Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(RAbies @ 2016 04 10, 10:39)
Ok kas norit, junkites prie SD vilniuje. Planuoju sivakar uzsakyti. Siuskit krepsius rageiga@gmail.com
Papildyta:

Panarsykit yra ir mazesniu dydziu. Beje dar yra nebrangiai karimor analogiskos, gal kas bandet?

aciuuu.
karimor nebandziau. as manau visos jos daugamz analogiskos kokybes, tokiuose sandalu tipo batuose nelabai yr ka pripartocint man rods.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 04 10, 11:40)
renku http://www.bike-discount.de/ smile.gif siuntimas 8eur, noriu pasidalinti biggrin.gif
loramloram@gmail.com

Ka radot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 10, 14:36)

Ten dabar micro mini ir micro maxi paspirtukai pigiau nei kitur wink.gif labai jau gundo, reiktų tik siuntimą pasidalinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(milkshake @ 2016 04 10, 13:33)
Gal kas mytoys. de užsakyss, prireikė staigiai riedučių, visai neblogos kainos

As irgi prisijungciau Vilniuje is zaislu skyriaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2016 04 10, 14:52)
Ten dabar micro mini ir micro maxi paspirtukai pigiau nei kitur wink.gif labai jau gundo, reiktų tik siuntimą pasidalinti wink.gif

O kur rasti naujuosius MICRO deluxe pigiau? Laaabai jie man faini smile.gif
Atsakyti
Gal Kaune kas renka SD? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 04 10, 15:09)
O kur rasti naujuosius MICRO deluxe pigiau? Laaabai jie man faini smile.gif

piqiau niekur neradau nei LT sad.gif per dauq nauji jie...
bet mane jau atkalbėjo biggrin.gif pirksiu 3in1
Atsakyti
Per kiek mytoys ateina? Kaži spėtų iki 21d. g.gif reikia žaislo gimtadieniui? blush2.gif kaži yra kokių kodų žaislams?

Nervina, kad vokiškai nė bumbum doh.gif pagooglinau kodų, ale kas iš to, vis tiek nesuprantu, ką rašo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 10 balandžio 2016 - 14:37
QUOTE(Loram @ 2016 04 10, 15:21)
piqiau niekur neradau nei LT sad.gif per dauq nauji jie...
bet mane jau atkalbėjo biggrin.gif pirksiu 3in1

Kodel atkalbejo?
Atsakyti
maniškei 1,6, tai kai kurie vaikai tokio amžiaus jau pradeda važiuoti atsisėdę patys; tai 65eur mokėt dėl pastūmimo max 2 mėn neapsimoka, bent jau man biggrin.gif ir dar neaišku ar iš viso sėdės biggrin.gif
todėl ir qalvojau pradžioj nusipirkt, pavažinėt namie ir, jei nepatiks princesei, qrąžint biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti