Darom tik pirmadieni man kirpykla, ketvirtadieni school trip'as.
Ta drauge, man atrodo tik atostogu grizo, ne?
Mes sita nama kai nuomavom mums reikejo darbdavio arba buhalterio laisko, banko statementu, ir rekomendaciju.
LAbukas
Mes i vestuves geguzes pabaigoj,bet ir dar nieko nesiieskau Turiu viena suknele namie dar su kaina,labai posh,bet i vestuves tiktu Dar galvojam gal kita sav palekt i outletus,paziuret ka ten siulo...
Elija,o kur jus dabar atostogavot?KAnaruose?
As uz meeta visada,tik va dar nezinau kaip sunus dirbs kita sav,kada mane isleist gales...
Mes i vestuves geguzes pabaigoj,bet ir dar nieko nesiieskau Turiu viena suknele namie dar su kaina,labai posh,bet i vestuves tiktu Dar galvojam gal kita sav palekt i outletus,paziuret ka ten siulo...
Elija,o kur jus dabar atostogavot?KAnaruose?
As uz meeta visada,tik va dar nezinau kaip sunus dirbs kita sav,kada mane isleist gales...
Nu palaukiam ka Nova su Heida tars, gal dar kas nors prisijungtu ?
Mainly musiet dirba ...
as irgi galvojau, bet paskui komentarus po foto paskaiciau, pasirodo visam ir dar I mano miesta tai taip uzpavydejau
Mainly musiet dirba ...
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 15, 10:10)
Darom tik pirmadieni man kirpykla, ketvirtadieni school trip'as.
Mes sita nama kai nuomavom mums reikejo darbdavio arba buhalterio laisko, banko statementu, ir rekomendaciju.
as irgi galvojau, bet paskui komentarus po foto paskaiciau, pasirodo visam ir dar I mano miesta tai taip uzpavydejau
Aha, jau maciau ir as. Heidai isvis bus liudesys
Lotuliuk, o tave darbas paleis i L T?
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 15, 12:28)
Aha, jau maciau ir as. Heidai isvis bus liudesys
Grynai
nu kad nelabai kas ten manes dabar ir pasigenda nors va rase pries pora dienu bet matai as gudriai - lietuviu gudruoliu protinguoliu idarbinau pora, tai kad nelabai jiems jaustusi mano nebuvimas jeigu ka
Is tikro tai del darbo labiausiai ir bijau... as gyvenime LT nesu dirbusi net neisivaizduoju kokia ten virtuve... Vilniuj gal dar kokioj tarptautinej imonej isidarbinciau ir butu panasiau, o Klaipedoj tai nezinia kaip cia bus
Tiesa, ar turit kas kokiu patikimu sodinuku puslapiu - noriu svarainiu ir silauoges nu cia tam reikalui jei netycia pasiliekam UK
Ir dar - sumasciu kad man truks plys reikia kavos virimo aparato - tai koki dabar pirkti ? Galvoju beans to cup, nes tie kapsuliniai manes nemasina, bet as geriu tik kava su pienu, tai noreciau kad normalia kapucino darytu, nu bet ju kainos kosmines - o as geriu puodeli tik per diena, MB taip pat Giega jus cia kelis isbandete paskutiniu metu gal kokia rekomendacija ? Heida tai zinai kad Jura siulys laaabai noreciau bet tiek pinigu ant kavos ne man....
Kokia kava kitos geriat?
Laba, blyn gryzau slapia visa. Aha raganos, liudesys man ir pavydas nesibaigiantis
Man tinka visos dienos, tik penktadienis ne, Novai atostogos, tai gal gales kuria diena, senai maciau ja.
Lotuliuk, be Juros, dar Saeco rekomenduoju, tikras darbinis arklys, aptarnavimas paprastas, pretenzijas retai reiskia, detales keiciamos, kava gera.
Papildyta:
Paziurejau kad del 2 puodeliu visgi ir Saeco naujo aparato pirkt neverta, o devetu cia nera
Man tinka visos dienos, tik penktadienis ne, Novai atostogos, tai gal gales kuria diena, senai maciau ja.
