Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Labukas

Kokios visos tylios ramios g.gif KA taip veikiat?

Limcamca,tu kazkada buvai imetus kazkokio SPA,kur netoli taves yra g.gif Lygtai buvau uzsiseivinus,neberandu...GAlvoju ant MB gimkes ka nors tokio uzsisakyt,gal su nakvyne...

O suknele,nu grazi ji,bet man kazkaip noris dar grazesnes biggrin.gif Dar is tikro reiktu apsirengt ja,gal man visiskai toks modelis netinka lotuliukas.gif Ir dar,as visas sukneles lyginu su jau turimom,ir vis dar mano turimos laimi groziu biggrin.gif O moket 200sv tik siaip sau...
Atsakyti
Laba,

SITAS 4u.gif Jei nori su nakvyne, tai tu elementariai per koki booking paziurek viesbucius, paskanuok kasdien, ir gausi gera offeri.
Atsakyti
Labas.
Giega, na tikrai, kam tau pirkt suknele uz 200 del keliu valandu, jei namie turi grazesniu rolleyes.gif
Eisit rytoj balsuot? Nezinau uz ka balsuot, jauciu uz konservatoriu kandidata, nors jo visai nezinau, bet ju kryptis man tinka, o tai visi kiti labai jau emigrantu nemyli biggrin.gif
Atsakyti
Na tai labas grazus rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas...už komservatorius aš,bėgu dabar atiduodu balsą ir į trasą...
Geros,siltos dienos..
Atsakyti
Sveikos,

Mes balsuoti eisim, bet tiesiog sugadinsim lapelį, nes kandidatas šį kartą nė vienas, man ne prie dūšios doh.gif

Vakar žiūriu, net keli draugai nusipirko bilietus į LT, vasarai. Nu, ok. ATsidarau ir aš... nu dievaži ir tokia vargše pasijuntu doh.gif Man su vaikais. Kaina nuo 440 svarų. doh.gif doh.gif Ar čia man vienai kosmosas?
Atsakyti
Limcamca, tai dar pigiai tau gaunasi, vakar Ryanairas vel skelbe kad savo gimtadienio ar ko ten proga, duoda pigiu bilietu, ni figa, mums vistiek per 800 £ gaunasi cool.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios.
As jau pasibasciusi po Italija.Buvo nuostabu. thumbup.gif Noriu dar,nes trys dienos tokiame grozyje tas pats kas adata siene.
Pirkau ir as bilietus i Lt,keturiom dienom.Isejo virs 100 svaru zmogui.Bet va tevui su zmona pirkau pas mus Birzelio pradziai,tai uz du sumokejau 140 svaru.Ps mane jau prasides vaziuojanciu maratonas. biggrin.gif .Dar drauge isiprase pagyventi menesiui,dabar jau gyvena antra,ir turbut dar per vasara gyvens doh.gif .Zodziu.
Atsakyti
Man 400 pigiausi rado per Kopenhaga, su persedimu skrendant. Dievazi doh.gif
Atsakyti
Su persedimu i LT skrist tai jau ne kazka. Pas mus ir birzelio pradzioje sveciu atskris, MB brolio seimyna, laukiam labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 05, 11:11)
Man 400 pigiausi rado per Kopenhaga, su persedimu skrendant. Dievazi  doh.gif

Jooooo,viena karta laukem persedimo Frankfurte 10 valandu.Jau geriau gimdyti buvo doh.gif .Nenorejau nei Lietuvos,nei atostogu.
Ka tik paziurejau Zoopla.Musu namo kaina uzaugo dvigubai. thumbup.gif .Jau svieciasi Amalfyje gyventi! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 05 gegužės 2016 - 10:38
Labas rytas

Limcamca, tai čia labai pigiai dar, aš dabar nusipirkau į vieną pusę (rugpjūčio 3) sau ir dviems dukroms - 228 svarai (įskaičiuojant 15kg lagaminą ir rezervaciją vietų, kad visos trys sėdėtume). Atgal kol kas pigesnius rodo, bet kol sutaupysiu atgaliniam bilietui ir tie pabrangs doh.gif prabanga į LT skristi. Man pliusas kad aš turiu keletą užsakymų Lietuvoje, tai kaip ir užsidirbsiu išlaidoms + vaikams gi reikia atostogų, ežerų, maudynių, močiutės ir t.t.

Kai man per akciją wizzair išmetė virš 800 svarų bilietų kainas jau buvau pradėjusi mąstyti su autobusu važiuoti... doh.gif lotuliukas.gif

I.Elija vau kaip fainai pasibuvai thumbup.gif Aš irgi norėčiau į Italiją bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 05 gegužės 2016 - 11:49