sveikos
Giega ot sportininke, pavydziu miuziklo, Londone gyvenciau dazniau apsilankyciau, Liutas karalius mano ir pirmas miuziklas uk, labai gera ispudi paliko, birzeli su panom varom i Bodyguard
pas mane kapsulinis aparatas, bet jau kokie geri metai spintelej dulkeja, vienam puodeliui kavos per diena per daug vietos uzima virtuvej...
diena gal ir grazi atrode per langa, bet lauke vejas labai saltas, tad nieko labai nepraradai Lotuliuk
Nova gero kelio
Laba diena. Kur tas pavasaris, balandis i pabaiga, o striukes padet negalima
Nu bet rimtai kaip salta Sedziu su kailine liemene Sildymas namie dar pilnu tempu ijungtas,tik kelias dienas ant valandu pastacius buvau...Nu anomalijos toj Anglijoj Ziema labai silta buvo,bet va pavasaris,tai siaubingai saltas...
Matyt Heidos vyro prognozes tikros
Ant lauzo ta sinoptika
Labas tytas mielosios.Sendien pradedu nauja darba.Atvariau visa savaitgali,vakar iki 2 nakties,ir is viso net neatsimenu kada laisva buvau.Prisiveziau namo pilna kambari ka jie man atidave besikraustidami,tai dabar vaiksciosiu su saneliais .Busiu sustra. .Dar puse kambario i karboota isvesiu.
Aciu uz sveikinimus.Net neturejau laiko padekoti.
Aciu uz sveikinimus.Net neturejau laiko padekoti.
Labas rytas...
Elija,su kuo vaikščiosi?
Oras
Aš vakar streso apturėjau,maniškis išskrido į Niujorką,tai visa dieną valerijoną gėriau galva plyšo. Nuskrido per 7,5 valandos
Elija,su kuo vaikščiosi?
Oras
Aš vakar streso apturėjau,maniškis išskrido į Niujorką,tai visa dieną valerijoną gėriau galva plyšo. Nuskrido per 7,5 valandos
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 04 19, 09:00)
O ko nervinaisi? TAviskis vyras ar vaikas?
Smagu gi! Lauktuviu tau parves
I.ELIJA, - nu matai kaip, mandra dabar visa busi
O as! O as! Vakar nuo 10 iki 14 val kirpykloje praleidau. Da nu na.... sitiek brangaus laiko groziui paskirt
Mrs Patranka, nesinervuok, kuri isleidai? Ilgai bus?
Limcamca, 4 val kirpykloj ???? Ka padare tavo plaukams per tiek laiko
Elija, gal naujas darbas nebebus nuo nakties iki nakties, ar vel pa polnai programe darbuosies?
Va kiek turiu klausimu visoms labdaroj nusipirkau Geox aukstakulnius uz 1 £ ir esu labai patenkinta, koki karta gal apsimauti, nes dar tkmaxx lipdukas ant pado nenusitrynes
Limcamca, 4 val kirpykloj ???? Ka padare tavo plaukams per tiek laiko
Elija, gal naujas darbas nebebus nuo nakties iki nakties, ar vel pa polnai programe darbuosies?
Va kiek turiu klausimu visoms labdaroj nusipirkau Geox aukstakulnius uz 1 £ ir esu labai patenkinta, koki karta gal apsimauti, nes dar tkmaxx lipdukas ant pado nenusitrynes
QUOTE(Heida @ 2016 04 19, 10:09)
Labai patiko Geoxo batai..Labai patogus net ir aukstakulniai
PAtranka Cia gal su koledzu skrido?
Limcamca,tai ka su plaukais dare tiek laiko?
Elija Visa firmine grazOle busi
Garbanas mano chemiskai sugarbanojo, kad nebereiktu vargt kiekviena ryta.
Heida, parodyk batus. Tokiu kainu net turguose nebera
Heida, parodyk batus. Tokiu kainu net turguose nebera