Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Balandzio 26 diena blink.gif Sninga..
https://scontent-lhr...amp;oe=57A7D4C1
Atsakyti
Nu, svieto pabaiga, pas mus ir gerai kruopom pasnigo rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus irgi lotuliukas.gif O dabar saule sviecia biggrin.gif
Atsakyti
Sninga tai sninga,bet man savaitgali Venecijoj lietu zada.Sakes kaip nervuoja. doh.gif
Panos kuo rengtis einant i vestuves liudininke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 26 balandžio 2016 - 16:07
QUOTE(I.Elija @ 2016 04 26, 17:06)

Dideles vestuves ar tik jus keturiese? Jei dideles, tai reik klaust jaunosios, gal turi kazkokiu pageidavimu spalvai ar dar ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 04 26, 17:43)
Dideles vestuves ar tik jus keturiese? Jei dideles, tai reik klaust jaunosios, gal turi kazkokiu pageidavimu spalvai ar dar ka  g.gif

Jaunoji tokia pati sena tarka kaip ir as.Mano vaikystes drauge.Zmoniu apie 40.Nes didele seima.Nusipirkau tokia suknele,bet Limcamcai atrodo kad ji plezine.Zodziu nezinau.
Atsakyti
Elija, parodyk suknia bigsmile.gif
Atsakyti
Ei, nepeik manes biggrin.gif man toks ispudis tiesiog. Kai bus papuosalai, plaukai, aukstakulniai tai visai nebeatrodys kaip pliazine.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 04 26, 15:06)
Sninga tai sninga,bet man savaitgali Venecijoj lietu zada.Sakes kaip nervuoja. doh.gif

Kai mes vaziavom i Venecija irgi rode lietu...Tai jau cia pirkom tokius celofaninius lietpalcius,nes nesinori su skeciais vaiksciot...Tai nieko-lietus toks trumpalaikis buvo,spejom pasifotkint ir viska graziai apziuret mirksiukas.gif
Labai patiko toks sektaklis,aisku dabar ne nepasakysiu nei vietos,nei pavadinimo...Bet jo reklama uzmatem tam plaukianciam autobuse/laive...Visa Venecijos istorija parode mirksiukas.gif

Suknele...Na jei apie 40zmoniu,tai jau gana nezazos vestuves,tai gal kokia ilga vienspalve suknele...
Ilgos su gelem man ir pliazines ax.gif Va man ir reik suknios,matavaus Ted bakerio tokia grazia ant pakabos,ilga,geleta...bet apsirengus ji grynai vasarine,vakare i pliazo restoraneli nueit,bet ne i vestuves ax.gif Nors trumpos geletos kazkodel neatrodo pliazines biggrin.gif

Beje,pasirodyk suknia,nuspresim ar tikrai pliazine cool.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O medziaga kokia?Tikiuosi netrikotazas...Jei ne,tai su papuosalais,su bateliais gal ir visai nieko bus mirksiukas.gif
Atsakyti
nu visai nieko suknia mirksiukas.gif neatrodo kad trikotazas butu g.gif spalva labai gera mirksiukas.gif
Atsakyti