Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 04, 10:10)
Yoox perkant 3 prekes free shipas!

Gal susimetam? ax.gif

Nuroda imeskit, gal ka issirinksiu smile.gif
Atsakyti
big wheels'e barska dirzo laikiklis (apatinis, ten metalinis toks liezuvelis su skyle dirzui prisegti). vyras sunui ji nueme (nulauze su replem), nes dirzas nenaudojamas visvien ir nebebarska niekas smile.gif pabandykit. o jeigu tebebarskes paspirtukas per puse kvartalo, galbut brokas bus...

o rieduciu ratukus galima su atsuktuvu biski atleisti, suksis greiciau. mano sunus turi ne hudoros rieducius, o worker, tai jam per greit ratai sukosi, nespejo paskui juos, vyras paverze truputi, kad patogiau mokytis butu vazinet

QUOTE(R-jazz @ 2016 04 02, 19:39)
Isbandziau vakar gauta Hudora paspirtuka big Weals 205 iki 100kg (melsvas pas mane). Susinervinau doh.gif Visos taip gyre, o man toks siaubingai totalus barskaliukas - net nesuprantu, kas pas ji ten barska, bet tikrai barska ir trata. Rieda neblogai, nes dideli ratai, taciau visa kita mane sunervino. Kaip ir galvojau kai atejo - teks vyrui suvazineti lotuliukas.gif o sau visgi bandysiu imti micro original. Bandem centre - Katedros aiksteje ir pan. Tai kai namo vaziavau su vezimuku o vyrus savo palikau aiskteje, tai is tolo isgirdau, kad atvaziuoja is paskos, nes garsas is toliausiai - vos ne per puse kvartalo. O sunaus paspirtukui jau tuoj trys metai ir jokio garso, lekia tokiu pat greiciu jei ne dar greiciau su mazias ratukais....Po to ir kitus vaikus vazinejancius mieste apziurinejau - tai istiesu, kur labai barskejo - hudoros tokie patys. Na aisku dar kazkiek ten toks barska nesimo dirzas - galvojau, kad nuemus sumazes barskejimas - bet ne, sone toks pat rozinis vazinejo be dirzo - barska, trata, nors gal ir smagiai lekia.....Zodziu susinervinau...ir supykau ant Hudoros - daugiau nepirksiu nieko. Dar nebandeme rieduciu, bet kai apziurejau (jau rasiau anskciau), kad nustebino, kad ranka pasukus ratukus jie nesisuka, o is karto stoja...Dar siandien ikisau ranka paziureti kaip vidus - tai irgi keistai pasirode - toje vietoje, kur atsilenkia bato liezuvis - tokia kieta linija - susilenkimas - itariu gali trinti ir spausti koja - bet pakolkas cia tik spejimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 04 balandžio 2016 - 09:22
QUOTE(ADzyy @ 2016 04 04, 09:53)
As irgi suabejojau, bet sio 4 mecio man nesiule salexl.lt, ten kaina buvo dar mazesne. dabar jo nebera sad.gif jis tinkamas iki 20 kg. vaikui, tai ilgai nepasivazines. as savo keturmetei ziuriu jau i tokius: http://www.mytoys.de...1.10.03/2358045
Papildyta:
Aisku smile.gif
O kaip gauti koduka naujam klientui? gal tada taikytu smile.gif

na maniske 4 mete, bet 18kg svoris...tai gal iki ziemos uztektu...bijau, kad su dviem ratukais gali dar nemoketi vazineti... g.gif g.gif o tas gerai, kad 2 in 1. pradziai 3 ratukai, veliau 2 palikti..
na nezinau... doh.gif

gal norit susijungti pasidalinti siuntima? rolleyes.gif ax.gif

turiu 10% koda, galioja sitiems paspirtukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revla: 04 balandžio 2016 - 09:33
Sveikos, prireike maxi micro krikstadukrai. Galvoju uzsakineti is http://www.3s-sports.de/ Arba prie ko nors jungtis arba laukiu rekomendaciju kur pigiau gauti wink.gif

Kaunas - Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 04, 08:34)
Bet čia ne babiatoriai. Tik forma babiatorių.

