Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Aš katiną FB pagyriau, ten foto gražesnė biggrin.gif
Atsakyti
Giega, mezoterapijos kainos: 1 sesija 45£, 4 sesijos 170£ ir 8 sesijos 330£. Norint rezultato reikia 8 sesijų.
Atsakyti
Sveikos gyvos, Londoniukes! Mes geguze i Lietuva skrendam-susieasiau sarasa su preliminariomis kainomis, tai joooo.... grizimui pinigu nebeliks lotuliukas.gif

Limcamca, katunuuukas wub.gif Mb brolis toooki turi, mergaite, fainuole-kailis minkstas ir svelnus svelnus!
Atsakyti
Limcamca, o tavo katinas niekada gyvenime nesišeria? Niekados nei vieno plauko namuose? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 01 gegužės 2016 - 19:07
QUOTE(giega @ 2016 04 30, 22:15)
Dar kokiam Akropoly pilna zmoniu,bet siaip mieste,tai ne...

Pagalvokim pries kiek metu pastate ta Akropoli ar Mega g.gif seniau zmones eidavo i Laisves Aleja,i gatves.Dabar dauguma tupi uzdarose patalpose ax.gif

QUOTE(Heida @ 2016 04 30, 23:20)

Super. Bet kaip graziai jis raso lietuviskai, sakytum angliskos mokyklos net nelanke. Nepasiilgsta savo anglisku draugu?

As tai rytais kai einu i mokykla vis dar paziuriu ar jus neateinat is savo gatveles, pripratimas  smile.gif

Aciu !!!! Stengiasi vyrukas blush2.gif
Zinok galvojau,kad ilgesis tikrai,bet nei zodziu apie mokykla angliska,nei draugus joje. Ilgisi tik kiemo draugo lietuviuko ir kitu seimos draugu rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 04 30, 23:32)

ASERTYTE, fainai, kad jus taip lengvai adaptuojates LT. Matyt jusu sirdis ten, uztai viskas taip ir lengvai  thumbup.gif

Vaikams tikrai viskas gerai ir ne kart sake vyresnelis,kad cia jam geriau.Tikiu ir mazyliui.O dar kai savaitgali praleidom tikram kaime,kur mano septynmetis pats su dvimetuku broliu ir pusseserem galejo nueiti i parduotuve is vis kaifas wub.gif wub.gif siandien i kina ejo su draugu,be tevu biggrin.gif laisve biggrin.gif biggrin.gif

Man sunkiau.Vyro labai truksta.Laikas lyg sustojes verysad.gif ir siaip nera lengva vel gyventi su tevais,kai buvau ipratus buti pati sau seimininke.Nu kaip nors ax.gif blush2.gif

Gotte,cia retoriskai siaip parasiau,esme,kad cia maziau zmoniu visur kur,nei ten bet kur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 04 30, 22:31)
Giega, mezoterapijos kainos: 1 sesija 45£, 4 sesijos 170£ ir 8 sesijos 330£. Norint rezultato reikia 8 sesijų.

Ėjau net googlintis, kas ta mezoterapija. biggrin.gif džiaugiuosi, kad esu dar jauna ir graži - kolkas taisyti nieko nereikia lotuliukas.gif bet šiaip kokio va masažo tai neatsisakyčiau, ar kokios purvo vonios. aš pernai mb masažą kalėdoms dovanojau, tai jis man tokį patį valentinkei, žodžiu, kad kartu galėtumėme eiti. Tai nelabai patiko, nes pradėjo nuo kojų, baigė veidu. tikrai nepatiko, kada veidą masažavo. aš tiesiog galėjau jausti visus nuo pėdų link kaklo sukilusius mikrobus, trinamus į veido odą. feeee schmoll.gif
Atsakyti
Bliam, bet kaip be ryšio, grįžti į LT atseit išsvajotu gyvenimu mėgautis, bet vyras vis tiek važinėja uždirbinėti į UK. Taip supratau, kad pas Apgamėlę ta pati situacija.
Mano dėdė prieš n metų grįžo iš Amerikos į LT, dabar važinėja uždarbiauti į Švediją. Sako kad abu su žmona priprato prie tokio gyvenimo. Aišku, kur nepriprasi, jei nėr kitos išeities.

QUOTE(Ceroc @ 2016 05 01, 23:19)
Ėjau net googlintis, kas ta mezoterapija.  biggrin.gif džiaugiuosi, kad esu dar jauna ir graži - kolkas taisyti nieko nereikia lotuliukas.gif bet šiaip kokio va masažo tai neatsisakyčiau, ar kokios purvo vonios. aš pernai mb masažą kalėdoms dovanojau, tai jis man tokį patį valentinkei, žodžiu, kad kartu galėtumėme eiti. Tai nelabai patiko, nes pradėjo nuo kojų, baigė veidu. tikrai nepatiko, kada veidą masažavo. aš tiesiog galėjau jausti visus nuo pėdų link kaklo sukilusius mikrobus, trinamus į veido odą. feeee schmoll.gif

Veee... bet kokia nesąmonė, pradėjo nuo koju ir baigė ties veidu doh.gif doh.gif
Mes su vyrų turim kuponą į SPA, irgi masažas įeina, reikės atkreipti dėmesį, kaip masažuos lotuliukas.gif neleisiu nutikti tavo variantui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes jau po spa savaitgalio. Buvo labai smagu. Apsistojom Marlow, netoli Windsoro. Baseinas, dzakuzi, tos pirtys visai zmoniu neperkrautos, tai labai gerai, uzteko ir laiko ir vietos. Liuks. Miestelis pats labai grazus. Buvo ir ka pamatyti.

