Kas čia peikia mano kaimą pas mus pier atidaro gegužės 21d, nežinau kada jis paskutinį kart buvo atidarytas, tai turistų dar labiau padaugės... Bet man Eastbourne labiau patinka, ten dar ramiau, daugiau parduotuvių, ir kėdės pleze galima nuomotis už £3 per dieną...
Patranka ar atidarei savo rubu isparduotuve, įmesk nuoroda gal ką pavyks prigriebt, bo tavo stilius
Gotte atostogos nuskambėjo nuostabiai
Laba diena iš saulėtos pakrantės, mokėčiau kaip per tel įkelt foto paerzinciau
QUOTE(Pūga_ @ 2016 04 12, 11:35)
Kas čia peikia mano kaimą pas mus pier atidaro gegužės 21d, nežinau kada jis paskutinį kart buvo atidarytas, tai turistų dar labiau padaugės... Bet man Eastbourne labiau patinka, ten dar ramiau, daugiau parduotuvių, ir kėdės pleze galima nuomotis už £3 per dieną...
Patranka ar atidarei savo rubu isparduotuve, įmesk nuoroda gal ką pavyks prigriebt, bo tavo stilius
Edar tik fonginu...tu man parašyk į mesenger,atsiūsiu foto...
QUOTE(Pūga_ @ 2016 04 12, 11:35)
Nu nu, ir kur tu, mums ant pavydo islekei? Kelk i FB
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 12, 11:54)
Nu nu, ir kur tu, mums ant pavydo islekei? Kelk i FB
Ji gyvena sauletoj pakrantej
Nori pasakyti, pas ja saule sviecia ir silta?
Nu pas mumi ir biski saule islindus, bet slapia, slapia, slapia.
Na ir East hame saule spigina,silta Saligatviai tikrai sausi,kaip zeme nezinau,nekisu ranku i ja
mes issinuomojom is cia, jis yra apie 20 min. nuo Hastingo
http://www.thedreaml.../photo-gallery/
Hastinge maciau yra aqvariumas, aplink keleta piliu, netoli camber sands jei silta butu:) na bus tiesiog poilsis nuo Londono
http://www.thedreaml.../photo-gallery/
Hastinge maciau yra aqvariumas, aplink keleta piliu, netoli camber sands jei silta butu:) na bus tiesiog poilsis nuo Londono
QUOTE(Ceroc @ 2016 04 12, 12:08)
Turite LIETUVISKU knygu?! kokiu?
Tik vaikiskos, jei domina galiu surasyt ka turiu, mikes pukuotuko kelios knygos, kake make, panama labai grazi, pelyte zita, nepamenu kitu.
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 12, 12:03)
Nori pasakyti, pas ja saule sviecia ir silta?
Nu visa diena švietė ir dar be šviečia ką ten į tą fb kelti kai tik jus Londonietes paerzinti noriu
Isella labai geroj vietoj, Westfield kaimas jau prie posh skaitosi, labai fainas pub's tam kaimuke yra, star in, ten su panom varom pietų dažnai.
Va, noreciau posh kaime gyvent
Tikrai labai grazus tas Westfield kaimukas.Mes ji pravaziuojam,kai pas draugus i fazenda vaziuojam Ir ta paba maciau,vis zmones eina i ji Bet patys nebuvom dar
QUOTE(Heida @ 2016 04 12, 17:02)
Va, noreciau posh kaime gyvent
Heida kraustykites
Tas kaimas kiekvienais metais prieš Kalėdas rodomas per nacionalinės žinias nes visa gatve būna pasipuosus kalėdinėm lemputem ir kas atvažiuoja žiūrėt aukoja pinigus vietinei labdaros organizacijai