Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(Lotuliuke @ 2016 04 14, 11:05)
Gotte superines jusu atostogos!! Isivaizduoju dabar pagavot ta malonuma I egzotines salis... kur kita met vaziuosit?  biggrin.gif

nezinau, ziurim sri lanka, maldyvus, kuba, meksika ir pan...ikalbino MB savo mama, kad pas mus atvyktu vaiku paziureti, o mes neva dviese varysim kaip i koki medaus menesi, bet as nezinau kaip man pavyks be vaiku... blush2.gif sunku su jais, bet palikti irgi sunku, nebent neilgam laikui, savaitei kokiai g.gif

musu siemet dar Maljorka laukia, tai smagu, kad ne visos atostogos isnaudotos biggrin.gif thumbup.gif

Pries tai dar i LT varysiu su vaikais, tik nezinau kaip bilietus nusipirkti, nes sumos kosmines, per wizzair akcija is viso man su vaikais ismete virs 800 svaru blink.gif blink.gif nemacius as gyvenime tokiu kainu doh.gif unsure.gif

apie grizima i LT, mes nesvarstom del lygiai tos pacios priezasties - nera kur gyventi ir del darbo vyrui butu didelis klaustukas... g.gif o ir manes kaip fotografes ten niekas nepazista vel reiktu kelius prasimusineti.
Atsakyti
LOTULIUK, bet taviskis gi mokosi lietuviu kalba, mokyklele lanko, ane? Tai ne taip jau jam ir sunku butu grizti i lietuviska mokykla. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 04 14, 11:32)
Kad jie sudeda i ta statistika rytu Londona, centra ir vakarus visus posh rajonus, tai ir gaunasi toks vidurkis aukstas  rolleyes.gif  Dabar gi ir nuomai daznai praso pateik popieriu kad uzdirbi daug, pas MB darbe virsininkas juokesi, kad pernai uzteko parasyt kad uzdirbo 37 000 per metus, tai siemet jau teko rasyt 43 000  cool.gif

Sveikos mielosios.Pries dvi sav isnuomavau buta dukrai Aberdeene.Tai kad isnuomuoti buta uz 900 i men man reikejo parodyti kad uzdirbu ne maziau kaip 27000 I metus.Dokumentu pristaciau kruva.
Jau ir as paatostogavau ir gryzau suvargusi. biggrin.gif .Negalima man taip atostogauti.Zodziu davemes po sala kaip isproteja,edem ir gerem kaip isproteja.Kopem i kalnus,ejom tarpekliais,ciuozem kopose ant smelio,Apvaziavom sala skersai ir isilgai kelis kartus.Zodziu ispudziu daug.Kompanija superine.
Sendien paskambino drauge ir Liepa pakviete mus i vestuves liudininkais. thumbup.gif .Ir ka gi ant to kuno uzsitempti dabar?
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2016 04 14, 15:19)
nezinau, ziurim sri lanka, maldyvus, kuba, meksika ir pan...ikalbino MB savo mama, kad pas mus atvyktu vaiku paziureti, o mes neva dviese varysim kaip i koki medaus menesi, bet as nezinau kaip man pavyks be vaiku... blush2.gif  sunku su jais, bet palikti irgi sunku, nebent neilgam laikui, savaitei kokiai g.gif

musu siemet dar Maljorka laukia, tai smagu, kad ne visos atostogos isnaudotos biggrin.gif  thumbup.gif

Pries tai dar i LT varysiu su vaikais, tik nezinau kaip bilietus nusipirkti, nes sumos kosmines, per wizzair akcija is viso man su vaikais ismete virs 800 svaru blink.gif  blink.gif nemacius as gyvenime tokiu kainu doh.gif  unsure.gif
apie grizima i LT, mes nesvarstom del lygiai tos pacios priezasties - nera kur gyventi ir del darbo vyrui butu didelis klaustukas... g.gif o ir manes kaip fotografes ten niekas nepazista vel reiktu kelius prasimusineti.

Cia pries koki menesi man buvo ismete kad i Meksika bilietai po 200 savaru.Pagaudyti gerai reikia.O del vaiku nepergyvenk,jie aciu kad aukojiesi nepadakys.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 04 14, 12:49)
Jei tureciau LT namus savo, manes jau senai cia nebutu  rolleyes.gif

Turiu kruvas ten nekilnojamo turto bet ten grizti nezadu,vaziuosiu i Amalfi gyventi.
Atsakyti
Elija, dar iki liepos men. nukratysi ka ten priauginai, nors is tikro netikiu kad butum parsivezus daugiau kaip 2 kilus biggrin.gif o atostogos skamba super thumbup.gif

Apie Wizair akcija dar ir as prisiminiau, mes ir pabandem "su akcija" nusipirkt bilietus, tai be bagazo gavosi 760 £, labai gera kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 04 14, 14:39)
Elija, dar iki liepos men. nukratysi ka ten priauginai, nors is tikro netikiu kad butum parsivezus daugiau kaip 2 kilus  biggrin.gif  o atostogos skamba super  thumbup.gif

Apie Wizair akcija dar ir as prisiminiau, mes ir pabandem "su akcija"  nusipirkt bilietus, tai be bagazo gavosi 760 £, labai gera kaina  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ....sau žiūrejau,tai trims gavosi 580 doh.gif

Nežinau kaip su ta pensija,taip toli negalvoju..savo vaikų LT nematau,jie ir nenori,o ir kvaila dabar paimti ir juos i ten grazinti doh.gif

Man kartais užeina tas noras,bet ir praeina...kaip giega sako,gerai kai su sitais pinigais ten būni...nors mane mama kalbina gryžti,masina visokiais dalykais,bet greičiausiai gryžčiau tik skirybų atvėju..
Atsakyti
sveikos

nu ne, ir as saves nematau LT schmoll.gif cia darbas, namai... Butu kur gryzt, bet ne...

