Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Kas čia peikia mano kaimą biggrin.gif pas mus pier atidaro gegužės 21d, nežinau kada jis paskutinį kart buvo atidarytas, tai turistų dar labiau padaugės... Bet man Eastbourne labiau patinka, ten dar ramiau, daugiau parduotuvių, ir kėdės pleze galima nuomotis už £3 per dieną...

Patranka ar atidarei savo rubu isparduotuve, įmesk nuoroda gal ką pavyks prigriebt, bo tavo stilius wub.gif

Gotte atostogos nuskambėjo nuostabiai wub.gif

Laba diena iš saulėtos pakrantės, mokėčiau kaip per tel įkelt foto paerzinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 04 12, 11:35)
Kas čia peikia mano kaimą  biggrin.gif pas mus pier atidaro gegužės 21d, nežinau kada jis paskutinį kart buvo atidarytas,  tai turistų dar labiau padaugės... Bet man Eastbourne labiau patinka,  ten dar ramiau,  daugiau parduotuvių,  ir kėdės pleze galima nuomotis už £3 per dieną...

Patranka ar atidarei savo rubu isparduotuve,  įmesk nuoroda gal ką pavyks prigriebt,  bo tavo stilius  wub.gif

Gotte atostogos nuskambėjo nuostabiai  wub.gif
Laba diena iš saulėtos pakrantės,  mokėčiau kaip per tel įkelt foto paerzinciau  biggrin.gif

Edar tik fonginu...tu man parašyk į mesenger,atsiūsiu foto...
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 04 12, 11:35)

Laba diena iš saulėtos pakrantės,  mokėčiau kaip per tel įkelt foto paerzinciau  biggrin.gif

Nu nu, ir kur tu, mums ant pavydo islekei? biggrin.gif biggrin.gif Kelk i FB mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 12, 11:54)
Nu nu, ir kur tu, mums ant pavydo islekei?  biggrin.gif  biggrin.gif Kelk i FB  mirksiukas.gif

Ji gyvena sauletoj pakrantej lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nori pasakyti, pas ja saule sviecia ir silta?
Nu pas mumi ir biski saule islindus, bet slapia, slapia, slapia.
Atsakyti
Na ir East hame saule spigina,silta bigsmile.gif Saligatviai tikrai sausi,kaip zeme nezinau,nekisu ranku i ja biggrin.gif
Atsakyti
mes issinuomojom is cia, jis yra apie 20 min. nuo Hastingo smile.gif
http://www.thedreaml.../photo-gallery/

Hastinge maciau yra aqvariumas, aplink keleta piliu, netoli camber sands jei silta butu:) na bus tiesiog poilsis nuo Londono thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isella: 12 balandžio 2016 - 13:30
QUOTE(Ceroc @ 2016 04 12, 12:08)
Turite LIETUVISKU knygu?! kokiu?  bigsmile.gif

Tik vaikiskos, jei domina galiu surasyt ka turiu, mikes pukuotuko kelios knygos, kake make, panama labai grazi, pelyte zita, nepamenu kitu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 12, 12:03)
Nori pasakyti, pas ja saule sviecia ir silta?
Nu pas mumi ir biski saule islindus, bet slapia, slapia, slapia.

Nu visa diena švietė ir dar be šviečia tongue.gif ką ten į tą fb kelti kai tik jus Londonietes paerzinti noriu smile.gif

Isella labai geroj vietoj, Westfield kaimas jau prie posh skaitosi, labai fainas pub's tam kaimuke yra, star in, ten su panom varom pietų dažnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 12 balandžio 2016 - 17:46
Va, noreciau posh kaime gyvent bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazus tas Westfield kaimukas.Mes ji pravaziuojam,kai pas draugus i fazenda vaziuojam mirksiukas.gif Ir ta paba maciau,vis zmones eina i ji biggrin.gif Bet patys nebuvom dar biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 04 12, 17:02)
Va, noreciau posh kaime gyvent  bigsmile.gif

Heida kraustykites bigsmile.gif smile.gif

Tas kaimas kiekvienais metais prieš Kalėdas rodomas per nacionalinės žinias nes visa gatve būna pasipuosus kalėdinėm lemputem ir kas atvažiuoja žiūrėt aukoja pinigus vietinei labdaros organizacijai
Atsakyti