bet Shadez akiniais pernai prekiavo oficialus babiators puslapis, siemet tuos pacius jie pavadine aces. As siaip pernai pirkau juos windelbar per babiators sale'a, nes tik ju buvo vyresniems vaikams. Sakai babiators.com galetu savo puslapy ne savo gamybos akiniais prekiaut?
siaip tai pirmieji akiniai atlaike sezona, o del braizymosi, pavirsiniu ibrezimu siek tiek yra, bet nezymiu, vakar valiau juos kaip tik smile.gif ir tie ibrezimai atsirado ne devint, o po ziemos, nes akinius buvau radus garbingoj vietoj - dezej su metaliniais modeliukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2016 04 04, 09:47)
Sveikos, prireike maxi micro krikstadukrai. Galvoju uzsakineti is http://www.3s-sports.de/ Arba prie ko nors jungtis arba laukiu rekomendaciju kur pigiau gauti wink.gif

Kaunas - Vilnius.

Aš pirkau su naujienlaiškiu, siunčiau per eshopwedrop. Pigiau neradau niekur smile.gif
Atsakyti
Radau dar vieną adreso nuomos puslapį (UK, PL) http://jumper.lt
Gal kas bandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkadija: 04 balandžio 2016 - 10:07
gal kas is klaipedos noretu prisijungti prie marksandspencer siuntimui uk 3,50 pasidalinti? i LT pagal tukio ikainius.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 04, 10:48)
bet Shadez akiniais pernai prekiavo oficialus babiators puslapis, siemet tuos pacius jie pavadine aces. As siaip pernai pirkau juos windelbar per babiators sale'a, nes tik ju buvo vyresniems vaikams. Sakai babiators.com galetu savo puslapy ne savo gamybos akiniais prekiaut?
siaip tai pirmieji akiniai atlaike sezona, o del braizymosi, pavirsiniu ibrezimu siek tiek yra, bet nezymiu, vakar valiau juos kaip tik smile.gif ir tie ibrezimai atsirado ne devint, o po ziemos, nes akinius buvau radus garbingoj vietoj - dezej su metaliniais modeliukais  doh.gif

o kuo jie tada skiriasi? kodel jie vienodo modelio, bet pigesni? as neieskojau tiesa sakant nei ju gamintojo, nei kada kas ir kur jais prekiavo ir kada. paskaiciau tik ka raso amazonas. ten informacijos tik tiek. net gamintojas neparasytas.
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2016 04 04, 10:32)
na maniske 4 mete, bet 18kg svoris...tai gal iki ziemos uztektu...bijau, kad su dviem ratukais gali dar nemoketi vazineti... g.gif  g.gif  o tas gerai, kad 2 in 1. pradziai 3 ratukai, veliau 2 palikti..
na nezinau... doh.gif

gal norit susijungti pasidalinti siuntima? rolleyes.gif  ax.gif

turiu 10% koda, galioja sitiems paspirtukams

Galim, bet mano isrinktiem galioja jau akcija. Jei dar -10% tai is vis kietai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADzyy @ 2016 04 04, 11:20)
Galim, bet mano isrinktiem galioja jau akcija. Jei dar -10% tai is vis kietai biggrin.gif

duoda 10% smile.gif 22.87Eur vienas + 13.95/2 shippas =29.845Eur vienas paspirtukas . Apie sita kalbu http://www2.mytoys.d...nk-2358045.html
nusprendem irgi toki imt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revla: 04 balandžio 2016 - 10:32
QUOTE(JMD @ 2016 04 04, 11:16)
o kuo jie tada skiriasi? kodel jie vienodo modelio, bet pigesni? as neieskojau tiesa sakant nei ju gamintojo, nei kada kas ir kur jais prekiavo ir kada. paskaiciau tik ka raso amazonas. ten informacijos tik tiek. net gamintojas neparasytas.

pigesni amazone dabar, nes senos kolekcijos turbut. pernai per sale mokejau ~23 eur
as ir nesupratau kuo jie skiriasi, gal dydziu, nes babiatoriu dydziu buvo iki 7 metu, o situ iki 14
"techniniai" duomenys lyginant su paprastais babiatoriais (nepoliarizuotais) atrode identiski
gal jiems tiesiog vyresniems vaikams skirtus akinius "nelygis" buvo "baby" vadint biggrin.gif

mes tokius va turim veidroniniais stiklais (tik pernykstis modelis su uzrasu "shadez", o siemet "aces":
http://www.babiators...-blue-lens.html

Atsakyti