Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 08, 09:12)
Galima,bet pvz jei imi 4 prekes (kaip as va) tai nuolaida dave tik vienai prekei,o ne kas antrai kaip as tikejaus g.gif

Nu kaip galima tikėtis kas antrai, jei aiškiai parašyta antrai prekei biggrin.gif
Atsakyti
Merginos kokius vitaminus parekomenduotumėte abiturientui? g.gif ax.gif Reikia mažumėlę protinę veiklą pastimuliuoti, o ir imunitetą pastiprinti ne pro šalį ax.gif
Radau kažkokius čia.
Atsakyti
Gal kas užmatėt kažkur crocs šliopkių pigiau? Reikia baltų 39 dydžio. Klumpės ir per pirštą netinka ax.gif
Atsakyti
O va man tundrai paaiskinkit kas tuose keduose tokio vau? Cia tipo, kad toks brendas ir tiek? Gal as ko nezinau, gal man ju visai reiketu biggrin.gif

QUOTE(Audry @ 2016 04 08, 10:06)
gal kazkam tiks dydis 4uk -balti new balance kedukai 10 sv
http://www.amazon.co...C...&ref=plSrch

Atsakyti
Patarimo mamos! sad.gif Mano merginai nustate D vitamino deficita, gal galit pasidalinti is kur ir kokius naudojat?
Atsakyti
Gal kas tiks is siu kupriniu mirksiukas.gif
Kuprines

QUOTE(Extraordinary @ 2016 04 07, 22:38)
Bet man sau ir vyrui reik  g.gif Aš turiu tokias paprastas, bet jos nėra tiek daug talpios, kiek žiūriu rankinis bagažas pagal išmatavimus gaunas 45-50 litrų, o va paprastoj kuprinėj kaži ar tiek telpa  g.gif

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 04 08, 09:26)
Nu kaip galima tikėtis kas antrai, jei aiškiai parašyta antrai prekei  biggrin.gif

LR daznai budavo 2nd prekei nuolaida: antrai, ketvirtai, sestai visada darydavo ax.gif atsimenu kaip deliodavom krepsiukus kad lyginis skaicius butu ir kainos daugmaz vienodos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 04 08, 07:00)
aš turiu Audimo kuprinę, tai bent man ten tikrai nemažai susikiša, o kas svarbiausiai nerealiai patogi ir rankiniam bagažui tiko  thumbup.gif

Koks modelis?

QUOTE(veroniux @ 2016 04 08, 11:22)
Patarimo mamos! sad.gif Mano merginai nustate D vitamino deficita, gal galit pasidalinti is  kur  ir kokius naudojat?

Iherbe labai daug guminuku pavidalo, kokiu tik norisi.

QUOTE(linaj @ 2016 04 08, 11:25)
Gal kas tiks is siu kupriniu  mirksiukas.gif
Kuprines

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 04 08, 11:26)
Nu kaip galima tikėtis kas antrai, jei aiškiai parašyta antrai prekei  biggrin.gif

Paprastai. Nes dazniausiai taip ir buna su tais buy 1 get 2nd pigiau-pirkau neseniai batus uzsieny,buvo akcija tokia,tai emem visai seimai 4 poras,dviem buvo 50 proc

QUOTE(magute @ 2016 04 08, 12:34)
LR daznai budavo 2nd prekei nuolaida: antrai, ketvirtai, sestai visada darydavo  ax.gif atsimenu kaip deliodavom krepsiukus kad lyginis skaicius butu ir kainos daugmaz vienodos  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2016 04 08, 10:20)
O va man tundrai paaiskinkit kas tuose keduose tokio vau? Cia tipo, kad toks brendas ir tiek? Gal as ko nezinau, gal man ju visai reiketu  biggrin.gif

manau, 10 sv uz kedus yra labai gera kaina. ar tai butu nike, adidas ar reebok, ar NB.
Aisku, jei perkat Asda, F+F tai gal ir uz pigiau galit rasti. Tada jums situ nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2016 04 08, 11:22)
Patarimo mamos! sad.gif Mano merginai nustate D vitamino deficita, gal galit pasidalinti is  kur  ir kokius naudojat?

Bet kurioje vaistinėje nusipirkit už kelis eurus lašiukų pavidalo šio vitamino. Keli eurai kainuoja.
Atsakyti
Gal žinote, kur rasto tokių suknelių? http://www.musumazyl...suknele-vasarai
Atsakyti