Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Su gimtadieniu Elija 4u.gif thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Elija,su gimtadieniu!!!

user posted image

Atsakyti
Sveikinimai sventės kaltininkei 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Elija! 4u.gif Daug graziu akimirku ir nauju maloniu ispudziu tau siais metais 4u.gif

giega aciu 4u.gif su ta pirma tai nesiterliociau, bet va ta antra buvau nuziurejusi. A daug valymo jeigu piena naudoji?

Nors dabar mastau gal pradziai kapsulino pakaktu g.gif Limcamca pas tave su kapsulem ane?

Nu va Nova uzmasinai visas ir pabegi laugh.gif Geros keliones ir smagaus poilsio mirksiukas.gif
Vakarini meeta planuokit tada, bet be manes dar.... as uz menesìo gero prisijungsiu biggrin.gif

QUOTE(Heida @ 2016 04 15, 13:45)
Lotuliuk, be Juros, dar Saeco rekomenduoju, tikras darbinis arklys, aptarnavimas paprastas, pretenzijas retai reiskia, detales keiciamos, kava gera.
Papildyta:
Paziurejau kad del 2 puodeliu visgi ir Saeco naujo aparato pirkt neverta, o devetu cia nera  g.gif

Aha paziurejau ir as... nors kaina ciut padoresne nei Juros...bet nemanau kad MB prikalbinsiu ypac kai as dabar tokius milijonus uzdirbu laugh.gif

Papirkau siandien geliu bet jau i soda list pabijojau...salta kaip... toks vaizdas kad ziema grizo brr.... ziuriu sraiges vel suaktyvejo, vel mano pertruskas puola doh.gif
Ai tiesa, gal zinot ka tie dekoratyviai krumai bumbulai megsta? Kazkaip vienas po ziemos pradejo ruduoti... man jau nebepatinka ax.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Lotuliuke @ 2016 04 16, 21:13)

giega aciu  4u.gif  su ta pirma tai nesiterliociau, bet va ta antra buvau nuziurejusi. A daug valymo jeigu piena naudoji?

Nors dabar mastau gal pradziai kapsulino pakaktu  g.gif  Limcamca pas tave su kapsulem ane?

Ne,nedaug.Jis pasiima pieno,kiek jam reikia,neuzkaitina viso.Paskui kai pasidarai kapucina,yra tokia zyma-clean,atsuki ant jos ir ji prasipucia karstais garais mirksiukas.gif Tik pakisk koki puoduka,nes kitaip bega ant to pado,biski apsitasko,va tada reikia valyt biggrin.gif O ta pati konteineri su pienu gali det i saldytuva,taip jis negis.

KApsuliniai man kazkaip schmoll.gif Be to as geriu juoda kava,o anie su skoniais visokiais...

NA ka,teatras vakar labai patiko thumbup.gif O jau dekoracijos,o jau rubai,o jau balsai bigsmile.gif Vienas is geriausiu bigsmile.gif Dabar kiti miuziklai nublanks,nes vis lyginsiu su situo...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 04 17, 10:32)
NA ka,teatras vakar labai patiko thumbup.gif O jau dekoracijos,o jau rubai,o jau balsai bigsmile.gif Vienas is geriausiu bigsmile.gif Dabar kiti miuziklai nublanks,nes vis lyginsiu su situo...

Operos fantomas ejot?

Lotuliuk, jo pas mane Dolce Gusto. Na kava kaip kava, nera tikroji pupeline malta kava. Skirtumas yra tarp plikamos, ar espreso isspaustos ir kapsulines. Bet, mums uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 17, 10:43)
Operos fantomas ejot?

Aga.Tikrai labai patiko.Yra kazkoks tesinys,kazkaip meile nemirstaAr panasiai,bet kazkaip nesu uzmacius jo g.gif Reiktu paziuret ir tesini,jei tikrai toks yra biggrin.gif Bet cia jau ir kitas teatras bus g.gif
Atsakyti
O, ten berods komedija, ane?