Lotuliuk, be Juros, dar Saeco rekomenduoju, tikras darbinis arklys, aptarnavimas paprastas, pretenzijas retai reiskia, detales keiciamos, kava gera.
Papildyta:
Paziurejau kad del 2 puodeliu visgi ir Saeco naujo aparato pirkt neverta, o devetu cia nera
Apie aparatus galiu biski papasakot IS patirties Turejom nusipirke toki paprasta
Bet cia jau malta kava turi deti,pats viska isvalyti,piena pats susiplakti...visai neiko buvo,bet atsibodo
TAda apie naujaka,kai visur nuolaidos,nusipirkom va toki uz 350sv.
Siaip labai nenorejau kad pienas per slangutes eitu,bet ikalbejo konsultantai Vnz dabar vienu paspaudimu padaro labai nebloga capucina Tas indukas issitraukia ir gali idet i saldytuva visa.
Kas mane nervina baisiausiai,tai tie skalavimai Ijungi aparata,kol jis nusipila puse puodo vandens Isjungi,vel skalaujas...Mes jau net puodeli visada laikom,nes atsibodo traukiot visa padekla,kur tas vanduo nubega....
Bet cia jau malta kava turi deti,pats viska isvalyti,piena pats susiplakti...visai neiko buvo,bet atsibodo
TAda apie naujaka,kai visur nuolaidos,nusipirkom va toki uz 350sv.
Siaip labai nenorejau kad pienas per slangutes eitu,bet ikalbejo konsultantai Vnz dabar vienu paspaudimu padaro labai nebloga capucina Tas indukas issitraukia ir gali idet i saldytuva visa.
Kas mane nervina baisiausiai,tai tie skalavimai Ijungi aparata,kol jis nusipila puse puodo vandens Isjungi,vel skalaujas...Mes jau net puodeli visada laikom,nes atsibodo traukiot visa padekla,kur tas vanduo nubega....
QUOTE(Lotuliuke @ 2016 04 15, 13:28)
Grizk i darba, kavos atsigersi
Lietuvoje tikrai geriausia dirbti uzsienio kompanijoje. Mano sunenas dirba Barclays, su Microsoft. Tai labai dziaugiasi. As pati dirbau Transcom, tai kaip diena ir naktis, nuo lietuvisku imoniu, arba uzsienio kapitalo imoniu. Kita dukterecia kai pasakoja apie studijas, ir pvz praktika, ir lygina su Malta, ar Anglija, kai dirbo, tai kazkoks vienas didelis bajeris
Mes nuo praejusio penktadienio bandome issikepti naminiu burgeriu ant lauzo. Siandien jauciu jau padesim i saldikli. Nes, viltis prarasta
Laba
Kas dar į LT grįžo? Gal apgamėlė? Mačiau foto berods iš Klaipėdos.
Lotuliuke, manau vaikas lengvai prisitaikytų prie naujovių, jeigu nėra praleisti daug mokyklos metų, o vos vienas ar du Tuo labiau kad čia lanko lietuvišką mokyklėlę.
Elija, o tu jau naujam darbe? Kaip sekasi?
*nova* ką veiksi per atostogas?
Kas dar į LT grįžo? Gal apgamėlė? Mačiau foto berods iš Klaipėdos.
Lotuliuke, manau vaikas lengvai prisitaikytų prie naujovių, jeigu nėra praleisti daug mokyklos metų, o vos vienas ar du Tuo labiau kad čia lanko lietuvišką mokyklėlę.
Elija, o tu jau naujam darbe? Kaip sekasi?
*nova* ką veiksi per atostogas?
Panos, kaip as noreciau visas pamatyt jau seniai besimatem
As su SB i LT islekiam, gryztam ketvirtadieni. Davai meetinames si karta vakare, po darbu kad ir kita savaitgali
As su SB i LT islekiam, gryztam ketvirtadieni. Davai meetinames si karta vakare, po darbu kad ir kita savaitgali
Sveikinau FB, bet sveikinimu niekada nebus per daug. Labai grazi siandienos data sventimui.
Su gimtadieniu, I.Elija!
Su gimtadieniu, I.Elija!