Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(*nova* @ 2016 04 30, 20:32)
Giega, vis pamirstu paklaust kaip draugelis ar nepadaro gramo  g.gif 

Bet koks grazus vakaras  bigsmile.gif  toks siltas oras, jokio vejelio  rolleyes.gif  gal jau tikras pavasaris atejo  rolleyes.gif

Ne laso schmoll.gif Ir LT atbuvo, negere, ir pas mus kitas bendras draugas atvaziaves buvo, ejo i centra, anas geria, sitas moka, nes lietuviskas tik eurus turejo, bet pats ne laso.. Ir va dabar mes vyneli geriam, jis ne neziuri.
Atsakyti
Nu paziurek bigsmile.gif maladec diedas mirksiukas.gif mano drauges vyras ir ne laso po svenciu neima. Ir tas kelias dienas per sventes papyle gerai, ir va kolkas neima.
Atsakyti
Tiek,kad dabar vel tie bank holidejai...Vel i darba tiek dienu nereikia...Nu gal neuzgers...Nors vakar jau issigande buvom..Jis ankstokai namo grizo ir kaip uzsidare kambary,tai ir neisejo...Siaip tai parukyt eina,tai pavalgyt...Tai MB vel ejo tikrint kampu,ar neturi alaus uzsislepes.bet ne,neturejo..Tik pavarges po darbo uzmigo ir pramiegojo visa vakara.
Atsakyti
Bet tai kokios begedes, ne viena mano katino nepagiria verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 30, 20:59)
Bet tai kokios begedes, ne viena mano katino nepagiria  verysad.gif

biggrin.gif Grazus grazus tas tavo katinas biggrin.gif Siaip dazniau galetum fotkiu imest mirksiukas.gif

Silta siandien,tai maniskis ir ant saulytes deginos biggrin.gif
Atsakyti
Bobikes jam reikia mirksiukas.gif juk jis vienisius, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 04 30, 21:03)
Bobikes jam reikia  mirksiukas.gif  juk jis  vienisius, ar ne  g.gif

Kam? Ar katinui mano?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 04 30, 21:03)
Bobikes jam reikia  mirksiukas.gif  juk jis  vienisius, ar ne  g.gif

Issiskyres.Turi LT kazkokia bobike.Turi cia UK kitam mieste,su sita LT kelis metus gyveno,kartu i UK atvaziavo...Bet paskui kazko susipyko,tai jis ir atleke pas mus gyvent...Bet po kurio laiko lygtai susitaike buvo,tai jis pas ja i svecius nuvaziuoja,tai ji savaitgaliui atvaziuoja...Bet dabar jau ilga laika vel nebebendrauja,gal vel susipyke,nesidomiu biggrin.gif Nepatinka man ji schmoll.gif Beje,mano bendravarde lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 30, 21:05)
Kam? Ar katinui mano?

lotuliukas.gif Jauciu cia manes klause lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 30, 23:05)
Kam? Ar katinui mano?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif giriu katina, grazus labai, patinka jam lauke? O kaip po to kai namo pareina nebando sprukt i lauka?
Papildyta:
QUOTE(asertyt @ 2016 04 30, 19:06)
O vaikui mano kaip gera cia,ir mokykla labai patinka  ax.gif

Super. Bet kaip graziai jis raso lietuviskai, sakytum angliskos mokyklos net nelanke. Nepasiilgsta savo anglisku draugu? As tai rytais kai einu i mokykla vis dar paziuriu ar jus neateinat is savo gatveles, pripratimas smile.gif
Atsakyti
Limcamca, nemaciau katino tavo, as juk ne FB schmoll.gif
Gal ir jam bobikes jau reikia bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nova, gryzk puslapi atgal, katinas ne fb, o cia smile.gif
Atsakyti
Del istustejimo, tai pvz Siauliai tikrai tustesni. Ateini i didziausia Maxima ar IKi ir ten tuscia. Tikrai keistas tas jausmas g.gif

ASERTYTE, fainai, kad jus taip lengvai adaptuojates LT. Matyt jusu sirdis ten, uztai viskas taip ir lengvai thumbup.gif

HEIDA, jo, patinka labai. Parvedus namo, tai eina miegot is karto, labai nusikales buna. O, kad taip taikytusi isbegti tai ne g.gif siuo metu pasto dezute atakuoja, ta skyle duryse per kuria laiskus sumeta. Tai nuo ryto sedi, laukia pastininko ir tada jau griebia laiskus, brosiuras, ka ten beikistu. Labai jam ta skyle paskutiniu metu parupo biggrin.gif

GOTTE, irgi galetu katinus dazniau rodyti. Pas ja jie labai fotogeniski 4u.gif
Atsakyti