Labas rytas...
Limcamca,gige,Oskaras isskrido su koledžu..
Elija,nežinau ko nervavausi,greičiausiai del visko,kaip mama
Sakėlabai smagu ir gražu ten,ryte keliasi 8 val,gryžta naktį..
Nova ...skudurynus mėgstu as labai,turiu salia saves irgi,tik vienas tai jau labai brangus.
Heida,man tokie negražu,labai subalamutina koją,nebent nosis smailesnė tai dar pusė velnio
Plaukus aš pernai buvau sugarbanojus,laikė 3/4 mėn.,paskui labai išsausejo..
Nu dar as jus paerzinsiu savo garbanom, GIEGA, Betute sake deda su keratinu, tai ir ne taip plaukui kenkia, kaip anksciau.
Labai grazus, dailus elegant baciokai!
uij man tokie negrazus
Pavasariui ir man batu reikia, varysim su dickiu i Tkmaxx. Dabar kitam atostogos, dabar kitas shopinsis.
Pas mane irgi. O vakare vaikai su dviraciu isvaziavo, grizta, sako, mama striukiu reikia
QUOTE(Heida @ 2016 04 19, 12:23)
Labai grazus, dailus elegant baciokai!
QUOTE(Heida @ 2016 04 19, 13:38)
uij man tokie negrazus
Pavasariui ir man batu reikia, varysim su dickiu i Tkmaxx. Dabar kitam atostogos, dabar kitas shopinsis.
QUOTE(Lotuliuke @ 2016 04 19, 22:40)
..nors vakare labai atsalo...sildymas pas mane dar neisjungiamas
Pas mane irgi. O vakare vaikai su dviraciu isvaziavo, grizta, sako, mama striukiu reikia
QUOTE(Lotuliuke @ 2016 04 20, 00:40)
Heida kaip tik secretsales visas debesis tokiu batu
Aga, maciau, pora net visai patiko, na bet man reik matuotis batus, ne jaunyste zinai, tai trina, tai spaudzia, tai vel kas man net converse nepatogus, galiu tik trumpam uzsimaut, spaudzia siule grynai mazaji pirsta kur nagas prasideda ta vieta ant kulno isvis vos bepaeinu , o kazkada mano net zieminiai batai buvo tik ant kulno, su 12 cm bateliais i darba eidavau ir vargo nemaciau, kazi imanoma vel prisipratint kulnus
Chemini ir as turejau ant ilgu plauku pries 15 metu, labai man patiko, ryte su kokiom putom pirstais praskirstai ir grazu.
O jau as kad prisidirbau I dyzeline masina benzo uzsipyliau Kas svarbiausiai PERSKAICIAU,kad unleaded,bet vistiek prisipyliau...Ir dar 30litru,daugiau nei puse bako...Ir tik dedama pistoleta dasuto,ka as padariau
Eik tu sau! Jei neuzkurei, tai nieko tokio, atvaziuoja issiurbia, isvalo sistema.
O, jau vyras kaip krioke jauciu
QUOTE(giega @ 2016 04 20, 13:44)
O jau as kad prisidirbau I dyzeline masina benzo uzsipyliau Kas svarbiausiai PERSKAICIAU,kad unleaded,bet vistiek prisipyliau...Ir dar 30litru,daugiau nei puse bako...Ir tik dedama pistoleta dasuto,ka as padariau
o jetau as visad i kolonele atvaziuodama mintyses pagalvoju kad tik nesumaisyciau kuro
Limcamca nu dabar noriu tu garbanu ku daryt ???
Giega, uzjauciu, ne del to ka padarei, o kad dabar graus tave ir primins ilgokai taviskis, nebent jis ne toks, is manes tai iki gyvenimo galo saipytusi jei nevaziavai po to, tai labai nieko ir neatsitiko, aisku pinigai, kuras ir isvalymas, na bet visokiu dalyku gali zmogui nutikt, nesinervuok
Ne,iskart daejo,ka pridirbau Dedu ta pistoleta i vieta ir zabtai atsidaro,tik tada dasunta,kad tas unleaded ir yra benzas..Vakar MB pyles toj pat kolonkej ir ten taip durnai ismetyta-benzas keliu rusiu didele kolonele,o dyzelis kaip kad atskirai butu,vienas...O as ivaziavau i kita eile,ten dyzelis keliu rusiu didele kolonele,o va benzas vienas maziukas atskiras...Nu vakar MB atskiroj pyles,siandien as
Nulekiu moektis,susakau tam pardavejui ka padariau,ar galiu palikt masina..TAi dar vyrai atejo,nustume i sona,kad kitiems nesimaisytu..
