Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Nu gerai,grizt galima,o ka veiktum toj LT?Parvaziavus atostogu su pinigais yra veina,o kai reiktu uzsidirbt pragyvenimui-visai kas kita...Ypac,jei neturi jokiu namu ir reiktu juos pirkt arba nuomuotis...
Atsakyti
LOTULIUK, nu labai rimtai prasom pasipasakoti, is kur cia toookios mintys??
Atsakyti
Jei tureciau LT namus savo, manes jau senai cia nebutu rolleyes.gif
Atsakyti
Mane uzkabino Asertyte pasakymas, nu jei uzdirbi cia 1000 nuomai, negi neuzdirbsi ten. Ir, ypac kai dviese galetu dirbti. Uzdirbtum man atrodo.

Heida, o vaikai jusu nori grizti?
Atsakyti
Bet Asertyte turi savo nama.Bepigu uzdirbt 1000 ant maisto ir kitko...O jei dar nuomos tiek moket reiktu g.gif Tada vel turi taupyt,skaiciuot,kad ant visko uztektu...O kainos LT tai ohoho...
Nu gyvena zmones Lietuvoj,ir gana padoriai gyvena...Bet as saves jau nebeisivaizduoju ten ax.gif
Atsakyti
Na taip, tu teisi. Vilniuje nuoma 300 euru.
Atsakyti
Gryzt ir nuomotis tai tikrai keistas sprendimas, tada jau geriau dirbant cia , imt paskola ir nusipirkt busta LT, kazkiek atidavus,jau galima galvot ir apie gryzima.
Atsakyti
Jei buciau turejus LT didesni buta,tai jauciu ne nebuciau sugalvojus kazkur emigruot...TAda vieno kambario bute jau nebeisitekom...O ir isvaziavom tik pusmeciui biggrin.gif Beda tame,kad mums cia patiko ir praktiskai visada ieskojom priezasciu,kaip cia ilgiau pasilikt biggrin.gif Tai uzdirbinejom didesniam butui,paskui remontams,paskui masinai,paskui dar kazkam,ka pirksim grize i LT biggrin.gif Tik va netycia 15metu lotuliukas.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif

as paskutiniu metu irgi prisibijau skrydziu ... doh.gif kai tie lektuvai krenta tai ilipdmama i ji visad Dievulio paparasau kad laimingai ir saugiai nusileistume blush2.gif

kas del Lt nu faina ten , gamta, savi zmones, kalba, ir ttttt... kazakip pasiziuriu nu neblogai tie lietuviai gyvena ( nekalbu apie visus) pvz. mano seimoj, mb seimoj...sodybas susipirke, kiekvienais metais i keliones vaziuoja, seimos ne mazos nu gyvena sakyciau gerai...o mes cia nesiskundziam nu bet sunkiai atostogoms sutaupom oi sunkiai doh.gif na ypac sunku tiems kuriu vaikuciai mazesni ir vienas is seimos dirba doh.gif dieduku, seseru , gyminaiciu nera aplink kas pavedziotu, ar pabutu kai suserga doh.gif
na bet as cia laiminga esu cia mano seima ( vyras , vaikai) as cia kuriuosi savo tradicijas, savo namus, uosviene neaiskina lotuliukas.gif
o kaip bus ateityje pamatysim....nezinia kas gali nutikti, kaip gyvenimas pasisukti...dziaugiuosi sia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 14, 12:53)
Heida, o vaikai jusu nori grizti?

Mazoji nori, bet jai is esmes visur gerai kur esam mes. Vyresne jau nelabai noretu, jai labai patiktu leisti visas atostogas, sventes, savaitgalius LT, o i mokykla eiti cia.
Atsakyti
MB vienas buves bendradarbis panasiai ir gyvena,tik Prancuzijoj,tai palygint arti grizt biggrin.gif Atidirba 4 diena,paskui 4 laisvos prancuzijoj mirksiukas.gif
Papildyta:
O,kaip tik straipsnis apie grizima i LT biggrin.gif NA tai kokios jusu priezastys?

http://www.anglija.t...rizti-i-lietuva
Atsakyti
Musu mintys tokios jau seniai biggrin.gif Vis sakydavom kad kai vaikui bus laikas I mokykla tada ir grisime.... tai turetu buti sia vasara, bet tikrai dar nesigaus, nepasiruose dar.
Priezastys kaip ir visu turbut... emocines. Nepazistu nei vieno kuris grizo atgal nes ten daugiau uzdirba ax.gif Teveliai neina jaunyn, luzta pastoviai masinos jiems, ligoninese kas metus apsilanko, gerai kad sese salia, bet ir ji ne visada gales pagelbeti. Per visas sventes kai nevaziuojame I LT mes sedim namie vieni, nes visi turi kazkokiu seimos nariu su kuriais svencia, man jau tada negrazu kistis... vis sakau bent kokia 3ios eiles puske cia gyventu biggrin.gif Zodziu sitoj saly as visada busiu svetima. Noriu kad vaikai turetu vasaras kaime, prie ezeru ir juros, kad zinotu kas yra ziema ir sniegas. Ir siaip is tikro turbut su metais nostalgija daro savo biggrin.gif
Ka darysim nezinau... MB ruosia man plana biggrin.gif Noras yra begalinis, bet baime dar didesne, kaip ten bebutu si karta MB labai pasiryzes, jau ziurinejasi darbu Lt. GYventume is pradziu turbut pas mano tevus (yra antras aukstas I kuri gyvenime neuzeina jie), nes nenoriu pirkti namo kol neturim darbu, jeigu netycia sugalvotume atgal vel pardavinek, nes namu nuoma LT turbut vis dar nepopuliari... Paskui pirktume sklypa uz savo pinigus ir kazkiek statytume uz savo, kazkiek turbut paskolos, arba jeigu MB suderins LT darba su grizinejimu I UK ir dar cia gaus kazka tai per pora metu susitaupytume tikrai ant namo. Savo nama cia pardave, LT lengvai nusipirktume nama be jokiu paskolu, bet nenoriu. Sitas namas liks ir bus mums ant pensijos 4u.gif LT turime buta, bet ji nuomininkai ismokineja, tai irgi taip ir paliksim, nes pardave ne labai ka ir gausim... tegu stovi, gal kada irgi prie pensijos dasidursime. As kazkokia paranojike ant to reikalo, labai bijau kad senatvej nesugebesiu uzsidirbti ir nebus is ko gyventi ... pensiju fondais ivairias tai nelabai tikiu... ax.gif

Is tikro tai man kaip Heidos dukrai tas variantas kad gyventi cia bet puse laiko praleisti LT butu idealus ( visas sventes ir daugeli atostogu) bet nemanau kad kada taip galesime, ypac didejant skraidymo baimei laugh.gif
Heidanepavydek dar biggrin.gif mes jau kokie 5 metai kaip planuojam, tai labai tiketina kad taip ir nesuplanuosim ... esme jeigu kitais metais neisvaziuojam tai viskas, tada tik senatvej, nes JOkubui bus mokykla per velai....
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 14, 11:09)
Na taip, tu teisi. Vilniuje nuoma 300 euru.

g.gif Gal net daugiau...mes uz savo Klaipedoj 290 gauname ..
Atsakyti