Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(Limcamca @ 2016 04 30, 09:07)
As to skyscio isvis nepilu, nes yra du, nuolat besitaikantys vandeni is vazu islakt.

MRS Patranka, 600 euru tik maistui? Tai cia daugumos tokia alga ar pensija, neblogai sakyciau tureti tiek maistui isleisti.

Kiek tenka stebeti tai daug kas yra prilyginama EU, dauguma reformu. Tiek gydytojai, tiek mokyklos, tiek darbo teise. Ar pas mus UK yra kokia apsauga nesciosioms? Kai niekada nereikejo, neteko dometis  g.gif

Maistui,trys asm,o kur dar mokesčiai...nežinau kaip ten galima isgyventi iš minimumo,bet kalbu kad dabar ji tiek moka kai lenkuose perkasi..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 04 30, 00:13)
Gotte, o kiek mazdaug tu proceduru plaukams reiktu, ir kokya kaina.. Uzklausk kada seses...Labai gundaus... LT lygtai 250euru, bet nesigilinau uz ka, kiek ir panasiai..,

parasiau jai per FB, dar miega matyt, kai atrasys duosiu zinoti 4u.gif

dabar jau ir as gundausi kartoti kursa pas ja biggrin.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 04 30, 08:04)
Nova,nori jis ten ir taskas,lai...bus blogai,visada yra namai,kur gali gryžti...

Del kainų lt,pernai kai buvau,nu tikrai baisu.Giega,sakai isvežamas kapitalas?!...taip,bet ką zmonėms daryti?!....va mano mama,dabar per men maistui isleidžia tik 600€,čia su mėsom ir visokiais tualet pop,kur lt tokios sumos pakakdavo tik porai sav...

Turiu tokį pastebėjimą,kai perkam gėles,o jas aš perku kiekvieną sav.,sneka eina apie merkiamas,pastebėjau,jei pilu to skysčio kur prisegtas būna,tai gėlės gyvena max 5/6 dienas,o jei ne,tada ir virš 10 išgyvena...Kaip pas jus?

Kažada aš irgi gundžiausi ten likti, gerai, kad nelikau, vis tik labai toli nuo artimųjų, o pažeidus imigraciją paskui nei namo grįžti negali, nes būsi deportuotas. O jeigu sugalvoji ten gyventi ir dirbti, ar sunku vizą aguti? kokia visa tokiu atveju? darbo kažkokia? g.gif

Aš perku irgi kiekvieną savaitę, niekada nepilu to skysčio, nes jau seniai esu pastebėjusi, kad su juo trumpiau laiko 4u.gif Tiesiog vandenį laikas nuo laiko pakeičiu ir gana ilgai man išstovi.
Atsakyti
Labukas

Gyvenciau LT,tai gal ir i ta Lenkija vaziuociau apsipirkt...Tikrai ten viskas pigiau...Bet nepalaikau tos akcijos,nes jei dar pats vaziuoji,tai taip,bet jei su kokiais vezejais,tai cia kaip biznis jiems...nepirk pardej,vaziuok su vezeju,duok jam uzsidirbt...Va sito nepalaikau...

geliu neperku ir nemegstu skintu geliu...Neturiu kada jomis dziaugtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Dėl gėlių aš tai pilu ta skysti, ir gėlės pas mane 2sav išsilaiko, visada turiu jų šviežiai pamerktu wub.gif

Dėl kainų Lt pernai labai pasijautė, tikrai kiek litais užpernai mokėjau, tiek eurais pernai, aš išvis neįsivaizduoju už kur ten žmonės tiek pinigų turi blink.gif

Heida nežinau kas ten per akciją kur rasei kad 3dienas į parde neit, aš dažniausia tik kartą į savaitę einu, ką ten daugiau veikt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 04 30, 11:18)
bet jei su kokiais vezejais,tai cia kaip biznis jiems...nepirk pardej,vaziuok su vezeju,duok jam uzsidirbt...

Nepamirskim, kad vezejas sumoka mokescius LT, o ne is darbo birzos ismoku praso. Taip, kad tie pinigai, ne asmeniniai vezejo tampa, o i ta pati bendra LT puoda sukrenta. Va, tas puodo valdymas yra blogas.

My Webpage kaip grazu wub.gif Visus jau matet? Pas mane skurdus sarasas, tik du: Lyme Regis ir Hayle.
Atsakyti
Didesne puse tu vezeju nelagaliai veza ir jokiu mokesciu nemoka mirksiukas.gif

Atsakyti
PASIVAIKSCIOJOM biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Kainos LT europines, tai va, valdzia galetu algas padaryt europines, ir nebus tada pykciu.
Nyksta musu LT, nyksta ... Kaunas tusteja... Nors sako, vasara pilna Laisves aleja, senamiestis buna...

Sedziu su knyga kieme...
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 04 30, 17:31)

Nyksta musu LT, nyksta ... Kaunas tusteja... Nors sako, vasara pilna Laisves aleja, senamiestis buna...

Nezinau kurioj Jums vietoj jis isstustejes doh.gif Gal reiktu jame pagyventi o tada kalbeti. Is kitos puses,as kaifuoju,kad nereikia stumdytis minioje ir laukti kilometriniu eiliu,nuo viso to buvau jau pavargus.

O vaikui mano kaip gera cia,ir mokykla labai patinka ax.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2016 04 30, 18:06)
Nezinau kurioj Jums vietoj jis isstustejes  doh.gif  Gal reiktu jame pagyventi o tada kalbeti. Is kitos puses,as kaifuoju,kad nereikia stumdytis minioje ir laukti kilometriniu eiliu,nuo viso to buvau jau pavargus.

Gali būti, kad po Londono tiesiog toks jausmas. Aš kai grįžtu į Šiaulius man kartais atrodo net baugiai, eini per centrą ir tuščia, vienas kitas žmogelis eina unsure.gif
Bet mano mama sako, kad ištuštėję Šiauliai irgi.

O kur tu UK stumdydavaisi minioje? g.gif
Atsakyti
As zmoniu nebijau,nemaiso man jie biggrin.gif O kad Kaunas istustejes,tai pastebejus ir as mirksiukas.gif Dar kokiam Akropoly pilna zmoniu,bet siaip mieste,tai ne...

Pagaliau zole pasejau lotuliukas.gif O tai vietom katinas iskapstes buvo...DAr fikusa persodinau,tikiuosi augs.Begonijos kazkokios brangios buvo,tai nepirkau...Palauksiu pigesniu...

Dabar laukiu vakarienes-ant bbq keptu omaru cool.gif Ir relaksuosim prie TV...Ryt +17 rodo bigsmile.gif Reik maut kur prie juros bigsmile.gif
Atsakyti
Giega, vis pamirstu paklaust kaip draugelis ar nepadaro gramo g.gif

Bet koks grazus vakaras bigsmile.gif toks siltas oras, jokio vejelio rolleyes.gif gal jau tikras pavasaris atejo rolleyes.gif
Atsakyti