Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zz_aiza @ 2016 04 08, 07:00)
aš turiu Audimo kuprinę, tai bent man ten tikrai nemažai susikiša, o kas svarbiausiai nerealiai patogi ir rankiniam bagažui tiko  thumbup.gif

kuri audimo kuprinė?
http://www.e-audimas...on-ms/?tema=199
Atsakyti
Vertbaudet duoda antrai prekei 50 proc. su kodu 3739. Neaišku ar galima taip, bet anksčiau buvo galima pirmą prekę pigią imti, o antrai brangiai 50 proc. pritaikydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 08 balandžio 2016 - 07:54
Merginos!!! Help 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Uzsakiau is amazon.de vyrui batus i DE adresa (pas jo tevus), buvau rami, kad jie seniausiai gavo, o vakar paaiskejo, kad nieko negavo.
Paziurejau tracking - o jie raso, kad kovo 30 nerado tokio adreso, balandzio 1 ir 2 bande pristatyti, bet nieko nebuvo namie, o balandzio 3 grazino atgal. Pardavejas amazon.
Ka daryt? nu susinervinau, negaliu doh.gif
Patarkit, ka jiems rasyt? ar prasyt, kad vel pristatinetu? nu reikia tu batu! g.gif
Atsakyti
Gal kas Klaipedoj perka mytoys su naujoko 10% kodu? Prisijungciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleen @ 2016 04 08, 09:09)
Merginos!!! Help  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Uzsakiau is amazon.de vyrui batus i DE adresa (pas jo tevus), buvau rami, kad jie seniausiai gavo, o vakar paaiskejo, kad nieko negavo.
Paziurejau tracking -  o jie raso, kad kovo 30 nerado tokio adreso, balandzio 1 ir 2 bande pristatyti, bet nieko nebuvo namie, o balandzio 3 grazino atgal. Pardavejas amazon.
Ka daryt? nu susinervinau, negaliu  doh.gif
Patarkit, ka jiems rasyt? ar prasyt, kad vel pristatinetu? nu reikia tu batu!  g.gif

bet juk amazon turėjo emailus rasyti g.gif kad bande pristatyti ir nepavyko g.gif ar jokio emailo negavot?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 08, 08:54)
Vertbaudet duoda antrai prekei 50 proc. su kodu 3739. Neaišku ar galima taip, bet anksčiau buvo galima pirmą prekę pigią imti, o antrai brangiai 50 proc. pritaikydavo.

Galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 08, 09:28)
bet juk amazon turėjo emailus rasyti  g.gif  kad bande pristatyti ir nepavyko  g.gif ar jokio emailo negavot?

Nieko smile.gif Gavau tik emaila, kuriame jie praso ivertinti prekes kokybe, ar atitiko dydis ir pan. Todel ir buvau rami, kad jie pristate.
Parasiau jiems, tai grazins pinigus, nes tokio dydzio daugiau neturi. O ir kaina 4 kartus didesne
Atsakyti
QUOTE(Fleen @ 2016 04 08, 09:58)
Nieko  smile.gif Gavau tik emaila, kuriame jie praso ivertinti prekes kokybe, ar atitiko dydis ir pan. Todel ir buvau rami, kad jie pristate.
Parasiau jiems, tai grazins pinigus, nes tokio dydzio daugiau neturi. O ir kaina 4 kartus didesne

Gaila..
Atsakyti
gal kazkam tiks dydis 4uk -balti new balance kedukai 10 sv
http://www.amazon.co...C...&ref=plSrch
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 08, 09:54)

Galima,bet pvz jei imi 4 prekes (kaip as va) tai nuolaida dave tik vienai prekei,o ne kas antrai kaip as tikejaus g.gif
Atsakyti
FEELUNIQUE akcija
http://www.feeluniqu...rsDay_080416_EU
Use code MOTHER10 to receive 10€ off when you spend 60€. Offer ends midnight BST 9th April 2016 . Cannot be used in conjunction with any other promotion, including our Unique Member's Club. Available while stocks last. Shipping restrictions apply. Offer excludes Estee Lauder, CHANEL, DIOR, Kiehl's, NYX & Philips. For more information click h
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 08, 10:12)
Galima,bet pvz jei imi 4 prekes (kaip as va) tai nuolaida dave tik vienai prekei,o ne kas antrai kaip as tikejaus g.gif

Taip visada būdavo, nesbvarbu, kiek prekių į krepšį dedi, visada su tokio pobūdžio nuolaidos kodais tik antrai prekei taiko nuolaidą, tad visad reikia pamodeliuoti krepšį, kad antroji prekė būtų brangiausia iš visų krepšyje esančių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 08 balandžio 2016 - 09:15
Dedu bana LT parduotuvems.
Pirkau vonios aksesuarus 1001 naktis, sumokejau karve, bet dozatorius leidzia muila. Sako taip, zinom, bandykite skiesti muila. Mes nekeiciam prekiu. Kreipkite i vartotojus.
Va toks poziuris cool.gif
Atsakyti