Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Labukas

Na biski virs 100sv i LT zmogui moket gana normalu mirksiukas.gif Mes geguzes pabaigoj skrisim,bileitus pirkau kazkur sausio men,tai po 90 mokejau...O vasara,kai mokyklos baigias,pigiu nebuna...
Per kazkoki miesta i LT yra skrydis,kur tik 2h palaukt reikia,tai su tokiu dar galima skrist..Bet atgal reikia tiesiogiai varyt,nes kiek esu ziurejus,visur reikia ilgai laukt...
MAn patinka per edreams bileitus ziuret,ten ismeta labai daug ivairiu variantu,su persedimais ir teisioginiu...GAlima issirinkt patogiausia,o nusipirkt tiesiogiai mirksiukas.gif

Elija,ogo kokia keliauninke pasidarius bigsmile.gif Einu ir as paziuret,kiek mano namas pabrango biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 05, 09:36)
Jooooo,viena karta laukem persedimo Frankfurte 10 valandu.Jau geriau gimdyti buvo doh.gif .Nenorejau nei Lietuvos,nei atostogu.
Ka tik paziurejau Zoopla.Musu namo kaina uzaugo dvigubai. thumbup.gif .Jau svieciasi Amalfyje gyventi! thumbup.gif

Ar jau i pensija susiruosei?

QUOTE(gotte @ 2016 05 05, 10:48)
Labas rytas

Limcamca, tai čia labai pigiai dar, aš dabar nusipirkau į vieną pusę (rugpjūčio 3) sau ir dviems dukroms - 228 svarai (įskaičiuojant 15kg lagaminą ir rezervaciją vietų, kad visos trys sėdėtume). Atgal kol kas pigesnius rodo, bet kol sutaupysiu atgaliniam bilietui ir tie pabrangs doh.gif prabanga į LT skristi. Man pliusas kad aš turiu keletą užsakymų Lietuvoje, tai kaip ir užsidirbsiu išlaidoms + vaikams gi reikia atostogų, ežerų, maudynių, močiutės ir t.t.

Kai man per akciją wizzair išmetė virš 800 svarų bilietų kainas jau buvau pradėjusi mąstyti su autobusu važiuoti... doh.gif  lotuliukas.gif
I.Elija vau kaip fainai pasibuvai thumbup.gif  Aš irgi norėčiau į Italiją bigsmile.gif

Nezinau, man tiesiog per brangu. T.y. musu seimos finansams bilietai tokiom kainom yra per brangu.

Ei, o ka rimtai kitos planuojat vasarai? Ar dar niekas neturit jokiu planu?
Atsakyti
Na atostogaut i LT tikrai nesiruosiu lotuliukas.gif Nu gal vaikai pas senelius nori,bet kai ir mano vaikai dideli,ir seneliai cia UK,tai nematau jokio reikalo vaziuot i LT vasara...Kur salta jura.Uz tuos pinigus galima i kokia ISpanija,Portugalija suskraidyt ir dar liks mirksiukas.gif

Siaip vasarai planu nelabai turiu..Pavazinesim cia kazkur vietoj..Gal vel i koki Devona isderinsim,gal i Kornvala...I Velsa dar karta noreciau...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 05, 12:54)
Ar jau i pensija susiruosei?
Nezinau, man tiesiog per brangu. T.y. musu seimos finansams bilietai tokiom kainom yra per brangu.

Ei, o ka rimtai kitos planuojat vasarai? Ar dar niekas neturit jokiu planu?

Ismokinu dukra ir iskarto i pencija saunu.Fsio.Is manes uzteks!
Vasarai nieko neplanuoju.4 dienas i LT taupau pinigus sededama namie.Gal koki rugseji spali kur pasausim.
Atsakyti
Tai va, man LT nereikia nei ezeru, nei upiu. Mamas, mociute, kapus aplankyti ir viskas.

Tai bilietus i LT nusiperki, dar kalafijorui sutaupyti reikia g.gif laugh.gif laugh.gif

GIEGA, tai jums butu gera ideja keltis i Prancuzija, i Opalo kelia. Ten gamta grazi, jura. Daug kempingu, karavanu yra. Jeigu nebijot, galit ir su palapine varyti. Grizdama ir apsipirksit ir vynelio parsivesit tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos tokia nuostabią diena wub.gif

Balsuot nežinau už ką, tai jaučiu neisiu... I Lt bilietus prieš savaitę pirkau liepai tai išėjo po £166 kiekvienam... Ir už 3sav lekiam į Cornwall negaliu sulaukt wub.gif wub.gif ot atėjau ir pasigyriau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 05, 11:37)
Tai va, man LT nereikia nei ezeru, nei upiu. Mamas, mociute, kapus aplankyti ir viskas.

Tai bilietus i LT nusiperki, dar kalafijorui sutaupyti reikia  g.gif  laugh.gif  laugh.gif

GIEGA, tai jums butu gera ideja keltis i Prancuzija, i Opalo kelia. Ten gamta grazi, jura. Daug kempingu, karavanu yra. Jeigu nebijot, galit ir su palapine varyti. Grizdama ir apsipirksit ir vynelio parsivesit  tongue.gif  biggrin.gif

Na mamas, kapus galima ir ne vasara, ne per atostogas aplankyt mirksiukas.gif

Na ten kokiai savaitei vaziuot reiktu, o bijau, kad neisderinsim tiek laisvo laiko.. Bet labai noreciau cool.gif O cia vietoj ir savaitgaliui galuma nulekt mirksiukas.gif

Cornvalas wub.gif 3x buvau, nerealu wub.gif
Atsakyti
Baik tu, ten tiek pat laiko kiek iki Cornwall nuvaziuoti 4u.gif
Cornwall, Velsas, Skotija - man sunku issirinkti, jie visi ispudingai pasirode biggrin.gif
Atsakyti
Giega, taigi vaikai mokosi, kaip isvezt ilgiau ne per atostogas.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 05, 15:33)
Giega,  taigi vaikai mokosi, kaip isvezt ilgiau ne per atostogas.

Penktad vakare isvaziuoji, sekmad grizti mirksiukas.gif Taip 3-4x i metus suvazineju biggrin.gif
Atsakyti
As labai noriu skotija pamatyt, o ypac seriala Outlander paziurejus likau suzaveta gamtos.
Atsakyti
LAbai patiko Skotijoj bigsmile.gif Mes vaziavom nelabai susiorganizave,tai issileidom nemazai pinigu,nes vietoj ieskojom visokiu B&B..TAi Edinburge 220 uz 2 naktis,Invernes 180 irgi uz dvi naktis...SAkyciau brangoka...Bet pasiieskojus is anksto manau galima buvo pigiau prasisukt biggrin.gif
GAmta tikrai labai grazi-kriokliai,kalnai,ezerai,piliu griuvesiai,pukuotos karves bigsmile.gif
Atsakyti