Laba,
Niu siandien su dickiu shopintis teko. Nelengvas, nelengvas darbas is tiesu bet bent jau batus pavasariui parsinesiau biski nusivyliau Tkmaxx, galvojau internete toks didelis pasirinkimas, o parduotuveje tik vieni verti demesio.
Oi,jau senai pastebejau,kas yra internetinej TKMaxxo pardej,to nera realioj ir atvirksciai...Tiek,kad atsiuntimas nemokamas ir grazint gali i bet kuria parde
O kuriam TKmaxxe buvai?Romfordo labai suprastejes...
O kuriam TKmaxxe buvai?Romfordo labai suprastejes...
Westfield buvom.
Dar norejau kokiu skareliu silkiniu mamos dienos proga nupirkti, bet irgi gyvai nieko gero.
Dar norejau kokiu skareliu silkiniu mamos dienos proga nupirkti, bet irgi gyvai nieko gero.
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 25, 16:11)
Westfield buvom.
Oi Westfieldo dar prastesnis... Ten labai proxodnoj dvor, niekad nieko gero nesu radus..
Labas rytas as sekmadieni bandziau batus nusipirkt, bet nepavyko, MB jau norejo plaukus pradet rautis, gerai kad ju ir neturi, kaip is tieeek parduotuviu nei vienu megalima issirinkt
Tuos kur rodei bandei nusipirkti?
Labas rytas
Nesamoningai salta. Visi kalba apie klimato atsilima, bet lyg ir viskas atvirkciai gamtoj vyksta
Pasikapsciau sekmadieni kieme ir jau gerkle skauda
Nerandu ir as nieko gero pardese
Girdejot, BHS bankrotuoja, 11tukstanciu zmoniu neteks darbo.
Nesamoningai salta. Visi kalba apie klimato atsilima, bet lyg ir viskas atvirkciai gamtoj vyksta
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 26, 10:11)
Kazka panasaus, bet tikrai jie nuotraukoj geriau atrodo nei gyvai. Dar norejau ir siaip bateliu ne sportiniu, bet ir neissirinkau.
QUOTE(*nova* @ 2016 04 26, 10:12)
Labas rytas
Tai kad tas BHS visada pobaisis buvo.Giega dar nepamirsk kad pavasaris-seriesi.Naturalu.O del skydliaukes cia jai kitos normos kaip lietuvoj.Cia sako kad viskas normoj,kaip LT zmones jau ant tiroksino sedi.Reikia ziureti jos sudeti echoskopu.Tada tik isaiskeja kas yra kas,o visa kita cia sssss.Mano dukrai ji depresucha sukelia o sako kad viskas tvarkoj.Tik kad vienas harmonas pakites.Sveikos visos.
BHS panasu kad orentuojasi i stipriai pagyvenusius zmones, as ten tik mazajai apatinius perku, nes kiek bandem, tai ju kokybe geriausia. Ai dar pries kaledas patinka ju supakuoti saldainiai ir pan. , nuperku mokytojoms dovanu.
Papildyta:
Vejas koks saltas ir is vis man telefonas ketvirtadienio rytuj sniega rodo
Papildyta:
Vejas koks saltas ir is vis man telefonas ketvirtadienio rytuj sniega rodo
QUOTE(*nova* @ 2016 04 26, 08:12)
Apie BHS negirdejau. Girdejau, kad Sainsburys Argos nupirko.
Man tas BHS panasus i M&S, jo i vyresni amziaus, bobulytes labiau orientuojasi.
Labukas
Mano beveik visos liustros is BHS Gal kokius ispardavimus daro,reiktu nulekt pasiziuret Bet is rubu as ten ir tik kazkam pizamas pirkau,daugiau nieko...
Mano beveik visos liustros is BHS Gal kokius ispardavimus daro,reiktu nulekt pasiziuret Bet is rubu as ten ir tik kazkam pizamas pirkau,daugiau nieko...