Galvojau, mažum pasikeitė kas, tik nerašei.
Jo, jau nemažai laiko praėjo, ane? Kiek laiko jis LT jau? Metai ar daugiau?
Jeigu jis ten gerai jaučiasi, gerai prižiūrimas, tikrai turbūt nebeverta jo tampyti. Ir, taip šuniukas turistas
Laba rytą grazuoles 😘😘💕 ačiū už sveikinimus!!! Patra
Nelis vaiki irgi su 18iktuoju ypatinguoju!!! Niekada nesvenciu savo gimtadienio, sy syki sakiau vsio, nuo ryto jai spejau 2 tortukus su zvakutem uzpust!!! Pasisampaniauti koledzo pArke, o dar tik pirma!!! Nezinau gal kazka dar ispudingo nuveiksiu
Nelis vaiki irgi su 18iktuoju ypatinguoju!!! Niekada nesvenciu savo gimtadienio, sy syki sakiau vsio, nuo ryto jai spejau 2 tortukus su zvakutem uzpust!!! Pasisampaniauti koledzo pArke, o dar tik pirma!!! Nezinau gal kazka dar ispudingo nuveiksiu
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 28, 08:38)
oooo į šventę pakliūvau
Mrs Patranka, dideliausi sveikinimai Jums abiems Kaip kelionė jam? Patiko?
SIMKAB, nors nesilanko čia, bet kol užmatys sveikinimus Su gimtadieniu
Jūsų prognozės mane guodžia, gal reikės jau gėlių šį savaitgalį nusipirkti. O, tai kur matyta, gegužės pradžia, kiemas dar tuščias
Panašiai mums su pirma katyte buvo. Bet, mūsų tai ką, neveislinė. O, čia tipo veislinė, tipo veislynas ir tyrimai nepadaryti. Absurdas.
Užjaučiu jus
O ką ir kiek jūs dabar turit, Gotte? Dėl Marso viskas taip ir liko? Jis jau nebegrįš pas jus?
Mrs Patranka, dideliausi sveikinimai Jums abiems Kaip kelionė jam? Patiko?
SIMKAB, nors nesilanko čia, bet kol užmatys sveikinimus Su gimtadieniu
Jūsų prognozės mane guodžia, gal reikės jau gėlių šį savaitgalį nusipirkti. O, tai kur matyta, gegužės pradžia, kiemas dar tuščias
Panašiai mums su pirma katyte buvo. Bet, mūsų tai ką, neveislinė. O, čia tipo veislinė, tipo veislynas ir tyrimai nepadaryti. Absurdas.
Užjaučiu jus
O ką ir kiek jūs dabar turit, Gotte? Dėl Marso viskas taip ir liko? Jis jau nebegrįš pas jus?
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 28, 11:49)
Galvojau, mažum pasikeitė kas, tik nerašei.
Jeigu jis ten gerai jaučiasi, gerai prižiūrimas, tikrai turbūt nebeverta jo tampyti. Ir, taip šuniukas turistas
Man Marso istorija yra skaudi iki pat dabar, nieko linksmo joje nėra...sorry...tiesiog tavo tos šypsenėlės ir nykščiai iškelti kažkaip ne į temą
Dėkinga už sveikinimus visoms....
Limcamca,tiko,patiko,lėks ten gyvent,mokintis,dirbt...
QUOTE(gotte @ 2016 04 28, 16:14)
Man Marso istorija yra skaudi iki pat dabar, nieko linksmo joje nėra...sorry...tiesiog tavo tos šypsenėlės ir nykščiai iškelti kažkaip ne į temą
Atsiprašau, jei pasijutai užgauta.
Ne blogaja prasme turėjau omenyje, kad jis turistas.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 04 28, 16:59)
Dėkinga už sveikinimus visoms....
Smagu. Turėsi giminių JAV gal ir pati kada.
SIMKAB, per gimtadienį taip ir turi būti, kad metai linksmi būtų
Sveikos
Simkab, su gimtadieniu tave kaip tu laikais?
Patranka, su gimtadieniu dicki tavo tai vaikinukas i JAV vaziuot nori
Simkab, su gimtadieniu tave kaip tu laikais?
Patranka, su gimtadieniu dicki tavo tai vaikinukas i JAV vaziuot nori
Lietus,sniegas ir griaustinis Siemet jau trecias O kita sav rodo +20-varysim maudytis
Maniau cia man susivaideno kad ir sninga, ir griaudzia, pasirodo is tikro, nu svieto pabaiga
Ka veiksit per ilgaji savaitgali? Seniau lyg prie juros vaziuodavom per sias dienas
Ka veiksit per ilgaji savaitgali? Seniau lyg prie juros vaziuodavom per sias dienas
Pas mus irgi ka tik ir snigo, ir griaudejo, ir dabar saule sviecia. Nusviro rankos, geliu nenusipirkau, liks mano sodai netvarkyti. Nu nebent jau tikrai kita savaite bus silta ir pakils upas.
Mes turim spa uzsisake.
Mes turim spa uzsisake.
Sveikos,
Pas mus irgi ledukai praėjo kas per orai
Mes per ilgąjį savaitgalį dirbsim su vyru pakaitom Ryt tik dieną laisvą turim, iki kokių 5 vakaro, tai gal eisim droną išsibandyti (vyro gimtadienio dovana )
Turim kuponą į SPA, bet įtariu jau per vėlu rezervuotis pirmadienio pasilepinimams
Padariau sesei gimtadienio fotosesiją mėlynam miške, įkėliau pas save į FB vieną foto, fainas gavosi rezultatas, esu patenkinta
Pas mus irgi ledukai praėjo kas per orai
Mes per ilgąjį savaitgalį dirbsim su vyru pakaitom Ryt tik dieną laisvą turim, iki kokių 5 vakaro, tai gal eisim droną išsibandyti (vyro gimtadienio dovana )
Turim kuponą į SPA, bet įtariu jau per vėlu rezervuotis pirmadienio pasilepinimams
Padariau sesei gimtadienio fotosesiją mėlynam miške, įkėliau pas save į FB vieną foto, fainas gavosi rezultatas, esu patenkinta
Melynam miske cia kaip per Avatara
Limcamca, bus laiko toms gelems, dar iki kitos ziemos laiko i valias
Jei gyventumet siuo metu Lietuvoj, palaikytumet akcija "Neik i parduotuve 3 dienas"?
Limcamca, bus laiko toms gelems, dar iki kitos ziemos laiko i valias
Jei gyventumet siuo metu Lietuvoj, palaikytumet akcija "Neik i parduotuve 3 dienas"?
As, tai nepalaikyciau, nes valgyti tai reikia. Kur 3 dienas pirkt?
O, ir siaip manau, kad ispustas reikalas. Yra iprasta, nusitverti kokia ideja, ir fotkina ir share'ina visi. Kartais man atrodo buna tiesiog spausdinimo klaida, o zmones banguoja per FB.
Nu, mama sake kainos pakilo LT. Bet, as nezinau kur jos nepakyla ivedus nauja valiuta. Ir pas mus su metais viskas brangsta. Tiek nuoma, tiek islaidos.
O, ir siaip manau, kad ispustas reikalas. Yra iprasta, nusitverti kokia ideja, ir fotkina ir share'ina visi. Kartais man atrodo buna tiesiog spausdinimo klaida, o zmones banguoja per FB.
Nu, mama sake kainos pakilo LT. Bet, as nezinau kur jos nepakyla ivedus nauja valiuta. Ir pas mus su metais viskas brangsta. Tiek nuoma, tiek islaidos.