Labas rytas. Jezau mano spaudimas ir taip kaip zmogaus komoje, o kai dar oras toks tai is viso is lovos nekylu
Limcamca na taip jisai eina I LT mokyklele, raso kazkiek skaito, bet vis tiek sunku jam. Zinoma, prisitaikytu manau, bet galvoju geriau butu kuo anksciau. Be to kiek girdejau ir LT I mokyklas nelabai nori uzsienieciu priimti...
As kiek supratau dar viena is musu I LT grizo, ne tik asertyte, kiek FB uzskaiciau tai lyg ir jos drauge irgi ...tik mano krastiete
QUOTE(I.Elija @ 2016 04 14, 14:36)
Sveikos mielosios.Pries dvi sav isnuomavau buta dukrai Aberdeene.Tai kad isnuomuoti buta uz 900 i men man reikejo parodyti kad uzdirbu ne maziau kaip 27000 I metus.Dokumentu pristaciau kruva.
Sendien paskambino drauge ir Liepa pakviete mus i vestuves liudininkais .Ir ka gi ant to kuno uzsitempti dabar?
Papildyta:
Papildyta:
Turiu kruvas ten nekilnojamo turto bet ten grizti nezadu,vaziuosiu i Amalfi gyventi.
O kam reikia kruvos dokumentu?
dazniausiai praso tik patvirtinti kiek uzdirbi laisko is darbdavio ir viskas....ko dar prase? Man aktualu jeigu sugalvosim nama isnuomot
noriu zinoti kaip stipriai tikrina
Mumis irgi I vestuves pakviete... tik tokia nepatogi data rugsejo 10, tik grisim is LT ir vel atgal
Kai jau uzmatysi ka grazaus tai rek, nes as nuo madu atsilikusi paskutiniu metu vapse, o juk norisi kaip zviozdai
Jeigu as tureciau kruvas nekilnojamojo turto LT ir negalvociau grizti, tai viska ten parduociau, pirkciau cia, nuomuociau ir gyvenciau sau be rupesciu, dirbciau tik savo malonumui
QUOTE(I.Elija @ 2016 04 14, 19:13)
Dabar lygtai nieko,be sunku pasakyti.Buvo jie pas mane cia visa savaitgali.Dabar isskrido i Sveicarija.Ziuresim kaip vasaros pabaigoje bus.Aciu kad klausi.
Papildyta:
Nu du su puse privariau.Bet man tai i pilva viskas sueina,taip kad gaunasi pilvas uz papus didesnis.
Tikiuosi viskas bus gerai
Saule mus visus labai veikia
Man irgi pastoviai viskas tik ant pilvo
o as kai (.) (.) neturiu tai is viso juokas pro asaras
QUOTE(*nova* @ 2016 04 15, 09:26)
Labas rytas
Elija, butu gerai jei galetum atsiust savo tel. Turiu viena klausimuka...
zinok nerandu tavo tel...
nu ka, paskutine darbo diena ir atostogos iki penktadienio
wow, kokia proga atostogos ?
Darom rytini kavos pagerima vel davai