QUOTE(adriatic @ 2016 04 04, 09:19)
big wheels'e barska dirzo laikiklis (apatinis, ten metalinis toks liezuvelis su skyle dirzui prisegti). vyras sunui ji nueme (nulauze su replem), nes dirzas nenaudojamas visvien ir nebebarska niekas
pabandykit. o jeigu tebebarskes paspirtukas per puse kvartalo, galbut brokas bus...
o rieduciu ratukus galima su atsuktuvu biski atleisti, suksis greiciau. mano sunus turi ne hudoros rieducius, o worker, tai jam per greit ratai sukosi, nespejo paskui juos, vyras paverze truputi, kad patogiau mokytis butu vazinet
QUOTE(R-jazz @ 2016 04 02, 19:39)
Isbandziau vakar gauta Hudora paspirtuka big Weals 205 iki 100kg (melsvas pas mane). Susinervinau doh.gif Visos taip gyre, o man toks siaubingai totalus barskaliukas - net nesuprantu, kas pas ji ten barska, bet tikrai barska ir trata. Rieda neblogai, nes dideli ratai, taciau visa kita mane sunervino. Kaip ir galvojau kai atejo - teks vyrui suvazineti lotuliukas.gif o sau visgi bandysiu imti micro original. Bandem centre - Katedros aiksteje ir pan. Tai kai namo vaziavau su vezimuku o vyrus savo palikau aiskteje, tai is tolo isgirdau, kad atvaziuoja is paskos, nes garsas is toliausiai - vos ne per puse kvartalo. O sunaus paspirtukui jau tuoj trys metai ir jokio garso, lekia tokiu pat greiciu jei ne dar greiciau su mazias ratukais....Po to ir kitus vaikus vazinejancius mieste apziurinejau - tai istiesu, kur labai barskejo - hudoros tokie patys. Na aisku dar kazkiek ten toks barska nesimo dirzas - galvojau, kad nuemus sumazes barskejimas - bet ne, sone toks pat rozinis vazinejo be dirzo - barska, trata, nors gal ir smagiai lekia.....Zodziu susinervinau...ir supykau ant Hudoros - daugiau nepirksiu nieko. Dar nebandeme rieduciu, bet kai apziurejau (jau rasiau anskciau), kad nustebino, kad ranka pasukus ratukus jie nesisuka, o is karto stoja...Dar siandien ikisau ranka paziureti kaip vidus - tai irgi keistai pasirode - toje vietoje, kur atsilenkia bato liezuvis - tokia kieta linija - susilenkimas - itariu gali trinti ir spausti koja - bet pakolkas cia tik spejimas.
Dirza ir ta liezuviuka nuemiau is karto dar namuose po kambarius pavazinejus:)) Bet vaziuojant ypac per saligatvio plyteles tikrai jis pats barska - taip pat speciailiai ziurejau ir kitus meiste vazinejancius su tokiais - na tikrai barska...Aisku cia skonio reikalas tas barskesys - as ji girdziu ir jis mane nervina, gal kitiems nelabai jis ir kliudo, nes tikrai rieda greitai ir smagiai.
O del rieduciu - tai turim visokiu ir vyras ir as - padariau isvada, kad tiesiog tie vaikiski neriedlus is principo - bet gal maziems vaikams ir gerai - ne taip greitai issiplos