Elija, kaip mergaite laikosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 14 balandžio 2016 - 19:34
QUOTE(*nova* @ 2016 04 14, 20:33)
sveikos

nu ne, ir as saves nematau LT  schmoll.gif  cia darbas, namai... Butu kur gryzt, bet ne...

Elija, kaip mergaite laikosi  g.gif

Dabar lygtai nieko,be sunku pasakyti.Buvo jie pas mane cia visa savaitgali.Dabar isskrido i Sveicarija.Ziuresim kaip vasaros pabaigoje bus.Aciu kad klausi.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 04 14, 16:39)
Elija, dar iki liepos men. nukratysi ka ten priauginai, nors is tikro netikiu kad butum parsivezus daugiau kaip 2 kilus  biggrin.gif  o atostogos skamba super  thumbup.gif

Apie Wizair akcija dar ir as prisiminiau, mes ir pabandem "su akcija"  nusipirkt bilietus, tai be bagazo gavosi 760 £, labai gera kaina  lotuliukas.gif

Nu du su puse privariau.Bet man tai i pilva viskas sueina,taip kad gaunasi pilvas uz papus didesnis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 14 balandžio 2016 - 20:09
I.Elija, gal tavo dukra tiesiog saules nebuvimas veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 04 14, 21:13)
pilvas uz papus didesnis. doh.gif

Imk push up dydeli, kad aplenktu pilva lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas...su kava ir lietum doh.gif
Fui koks bjaurastis oras...
Atsakyti
Labas rytas

Elija, butu gerai jei galetum atsiust savo tel. Turiu viena klausimuka... mirksiukas.gif zinok nerandu tavo tel... schmoll.gif

nu ka, paskutine darbo diena ir atostogos iki penktadienio rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas. Jezau mano spaudimas ir taip kaip zmogaus komoje, o kai dar oras toks tai is viso is lovos nekylu doh.gif

Limcamca na taip jisai eina I LT mokyklele, raso kazkiek skaito, bet vis tiek sunku jam. Zinoma, prisitaikytu manau, bet galvoju geriau butu kuo anksciau. Be to kiek girdejau ir LT I mokyklas nelabai nori uzsienieciu priimti... unsure.gif

As kiek supratau dar viena is musu I LT grizo, ne tik asertyte, kiek FB uzskaiciau tai lyg ir jos drauge irgi ...tik mano krastiete biggrin.gif

QUOTE(I.Elija @ 2016 04 14, 14:36)
Sveikos mielosios.Pries dvi sav isnuomavau buta dukrai Aberdeene.Tai kad isnuomuoti buta uz 900 i men man reikejo parodyti kad uzdirbu ne maziau kaip 27000 I metus.Dokumentu pristaciau kruva.
Sendien paskambino drauge ir Liepa pakviete mus i vestuves liudininkais .Ir ka gi ant to kuno uzsitempti dabar?
Papildyta:
Papildyta:

Turiu kruvas ten nekilnojamo turto bet ten grizti nezadu,vaziuosiu i Amalfi gyventi.

O kam reikia kruvos dokumentu? g.gif dazniausiai praso tik patvirtinti kiek uzdirbi laisko is darbdavio ir viskas....ko dar prase? Man aktualu jeigu sugalvosim nama isnuomot biggrin.gif noriu zinoti kaip stipriai tikrina

Mumis irgi I vestuves pakviete... tik tokia nepatogi data rugsejo 10, tik grisim is LT ir vel atgal doh.gif Kai jau uzmatysi ka grazaus tai rek, nes as nuo madu atsilikusi paskutiniu metu vapse, o juk norisi kaip zviozdai laugh.gif

Jeigu as tureciau kruvas nekilnojamojo turto LT ir negalvociau grizti, tai viska ten parduociau, pirkciau cia, nuomuociau ir gyvenciau sau be rupesciu, dirbciau tik savo malonumui lotuliukas.gif

QUOTE(I.Elija @ 2016 04 14, 19:13)
Dabar lygtai nieko,be sunku pasakyti.Buvo jie pas mane cia visa savaitgali.Dabar isskrido i Sveicarija.Ziuresim kaip vasaros pabaigoje bus.Aciu kad klausi.
Papildyta:

Nu du su puse privariau.Bet man tai i pilva viskas sueina,taip kad gaunasi pilvas uz papus didesnis. doh.gif

Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif Saule mus visus labai veikia ax.gif
Man irgi pastoviai viskas tik ant pilvo doh.gif o as kai (.) (.) neturiu tai is viso juokas pro asaras lotuliukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2016 04 15, 09:26)
Labas rytas

Elija, butu gerai jei galetum atsiust savo tel. Turiu viena klausimuka...  mirksiukas.gif  zinok nerandu tavo tel...  schmoll.gif

nu ka, paskutine darbo diena ir atostogos iki penktadienio  rolleyes.gif

wow, kokia proga atostogos ? bigsmile.gif Darom rytini kavos pagerima vel davai bigsmile.gif
Atsakyti