Nu, svieto pabaiga, pas mus ir gerai kruopom pasnigo
Pas mus irgi O dabar saule sviecia
Sninga tai sninga,bet man savaitgali Venecijoj lietu zada.Sakes kaip nervuoja.
Panos kuo rengtis einant i vestuves liudininke?
QUOTE(I.Elija @ 2016 04 26, 17:06)
Dideles vestuves ar tik jus keturiese? Jei dideles, tai reik klaust jaunosios, gal turi kazkokiu pageidavimu spalvai ar dar ka
QUOTE(Heida @ 2016 04 26, 17:43)
Dideles vestuves ar tik jus keturiese? Jei dideles, tai reik klaust jaunosios, gal turi kazkokiu pageidavimu spalvai ar dar ka
Jaunoji tokia pati sena tarka kaip ir as.Mano vaikystes drauge.Zmoniu apie 40.Nes didele seima.Nusipirkau tokia suknele,bet Limcamcai atrodo kad ji plezine.Zodziu nezinau.
Elija, parodyk suknia
Ei, nepeik manes man toks ispudis tiesiog. Kai bus papuosalai, plaukai, aukstakulniai tai visai nebeatrodys kaip pliazine.
QUOTE(I.Elija @ 2016 04 26, 15:06)
Sninga tai sninga,bet man savaitgali Venecijoj lietu zada.Sakes kaip nervuoja.
Kai mes vaziavom i Venecija irgi rode lietu...Tai jau cia pirkom tokius celofaninius lietpalcius,nes nesinori su skeciais vaiksciot...Tai nieko-lietus toks trumpalaikis buvo,spejom pasifotkint ir viska graziai apziuret
Labai patiko toks sektaklis,aisku dabar ne nepasakysiu nei vietos,nei pavadinimo...Bet jo reklama uzmatem tam plaukianciam autobuse/laive...Visa Venecijos istorija parode
Suknele...Na jei apie 40zmoniu,tai jau gana nezazos vestuves,tai gal kokia ilga vienspalve suknele...
Ilgos su gelem man ir pliazines Va man ir reik suknios,matavaus Ted bakerio tokia grazia ant pakabos,ilga,geleta...bet apsirengus ji grynai vasarine,vakare i pliazo restoraneli nueit,bet ne i vestuves Nors trumpos geletos kazkodel neatrodo pliazines
Beje,pasirodyk suknia,nuspresim ar tikrai pliazine
O medziaga kokia?Tikiuosi netrikotazas...Jei ne,tai su papuosalais,su bateliais gal ir visai nieko bus
nu visai nieko suknia neatrodo kad trikotazas butu spalva labai gera