Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Manyciau bent kokius 3 men reiktu pagerti, kad kazkas pasikeistu. Gal per greitai rezultatu nori?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 22, 20:03)
Manyciau bent kokius 3 men reiktu pagerti, kad kazkas pasikeistu. Gal per greitai rezultatu nori?

Patikek, jei jau ejau krauja priduot, kur man didziausia fobija, tai jau viska isbandziau ir nelaukiu rezultatu per 1 diena..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif negaliu patiket kad ta sakau savaitgali tokiu ankstyvu metu biggrin.gif
Giega, reik tau tos baisios proceduros, mezoterapijos , suleistu kazkokio vitaminu spec. misinio ar tavo pacios plazmos po oda.
http://www.grozioaka...a-plaukams.html
Atsakyti
Labas rytas

Dekui visoms uz palaikyma 4u.gif tikiuosi kad nieko pikto tevukui neras unsure.gif

Giega, 4u.gif

Grazus rytas bigsmile.gif Jei tik laikysis toks oras visa diena, eisiu i darza kapstytis mirksiukas.gif gal iki garden centro SB prisiprasysiu kad nuvestu. Noriu dar viena mini persika ar abrikosa nusipirkt.
Giega, tu savo medelius jau atidavei bigsmile.gif

Heida, aha tikrai, ko tokia ankstyva bigsmile.gif
Atsakyti
MB i darba kelesi, ir as nubudau, kavos kartu pagerem, as atgal i lova ilindau, bet nebeuzmigau, tai serialo viena serija paziurejau.
Salta lauke.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 04 23, 08:27)
Labas rytas  smile.gif  negaliu patiket kad ta sakau savaitgali tokiu ankstyvu metu  biggrin.gif
Giega, reik tau tos baisios proceduros, mezoterapijos  , suleistu kazkokio vitaminu spec. misinio ar tavo pacios plazmos po oda.
http://www.grozioaka...a-plaukams.html

kad visai nebaisi ta mezoterapija, man sesuo darė tiek veidui, tiek galvai - plaukams. veidui man labiau nemalonus jausmas, o galvai netgi savotiškas masažas gaunasi.

Bet plaukams nedariau nuoseklių seansų, berods padarė po vieną kas savaitę ir tada nebeturėjo vitaminų kokteilio, tada užsakė, vėl porą sykių padarė, tai nepajutau kažkokio poveikio. Bet va veidui dariausi nuosekliai, kas 2-3 dienos pasidariau berods 8 seansus, tai vau kokia oda buvo! bigsmile.gif
Atsakyti
Salta, salta. Mano vaikai lauke su striukemis. DAr siandien su skautais eina i miskus visai dienai, jauciu gal net ir pirstines praverstu g.gif

Nu kokia man faina ta foto, kur musu karaliukas su chalatu ir pizama su Obama sveikinasi biggrin.gif Toks vaikiskas grazus zvilgsnis biggrin.gif

Uzsisakem spa Bank Holiday i Windsora, vaziuosim biski pailset, atsigaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 23 balandžio 2016 - 11:15
Žiauriai šalta, košmaras. Vakar fotkinau vestuves per lietų, kol parvariau namo nuo Tower Bridge nejaučiau rankų doh.gif šiandien vėl fotogtrafuodama rankas sušalau baisiausiai, pirštinių reikia doh.gif kur tai matyta? doh.gif
Atsakyti
https://scontent-lhr...amp;oe=57C065B6 biggrin.gif

Mb beveik taip pabunda,dvi dienas mane i shopingus vezioja lotuliukas.gif

Gotte,o tai sese tais masazais uzsiima g.gif As gal ir noreciau,bet baisu su tom adatom...Fobija...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 04 24, 17:01)
Gotte,o tai sese tais masazais uzsiima g.gif As gal ir noreciau,bet baisu su tom adatom...Fobija...

taip, ji baigė mezotarapijos kursus + permanento kursus ir dirba dabar anglų salone šiaurės Londone.
Atsakyti
Labas rytas, saltumelis wacko.gif
Visai gal butu neblogai veidui mezoterapija pasidaryt, idomu kiek laiko geras vaizdas issilaiko g.gif
Atsakyti
Labukas

Nu bet tikrai kai siaubingai salta blink.gif As siandien keliaus pries 5,veziau draugeli i orouosta...Grizus dar nusnaudziau 1,5h ir sapnuoju,kad tas draugelis autiku parvaziavo atgal pas mus,nes atseit labai linksma pas mus ir jis dar pabut nori lotuliukas.gif O as tiek pykstu-tai ko cia is pat ryto taip nesugalvojai,ko cia man taip anksti keltis reikejo lotuliukas.gif

As plaukams noriu...Bijau,bet noriu...Pirmiau palauksiu,ka tie mano tyrimai sakys,tada pradesiu drasintis ax.gif Veidui gal irgi reikia,bet feisiukas dar puse velnio lotuliukas.gif
Atsakyti