KAip nekeista,MB visiskai nereke Bet jauciu dar atsiimsiu Nes skaityk is miegu pazadinau,po naktines...
Nulekiu moektis,susakau tam pardavejui ka padariau,ar galiu palikt masina..TAi dar vyrai atejo,nustume i sona,kad kitiems nesimaisytu..
KAip nekeista,MB visiskai nereke Bet jauciu dar atsiimsiu Nes skaityk is miegu pazadinau,po naktines...
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 20, 10:50)
Eik tu sau! Jei neuzkurei, tai nieko tokio, atvaziuoja issiurbia, isvalo sistema.
Taigi ir sako,kad dedama pistoleta suprato ka padare..rodyk savo kudlas
giega
Na visa gyvenima gal neprimins,bet kad dabar visiems draugams apskambins,tai faktas
Labuka
Giega, nu pavarei svarbiausia, kad dar visai laiku susigriebei! Aš kolonkėj irgi 10 kartų žiūriu, ar tą pistoletą imu.
Limcamca, rodyk greit garbanas!
Aš norėčiau garbanų, bet mano plaukai žiauriai tiesūs ir žiauriai ploni, tai garbanos turbūt būtų vienas blogiausių pasirinkimų, kaip manot? Ar kaip tik išgelbėtų plonų plaukų vaizdą?
Heida, man abeji batai ne tokių smailianosių nepernešu, tie kiti būtų nieko kasdienai, bet esu panašius matavusis, labai grubūs pasirodė ir gana sunkūs man rodos iš to paties OFFICE siunčiausi
Giega, nu pavarei svarbiausia, kad dar visai laiku susigriebei! Aš kolonkėj irgi 10 kartų žiūriu, ar tą pistoletą imu.
Limcamca, rodyk greit garbanas!
Aš norėčiau garbanų, bet mano plaukai žiauriai tiesūs ir žiauriai ploni, tai garbanos turbūt būtų vienas blogiausių pasirinkimų, kaip manot? Ar kaip tik išgelbėtų plonų plaukų vaizdą?
Heida, man abeji batai ne tokių smailianosių nepernešu, tie kiti būtų nieko kasdienai, bet esu panašius matavusis, labai grubūs pasirodė ir gana sunkūs man rodos iš to paties OFFICE siunčiausi
Labukas
Paziurejau ka telefas apie orus rodo,+15,tai ir islekiau su kiauru megztuku O kad vejas siaurinis Tai gerai,greit autikas atvaziavo,paskui ten paeit nemazai reikejo,tai nesusalau...
Pasiemiau masina,sumokejau 90sv,bet cia dar uz 20sv dyzelio uzpilta.Tai viso nuostolio-100sv,priskaiciavus vakaryksti benza..Tai sakyciau dar puse velnio
DArausi kraujo tyrimus del skydliaukes...Laukiu ats..Bet jei ji nepasitvirtins,noreciau kreiptis pas kazka,kas nustatytu,kodel taip slenka plaukai...Tai va-pas ka cia reiktu kreiptis
Paziurejau ka telefas apie orus rodo,+15,tai ir islekiau su kiauru megztuku O kad vejas siaurinis Tai gerai,greit autikas atvaziavo,paskui ten paeit nemazai reikejo,tai nesusalau...
Pasiemiau masina,sumokejau 90sv,bet cia dar uz 20sv dyzelio uzpilta.Tai viso nuostolio-100sv,priskaiciavus vakaryksti benza..Tai sakyciau dar puse velnio
DArausi kraujo tyrimus del skydliaukes...Laukiu ats..Bet jei ji nepasitvirtins,noreciau kreiptis pas kazka,kas nustatytu,kodel taip slenka plaukai...Tai va-pas ka cia reiktu kreiptis