QUOTE(gotte @ 2016 05 01, 18:04)
Limcamca, o tavo katinas niekada gyvenime nesišeria? Niekados nei vieno plauko namuose? g.gif

Kuris, ryzas? Labai mazai. DAbar pavasari to plauko iskrenta kazkiek, bet labai nedaug. Dar jei pataupau ant maisto, to plauko iskrenta daugiau, bet siaip tai nera daug tu plauku.

QUOTE(gotte @ 2016 05 02, 08:16)
Bliam, bet kaip be ryšio, grįžti į LT atseit išsvajotu gyvenimu mėgautis, bet vyras vis tiek važinėja uždirbinėti į UK. Taip supratau, kad pas Apgamėlę ta pati situacija.
Mano dėdė prieš n metų grįžo iš Amerikos į LT, dabar važinėja uždarbiauti į Švediją. Sako kad abu su žmona priprato prie tokio gyvenimo. Aišku, kur nepriprasi, jei nėr kitos išeities.

Oi neeee, taip nenoriu. Man kazkaip visi kartu turi buti.

Ka jus veikinejat per Bank Holiday?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 05 02, 10:16)

Jos vyras mokinasi cia,Londone. Skraido pas seima kas menesi.
Atsakyti
Labukas

Pazistu kelias seimas,kurios ir taip vazineja...Va kaimynas musu,nusiprike cia nama,bet pernai,kai vaikui suejo 7m(jis gimes cia Londone),nusprende grizt i LT...Tai va,vyras stabiliai kas 2-3men atvaziuoja 2-3 men...LT nuomuojas buta...Nu nezinau ar labai jau jie cia islose g.gif
Kiti panasiai atvazineja,bet nors LT turi savo nama,tai tuos dar suprantu...

Limcamca,fainos tokios mini atostogos bigsmile.gif As gi amziai pavydziu visoms keliaujancioms,net ir taip trumpai ar arti biggrin.gif O va pati siemet nu niekaip nesusiderinu...jei as galiu,MB dirba,jei MB laisvesnis,as uzsikraunu darbais...Bet va tuoj i LT leksim,vis aplinkos pasikeitimas lotuliukas.gif Tik niekaip sukneles nerandu grazios...Vakar matavaus Guess tokia ryskiai morkine.Nu grazi ant pakabos,bet jau kaip man ta morkine spalva netinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar Ted bakerio nuziurejau suknele,bet kazkaip i vestuves per prasta man pasirode...

http://houseoffraser...mp;op_sharpen=1
Atsakyti
Sveikos,

Mes vakar buvom pirty be vaikų, relaxas! thumbup.gif Šiandien MB gimtadienis kepsiu armoniką, kiaulės nevalgę šimtą metų o dabar gausis kad net 2 dienas iš eilės (vakar po pirties suėjo kiaulienos šašlykas)...gal nemirsim lotuliukas.gif

Nusipirkau bilietus į LT į vieną pusę, atgaliniams dar reikia pataupyt. Dar užsimaniau į fotografijos mokymus eiti, bet kaina 500... unsure.gif taip noriu, ale tiek visko reikia pirkti: bilietus iš LT (atgalinius), kelionei į Maljorką taupyti (išlaidoms). Svajojau apie naują objektyvą, bet dabar mąstau kad reiktų investuoti į mokymus... g.gif žiauru kaip reikia rinktis tarp kelių svarbių dalykų.. Man kažkokia fotografinė krizė - niekas negražu, nei ką aš fotkinu, nei ką kiti fotkina... Nežinau kaip išlipti.. Žinau kad praeis , bet vis tiek biesina žiauriai. Mūzos - aūūūū!!!!

Limcamca, koks fainas jūsų ilgasis savaitgalis thumbup.gif

Giega, suknelė man visai faina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 03 gegužės 2016 - 19:04
Giega, man visai grazi vestuvems suknele. Ten kokias balabaikas gal sudetingiau su ja pasokt, nes ji solidi tokia, bet, kas liecia grozi, tai grazu.

Gotte, su gimtadieniu tavo vyriski 4u.gif pareis muza, atostogauja gal biggrin.gif

Jo, musu savaitgalis buvo liuks, kita karta sakem vaikus paliksim kam, ir varysim dviese su nakvyne o koki spa. Kad ir cia Londone.

Nova, kaip jusu zuvys is po ziemos?
Atsakyti