Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,

ar jums teko grąžinti į vertbaudet.com ? Man atsiuntė ne tą striukės dydį, lygtai rašo, kad paėmimas iš namų grąžinimo 10,40€ . Tik niekaip nesuprantu ar jie išskaičiuos man tą sumą ar ne ?

Būsiu labai dėkinga už pagalbą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylem @ 2016 04 04, 14:21)
Sveikos,

ar jums teko grąžinti į vertbaudet.com  ? Man atsiuntė ne tą striukės dydį, lygtai rašo, kad paėmimas iš namų grąžinimo 10,40€ . Tik niekaip nesuprantu ar jie išskaičiuos man tą sumą ar ne ?

Būsiu labai dėkinga už pagalbą.  ax.gif

Taigi ju klaida, rasykit jiems laiska ir ziurekit ka pasiulys.
Atsakyti
QUOTE(milkshake @ 2016 04 04, 14:02)
O batams nėra nuolaidos?Merginos nerandu mytoys.de batų dydžių lentelės pagal pėdos dydį, jei vaiko koja 22 cm, kokį žieminių batų dydį imt?Ačiū  4u.gif

36-37, priklauso nuo gamintojo
konkretaus gamintojo batu dydziu lenteliu jums reiketu ieskot per googla, mytoyse daug gamintoju, tad jie nepateikia kiekvienam matmenu pagal cm
Atsakyti
Gal kam pravers 4u.gif
Lindex atsiuntė, kad perkant internetu iki balandžio 6 d. vienai vaikiškai prekei 20% nuolaida. Kodas ONLYONLINE
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2016 04 04, 13:56)
Sveikos  4u.gif

Gal butu norinciu jungtis prie mytoys.de siuntimui pasidalinti? Turiu -30% koduka rubams ir batams. Siandien paskutine diena.

Siusti ingkasp@gmail.com, Nordea

Junkites merginos prie mytoys.de siuntimui pasidalinti. Naudosiu -30% koduka rubams ir batams.

Atsakyti
kuo domisi 5-meciai berniukai? Reikia gimtadieniui dovanos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 04 04, 14:35)
kuo domisi 5-meciai berniukai? Reikia gimtadieniui dovanos  4u.gif

Lego biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

lego? arba koks kitas konstruktorius, stalo zaidimai, eksperimentu knyga, masina su distanciniu...

sitie va labai idomus konstruktoriai ir musu pardese nematyti dar:

didesnis aisku idomesnis:
http://www.amazon.co...=ogo bild nexus

cia maziau detaliu, bet jei pirmasis per brangus, tai ir sitas tikrai patiks berniukui:
http://www.amazon.co...=ogo bild nexus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 04 balandžio 2016 - 13:53

Mano vaikui 5. Labai zaidzia stalo zaidimus, ypac saskem, Cirka, kate maise ir.t.t, tada masinos su distanciniu irgi populiarios, tada ivairios sudetingesnes trasos, tada dievina deliones, lego apsiramino, gal kad atsizaide kuriam laikui. O tas OGO konstruktorius, kuris pradzioj labai labai tiko, gal keli menesiai jau guli nejudintas g.gif kai sakau padarom koki baiboka, sako neidomu blink.gif ai, dar labai eme intensyviai skaityt knygas. gal kad emem lankytis bibliotekoje, tai griztam su kruva knugu ir kas vakara ar kada pabosta zaislai - skaitom.
Atsakyti
Aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
pažiūrėsiu kas liko iš batų ir prisijungsiu:)

QUOTE(Iete @ 2016 04 04, 14:32)
Junkites merginos prie mytoys.de siuntimui pasidalinti. Naudosiu -30% koduka rubams ir batams.

Atsakyti
Gal kur matet vaikisku baltu converse batu uz padoresne kaina 25d. 4u.gif

O tai nupirkau, bet per ziema nepriaugo 26 dydzio doh.gif
Atsakyti