukriuką ir tave...niekada nenuvertink saves,jei ne tu,aišku,kad būtų kitaip...
Maniskis snd laiko tuos egzaminus kur primary mokyklom skirtas..
Oras super,aš su sukenka ant šleikučių...kaip gera.
Elija,kokias vietas lankei Italy?
Pūga,smagu..
Heida,sveikini dukriuką ir tave...niekada nenuvertink saves,jei ne tu,aišku,kad būtų kitaip...
Maniskis snd laiko tuos egzaminus kur primary mokyklom skirtas..
Oras super,aš su sukenka ant šleikučių...kaip gera.
Elija,kokias vietas lankei Italy?
Pūga,smagu..
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 06, 11:28)
Primink, kelintokė ji?
Desimtoke.
Truksta man dar geliu kieme, loveliai ir pakabinami vazonai tusti, uztai prieskoniu, pomidoru, papriku pilna, reik kazkaip sugalvot graziai juos sudeliot
Mano vyrams krizė. Kam vidurio amžiaus, kam pavasario. MB sustojo prie šviesoforo, privažiavo policija šalia ir sako: tu pro mus kaip pro stovinčius pravažiavai. Slow down ir beje, muziką prisimažink
Atvažiuoju dičkio pasiimti, jis baigia 2.30 val. Atvarau anksčiau, dar porą reikaliukų suplanavus, bet gaunu sms iš mokyklos, kad vaikis nepadarė namų darbų, vadinasi paliktas po pamokų. Dėl viso pikto, dar dičkiui sms nusiunčiu, parašyk ar tikrai esi paliktas po pamokų. Nes, būna, kartais juos paleidžia. Po 10 min, gaunu atsakymą: "mama, nerašinėk man, aš mokykloje, dirbu"
Dabar jau lafa, visi surinkti. Parsinešiau braškių, o namai kaip kvepia. Kaip lietuviškos. Su pienu bus užkandis
Atvažiuoju dičkio pasiimti, jis baigia 2.30 val. Atvarau anksčiau, dar porą reikaliukų suplanavus, bet gaunu sms iš mokyklos, kad vaikis nepadarė namų darbų, vadinasi paliktas po pamokų. Dėl viso pikto, dar dičkiui sms nusiunčiu, parašyk ar tikrai esi paliktas po pamokų. Nes, būna, kartais juos paleidžia. Po 10 min, gaunu atsakymą: "mama, nerašinėk man, aš mokykloje, dirbu"
Dabar jau lafa, visi surinkti. Parsinešiau braškių, o namai kaip kvepia. Kaip lietuviškos. Su pienu bus užkandis
Jūs pamiegokit, aš pašnekėsiu. Tai ką, turim pirmą merą musulmoną
LAbukas
Na tikekimes nebus fanatas Keliems metams cia ta mera renka?
Orelis Varau pasportuot ir paskui dirbt...MB vaziuos i masinu paroda.
Na tikekimes nebus fanatas Keliems metams cia ta mera renka?
Orelis Varau pasportuot ir paskui dirbt...MB vaziuos i masinu paroda.
Atrakcija turejau Irepliojo i parde balandziukas, nelabai dar paskrenda, bet uzlenda visur... Tai kol uzspaudziau kampe, i ranklsuoti supakavau ir lauke paleidau
Prisirinkau is tkmaxxo basankiu i krepseli, einu dar karta persiziuret, issirinkt graziausias
Tai nusipirkai ka nors?
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 07, 16:37)
Tai nusipirkai ka nors?
2 basankes,vienus tokius medziaginius batelius ir bliuska..JA daugiau isimeciau del sumos-reik uz 50pirkt,kad nemokamas deliveris butu O kai gausiu,matuosius ir nesiu grazint Itariu,kad tik vienos basankes liks
Ziurek, jau ir tu pramokai internetu pirkti
blyn, uz ka man tokia nelaime sestadienio popiete. Tik dabar baigiau sveisti. Per daug suspaudziau ir trecdali naujos aliejaus bonkes ispyliau virtuveje. Ant spinteliu, ant grindu
blyn, uz ka man tokia nelaime sestadienio popiete. Tik dabar baigiau sveisti. Per daug suspaudziau ir trecdali naujos aliejaus bonkes ispyliau virtuveje. Ant spinteliu, ant grindu