Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(Heida @ 2016 04 27, 15:49)
Nova, dabar pilnatis, nesipildo sapnai siuo metu  rolleyes.gif

O kada jie pildosi g.gif visada galvojau kad per pilnati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 04 27, 21:37)
O kada jie pildosi  g.gif  visada galvojau kad per pilnati  ax.gif

Neeeee,per jauna.Tada kada pilnatis neveikia musu tiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 04 27, 14:43)
Elija, kaip aiskiai isdeste apie menulio itaka  biggrin.gif  as sapnuoju baisius sapnus jau kelinta naktis. Paskaitau reiksmes, tai vis netektys...

aš visada baisius sapnuoju per pilnatį verysad.gif

Šiąnakt sapnavau, kad išgelbėjau dukrytę nuo pedofilų blink.gif doh.gif nu toks briedas doh.gif buvo labai baisu...kai pabudau ir supratau, kad tai buvo sapnas, negalėjau kurį laiką užmigti, o ir bijojau, kad nesikartotų sapnas ar nebūtų pratęsimas...

Paskui užmigau ir sapnavau kaip katinas mano miršta verysad.gif kaip aš jį gelbsčiu ir kaip man baisu tame sapne, nes jį leisgyvį ant rankų nešuosi... verysad.gif

Kas liečia katinus, tai mes nebeturim to katinuko mažiuko kurį iš veislyno pirkom. jam buvo širdutėj skylė ir buvo širdies liga, ūžesiai ir prasidėjo priepuoliai, kai jis krisdavo ant šono ir keletą sekundžių negalėdavo pasikelti, būdavo tarsi suparalyžiuotas verysad.gif po vieno iš priepuolių nebesikėlė, teko užmikdyti, nes tai neišgydoma. jau laiko parėjo, tai galiu pasakoti, nes buvo laikas kai gėriau valerijonus kad užmigčiau... dabar turim vėl du katinus, pasiėmėm iš LT sfinksiuką suaugusį savo katei į draugus.
Atsakyti
Gotte, gaila katinuko, vargsiukas kiek kankinosi verysad.gif o tai veisejei neperspejo jusu kad jam su sirdute blogai? Manau, jie tai zinojo apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 04 27, 23:26)
Gotte, gaila katinuko, vargsiukas kiek kankinosi verysad.gif  o tai veisejei neperspejo jusu kad jam su sirdute blogai? Manau, jie tai zinojo apie tai  g.gif

perspėjo, kad jis mažesnis už kitus, vėliau savarankiškai pradėjo ėsti, bet neva be šito jokių problemų nėr. Na mums nebuvo svarbus ūgis, be to vet uždėjo štampą, kad kačiukas sveikas ir gali keliauti į UK, nepatarė atlikti jokių tyrimų. O po savaitės visi blogumai prasidėjo verysad.gif pinigus atgavom...nors tiek...bet širdis buvo išdraskyta ir pereiti teko sunkius dalykus ... verysad.gif
Atsakyti
Nu Gotte, isivaizduoju kaip sunku jums buvo 4u.gif netikiu, kad per savaite jam taip pablogejo. Jis jau gime, vargsiukas, su sirdies defektu verysad.gif
Atsakyti
Labukas

Oi,Gotte,ko cia jums taip su tais katukais nesiseka 4u.gif 4u.gif Gaila maziuku...O palaidojat kur?MB sake,kad kai sitas kasaras numirs,daugiau jokiu gyvunu nebeturesim...Pripranti ir gaila paskui kai numirsta...KAd ir tos seskiukes,nervino,bet verkem visi kai mire...

Sapnais nelabai tikiu...Buna,kad nemalonu sapna susapnuoji,bet tikrai neieskau reiksmiu,o stengiuos greiciau pamirst...

Saulyte taip graziai sviecia bigsmile.gif Tik va jau laikas ir sildyt pradeti biggrin.gif Nors kitai savaitei jau ir +18 zada bigsmile.gif Nesulaukiu bigsmile.gif O dabar dar megztiniais prisikutojus eit reikia...Ir sildymas dar pilnu tempu pas mane ijuntas cool.gif
Atsakyti
Gotte,skaudu skaityti,o jau ką tu jauti visai nesinori žinot...laikykis.
Simkab,su gimtadieniu tave!!!!

Laba diena...
Sapnais tikiu,tik zinau kad nesipuldo per pilnatį,pildosi tik per pirma mėnulio para...o ši pilnatis sunki labai,as trečia naktis nemiegu...
Papildyta:
Pas mane snd sventė,mano jaunuoliui 18...
Atsakyti
Patranka,tavo jaunuoli 4u.gif

user posted image

Simkab,tave irgi su gimtadieniu!!!

user posted image
Atsakyti
Sveikinu visus gimtadienistus!
Linkiu kad gyvenimo audros ausu neplautu ir svarsciai krutiniu nespaustu,kad meiles zaibas is sirdies neisblestu ir gyvenimo vingiai namo vis parvestu.Va bigsmile.gif
Atsakyti
oooo į šventę pakliūvau biggrin.gif

Mrs Patranka, dideliausi sveikinimai Jums abiems 4u.gif Kaip kelionė jam? Patiko?

SIMKAB, nors nesilanko čia, bet kol užmatys sveikinimus 4u.gif Su gimtadieniu 4u.gif

Jūsų prognozės mane guodžia, gal reikės jau gėlių šį savaitgalį nusipirkti. O, tai kur matyta, gegužės pradžia, kiemas dar tuščias doh.gif

QUOTE(gotte @ 2016 04 27, 22:29)
perspėjo, kad jis mažesnis už kitus, vėliau savarankiškai pradėjo ėsti, bet neva be šito jokių problemų nėr. Na mums nebuvo svarbus ūgis, be to vet uždėjo štampą, kad kačiukas sveikas ir gali keliauti į UK, nepatarė atlikti jokių tyrimų. O po savaitės visi blogumai prasidėjo verysad.gif pinigus atgavom...nors tiek...bet širdis buvo išdraskyta ir pereiti teko sunkius dalykus ... verysad.gif

Panašiai mums su pirma katyte buvo. Bet, mūsų tai ką, neveislinė. O, čia tipo veislinė, tipo veislynas ir tyrimai nepadaryti. Absurdas.
Užjaučiu jus 4u.gif

O ką ir kiek jūs dabar turit, Gotte? Dėl Marso viskas taip ir liko? Jis jau nebegrįš pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 28, 10:38)
O ką ir kiek jūs dabar turit, Gotte? Dėl Marso viskas taip ir liko? Jis jau nebegrįš pas jus?

kad tu jau kiek kartų apie tą patį vis biggrin.gif jau esi klaususi.
atsakau n-tąjį kartą lotuliukas.gif mes ieškome išsikeisti būstą į tokį, kur būtų leidžiamas šuo ir tokiu atveju jei rastume spręstume, ką daryti dėl Marso. Bet rasti būstą yra labai sunku, labai... Esam ištisai skelbimuose, susirašinėjimuose ir t.t. O be to negali būti egoistas ir galvoti tik apie save, kaip tą šunį nori pamatyti, pasiimti. Reikia dar gerai pagalvoti, ar jam nebus traumos vėl keisti namus. Galvojant tik apie save, tai taip, aišku, kad norėčiau jį pasiimti ir tą pačią dieną, kai galėčiau - nusipirkčiau bilietus į LT, kad jį pasiimt.

MRS Patranka, sveikinu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 28 balandžio 2016 - 11:34