Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(Pūga_ @ 2016 04 12, 19:38)
Heida kraustykites  bigsmile.gif  smile.gif

Tas kaimas kiekvienais metais  prieš Kalėdas rodomas per nacionalinės žinias nes visa gatve būna pasipuosus kalėdinėm lemputem ir kas atvažiuoja žiūrėt aukoja pinigus vietinei  labdaros organizacijai

Aha, tik pries tai euromilijona laimet reiktu biggrin.gif
Atsakyti
Na,manau,kad ten aplink kainos tikrai mazesnes nei Londone,o darbu yra ir mazesniuose meisteliuose...Turiu drauge,kuri is Londono i Mancesteri issikrauste,nuomuojas didziausia nama uz tokia pat suma,ka cia Londone 2 kamb butuka nuomavo,isidarbino slauge,vyras vairuotoju dirba,patenkiti baisiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sudominot su tuo kaimeliu, uzsirasiau bigsmile.gif

Musu draugai issikrauste i Corby, nusipirko 3 kambariu nama ir patenkinti labiausiai. Ji darbo dar neturi, bet fabriku aplink daug, sako, jei nori paprasto, neprofesionalaus, - yra to darbo. Uz nama mokejo 100 000, Londone tik kambarys uz tiek butu isejes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 04 12, 19:45)
Nu visa diena švietė ir dar be šviečia  tongue.gif ką ten į tą fb kelti kai tik jus Londonietes paerzinti noriu smile.gif

Isella labai geroj vietoj, Westfield kaimas jau prie posh skaitosi,  labai fainas pub's tam kaimuke yra, star in,  ten su panom varom pietų dažnai.

thumbup.gif reikes aplankyti 4u.gif dekui smile.gif
Atsakyti
As ir zinau zmoniu issikelusiu is Londono, visi patenkinti.

Puga, o kur Hastingse urvai yra?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 04 12, 20:29)
As ir zinau zmoniu issikelusiu is Londono, visi patenkinti.

Puga, o kur Hastingse urvai yra?

Ten tam pačiam gale kur tas pasikėlimas yra, ten prie jo beveik privažiuoti galima, yra kavinuke, West Hill skaitosi, nuorodos yra, smugglers adventure vadinasi mirksiukas.gif
Bet smagiausia tai masina palikt prie juros lyst į senamiestį ir ten kur tokia arka ir gyvatines statulos yra tai lipt ten laipteliais, jų bus labai daug, ir lėtai kilt į kalną ir ten tuo pačiu į pilies griuvėsius nueit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 12 balandžio 2016 - 22:00
Aciu oro_buckis.gif
O ten tuose urvuose viskas apie kontrabandininkus ar siekia ir senesne istorija?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 04 12, 21:31)
Aciu  oro_buckis.gif
O ten tuose urvuose viskas apie kontrabandininkus ar siekia ir senesne istorija?

Aš ten nebuvus blush2.gif klaustrofobija pas mane tai vien tik pagalvojus oro trūksta biggrin.gif
Atsakyti
Laba.
Na man ir nelabai malonu tuneliai, jau ir Blakveliu vaziuojant nuo jo vidurio man ima spaust krutine. Labai bijojau eurotuneliu vaziuot, bet visai nieko buvo, truputi tik reikejo nukreipt mintis, as ne po zeme as ne po zeme as ne po zeme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 04 13, 11:19)
Laba.
Na man ir nelabai malonu tuneliai, jau ir Blakveliu vaziuojant nuo jo vidurio man ima spaust krutine. Labai bijojau eurotuneliu vaziuot, bet visai nieko buvo, truputi tik reikejo nukreipt mintis,  as ne po zeme as ne po zeme as ne po zeme  biggrin.gif

Pas mane tas pats, bet ir skristi bijau, vidurius paleidžia jau savaite prieš skrydį biggrin.gif
Atsakyti
Jetus,is kur jus tokiu baimiu prisigaude doh.gif Skrist bijo,vaziuot bijo lotuliukas.gif
As tai tik voru bijau ir gydytoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 04 13, 15:02)
As tai tik voru bijau ir gydytoju biggrin.gif

drinks_cheers.gif va situ dvieju irgi bijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti