PARDUODU, NAUJAS NEPRADARYTAS IR NEBANDYTAS (dabar kaip tik baiginėju 3nr ir pirksiu 4vasarai)tad šito nebepradariau
TimeWise matinį atspalvį suteikiantis skystas makiažo pagrindas, jautriai odai Nr.3BEIGE
29 ml 10EUR + siuntimas jeigu reikia
Plungė,až
QUOTE(juratyte26 @ 2016 04 10, 21:00)
Is pigiausiai pasiuliusios pirksiu krema nuo celiulito. Su registruotu siuntimu brukstelkit kaina . Aciu !!!!
Parduodu naują, bet be dėžutės kremą MK nuo celiulito.Kaina 21 eur. Galiojimo laikas iki 2017 10 Ką domina 868561737
[SIZE=7]
Ieškau pigiau blakstienų tušo, kažko panašaus į šį
http://www.marykay.l...Id?eCatId=10544
Ačiū
Ieškau pigiau blakstienų tušo, kažko panašaus į šį
http://www.marykay.l...Id?eCatId=10544
Ačiū
Gal žinot ar labai skiriasi spalva nuo TW šviesinamojo makiažo pagrindo beige 3 arba beige 4?
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 05 13, 14:27)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="jbm" data-cid="71625466" data-time="1494677731">
<div>
<p>Parduodu tik ką atidarytą ir vieną kartą pabandytą CC kremą Light to Medium - man per tamsus. Be dėžutės. Kaina 10 eur (kataloge 28,50)
Kauno r., siunčiu. Rašyti až.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gal žinot ar labai skiriasi spalva nuo TW šviesinamojo makiažo pagrindo beige 3 arba beige 4?</p>
<div>
<p>Parduodu tik ką atidarytą ir vieną kartą pabandytą CC kremą Light to Medium - man per tamsus. Be dėžutės. Kaina 10 eur (kataloge 28,50)
Kauno r., siunčiu. Rašyti až.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gal žinot ar labai skiriasi spalva nuo TW šviesinamojo makiažo pagrindo beige 3 arba beige 4?</p>
Man skiriasi. Aš pati naudoju Beige 3 žiemą, pavasarį, o vasarą Beige 4. Ir vis tik CC kremo mediumas man per tamsus.
Man skiriasi. Aš pati naudoju Beige 3 žiemą, pavasarį, o vasarą Beige 4. Ir vis tik CC kremo mediumas man per tamsus.
Aišku, ačiū ir aš taip pat naudoju, reiškia ir man bus tamsoka.
Prašau patarimo - nusipirkau mano odai tinkančia kremine pudra (Terry is CReminės), bet per šitas saulėtas dienas idegiau ir ji man stipriai per šviesi. Gal yra Mary Kay kokia priemone ant viršaus kad patonuoti? Ar ka daryti? 😊 Ačiū 😊
QUOTE(ainax @ 2017 05 25, 21:27)
Prašau patarimo - nusipirkau mano odai tinkančia kremine pudra (Terry is CReminės), bet per šitas saulėtas dienas idegiau ir ji man stipriai per šviesi. Gal yra Mary Kay kokia priemone ant viršaus kad patonuoti? Ar ka daryti? 😊 Ačiū 😊
Pats nuoširdžiausias patarimas - atidėti tą pudrą rudeniui. Greičiausiai galiojimas dar bus geras ;) O vasaros sezonui įsigyti tiesiog tamsesnę. Ir gal net ne pudrą, o pakaktų CC kremo ;)