Ne nu Lotuliukas cia turbut kazka pabure, sugedo mano Dolce Gusto siandien doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2016 04 16, 23:13)
Ai tiesa, gal zinot ka tie dekoratyviai krumai bumbulai megsta? Kazkaip vienas po ziemos pradejo ruduoti... man jau nebepatinka  ax.gif

Kas tas yra tie bumbulai g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 04 17, 16:59)
Ne nu Lotuliukas cia turbut kazka pabure, sugedo mano Dolce Gusto siandien

Gal reik patart koki aparata pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Tokia grazi diena o as nieko nenuveikiau doh.gif mazoji miegui streika paskelbe cool.gif
Draugai pranese kad antro vaikelio laukiasi.... wub.gif nepavydziu tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 04 17, 14:59)

Ne nu Lotuliukas cia turbut kazka pabure, sugedo mano Dolce Gusto siandien  doh.gif  doh.gif

Abra kadabra. Dabar pirk beans to cup. Bandyk. Pranesi ar verta laugh.gif laugh.gif

QUOTE(Heida @ 2016 04 17, 15:49)
Kas tas yra tie bumbulai  g.gif
Gal reik patart koki aparata pirkt  lotuliukas.gif

Buxus berods vadinas jie. Vakar paskaiciau kad jie saules nemegsta gal todel nugelto labai lapai

giega o kokiam teatre cia?
Limcamca man atrodo kad visi miuziklai yra daugiau maziau komedija.... esu buvus tik vienam kuriam verkiau...visuose kituose daug juokiausi. Macius gal kokius 8 galvoju.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2016 04 17, 21:56)
Buxus berods vadinas jie. Vakar paskaiciau kad jie saules nemegsta gal todel nugelto labai lapai

Arba apmyzo kates ar lapes, labai jie to nemegsta, kaimynes Lietuvoj turejo is ju gyvatvores, nieks ten ju burbulais nekarpe, augo kaip augo, tai kampai kur sunys kojas megdavo pakelt, visad rudi budavo.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 17, 14:59)

Nu ne,ten jau net opera pavadinciau,o ne miuziklu ax.gif Aisku buvo ten keleta komedijiniu situaciju,bet esmej rimtas spektaklis.Baisiu nepavadinsi,bet tas fantonas tai suprask -vaiduoklis,pabaisa..

QUOTE(Lotuliuke @ 2016 04 17, 19:56)
L
giega o kokiam teatre cia?

Her Majestys theatre

Na as treciam miuzikle buvau.Pries tai esu Liute karaliuj buvus,irgi labai labai patiko,gal kad pirmas matytas miuziklas Londone bigsmile.gif Paskui buvo We will Rock you,tas irgi labai patiko..O siaip mes daugiau i show einam,nes MB miuziklai....Tai nebent va tokia konpanija eina...Mes va Cirqus de solei dvejose programose buvom,Stomp,kur su sluotom,vamzdziais,dangciais groja..
Tai va,is miuziklu as Liute karaliuj verkiau...Nu tik prasidejo spektaklis,tik pradejo ta saule teket,ta muzika grot ir asaros eina biggrin.gif
O sitas patiko,bet asaros neisspaude lotuliukas.gif

NA ka.Sugalvojom mes siandien pas draugus su dvirkom nuvaryt biggrin.gif 7,5myliu i viena puse...Tai i prieki tik vienoj vietoj padusau,nes ten i kalniuka,o dar gatve vaziuot reikia,o as gi bijau gatve vaziuot...Tai kazkaip sunku toj vietoj buvo..O atgal jau nuo kalniuko,greit nusileidau toj vietoj,tada vel saligatviais ir ne nepajutau,kaip parvaziavom biggrin.gif Bet esmej 40min i viena puse ir panasiai atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 17 balandžio 2016 - 21:32