Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay išparduotuvė

PARDUODU, NAUJAS 4u.gif NEPRADARYTAS IR NEBANDYTAS smile.gif (dabar kaip tik baiginėju 3nr ir pirksiu 4vasarai)tad šito nebepradariau 4u.gif

TimeWise™ matinį atspalvį suteikiantis skystas makiažo pagrindas, jautriai odai Nr.3BEIGE
29 ml 10EUR + siuntimas jeigu reikia 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Plungė,až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PATAPSA: 25 balandžio 2017 - 10:26
Sveikos,
ieškau įsigyti :
„TimeWise®“ drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija normaliai ir sausai odai
„TimeWise®“ pienelis „trys viename“ normaliai ir sausai odai
„TimeWise®“ skaistinanti, lyginanti kaukė
už patrauklią kainą smile.gif
AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2016 04 10, 21:00)
Is pigiausiai pasiuliusios pirksiu krema nuo celiulito. Su registruotu siuntimu brukstelkit kaina smile.gif. Aciu !!!!

Parduodu naują, bet be dėžutės kremą MK nuo celiulito.Kaina 21 eur. Galiojimo laikas iki 2017 10 Ką domina 868561737
Atsakyti
[SIZE=7]
Ieškau pigiau blakstienų tušo, kažko panašaus į šį

http://www.marykay.l...Id?eCatId=10544

Ačiū
Atsakyti
Gal žinot ar labai skiriasi spalva nuo TW šviesinamojo makiažo pagrindo beige 3 arba beige 4?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 05 13, 14:27)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jbm" data-cid="71625466" data-time="1494677731">
<div>
<p>Parduodu tik ką atidarytą ir vieną kartą pabandytą CC kremą Light to Medium - man per tamsus. Be dėžutės. Kaina 10 eur (kataloge 28,50)
Kauno r., siunčiu. Rašyti až.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gal žinot ar labai skiriasi spalva nuo TW šviesinamojo makiažo pagrindo beige 3 arba beige 4?</p>

Man skiriasi. Aš pati naudoju Beige 3 žiemą, pavasarį, o vasarą Beige 4. Ir vis tik CC kremo mediumas man per tamsus.
Atsakyti

Man skiriasi. Aš pati naudoju Beige 3 žiemą, pavasarį, o vasarą Beige 4. Ir vis tik CC kremo mediumas man per tamsus.

Aišku, ačiū ir aš taip pat naudoju, reiškia ir man bus tamsoka. 

Atsakyti
Prašau patarimo - nusipirkau mano odai tinkančia kremine pudra (Terry is CReminės), bet per šitas saulėtas dienas idegiau ir ji man stipriai per šviesi. Gal yra Mary Kay kokia priemone ant viršaus kad patonuoti? Ar ka daryti? 😊 Ačiū 😊
Atsakyti
QUOTE(ainax @ 2017 05 25, 21:27)
Prašau patarimo - nusipirkau mano odai tinkančia kremine pudra (Terry is CReminės), bet per šitas saulėtas dienas idegiau ir ji man stipriai per šviesi. Gal yra Mary Kay kokia priemone ant viršaus kad patonuoti? Ar ka daryti? 😊 Ačiū 😊

Pats nuoširdžiausias patarimas - atidėti tą pudrą rudeniui. Greičiausiai galiojimas dar bus geras ;) O vasaros sezonui įsigyti tiesiog tamsesnę. Ir gal net ne pudrą, o pakaktų CC kremo ;)
Atsakyti
Už gerą kainą pirkčiau TimeWise 3in1 prausiklį mišriai odai.

Taip pat norėčiau TimeWise skaistinančios kaukės meginėlio pasibandymui.

Vilniu, PM 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmita: 27 gegužės 2017 - 08:24
Sveiki. Iš pigiausiai pasiūliusios pirksiu naktinį serumą iš stebuklingojo rinkinio. Gali būti ir neilgo galiojimo, ir be dėžutės.
Jeigu ne Kaunas, tai parašykite kainą su siuntimu. Ačiū!
Atsakyti
Sveiki, galbūt turite TW šviesinamajį makiažo pagrindą beige 4 29 ml? smile.gif
Atsakyti