Vertbaudet duoda antrai prekei 50 proc. su kodu 3739. Neaišku ar galima taip, bet anksčiau buvo galima pirmą prekę pigią imti, o antrai brangiai 50 proc. pritaikydavo.
Merginos!!! Help Uzsakiau is amazon.de vyrui batus i DE adresa (pas jo tevus), buvau rami, kad jie seniausiai gavo, o vakar paaiskejo, kad nieko negavo. Paziurejau tracking - o jie raso, kad kovo 30 nerado tokio adreso, balandzio 1 ir 2 bande pristatyti, bet nieko nebuvo namie, o balandzio 3 grazino atgal. Pardavejas amazon. Ka daryt? nu susinervinau, negaliu Patarkit, ka jiems rasyt? ar prasyt, kad vel pristatinetu? nu reikia tu batu!
Merginos!!! Help
Uzsakiau is amazon.de vyrui batus i DE adresa (pas jo tevus), buvau rami, kad jie seniausiai gavo, o vakar paaiskejo, kad nieko negavo.
Paziurejau tracking - o jie raso, kad kovo 30 nerado tokio adreso, balandzio 1 ir 2 bande pristatyti, bet nieko nebuvo namie, o balandzio 3 grazino atgal. Pardavejas amazon.
Ka daryt? nu susinervinau, negaliu
Patarkit, ka jiems rasyt? ar prasyt, kad vel pristatinetu? nu reikia tu batu!
Vertbaudet duoda antrai prekei 50 proc. su kodu 3739. Neaišku ar galima taip, bet anksčiau buvo galima pirmą prekę pigią imti, o antrai brangiai 50 proc. pritaikydavo.
Nieko Gavau tik emaila, kuriame jie praso ivertinti prekes kokybe, ar atitiko dydis ir pan. Todel ir buvau rami, kad jie pristate.
Parasiau jiems, tai grazins pinigus, nes tokio dydzio daugiau neturi. O ir kaina 4 kartus didesne
Nieko Gavau tik emaila, kuriame jie praso ivertinti prekes kokybe, ar atitiko dydis ir pan. Todel ir buvau rami, kad jie pristate.
Parasiau jiems, tai grazins pinigus, nes tokio dydzio daugiau neturi. O ir kaina 4 kartus didesne
FEELUNIQUE akcija http://www.feeluniqu...rsDay_080416_EU
Use code MOTHER10 to receive 10 off when you spend 60. Offer ends midnight BST 9th April 2016 . Cannot be used in conjunction with any other promotion, including our Unique Member's Club. Available while stocks last. Shipping restrictions apply. Offer excludes Estee Lauder, CHANEL, DIOR, Kiehl's, NYX & Philips. For more information click h Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 08, 10:12)
Galima,bet pvz jei imi 4 prekes (kaip as va) tai nuolaida dave tik vienai prekei,o ne kas antrai kaip as tikejaus
Taip visada būdavo, nesbvarbu, kiek prekių į krepšį dedi, visada su tokio pobūdžio nuolaidos kodais tik antrai prekei taiko nuolaidą, tad visad reikia pamodeliuoti krepšį, kad antroji prekė būtų brangiausia iš visų krepšyje esančių
Dedu bana LT parduotuvems. Pirkau vonios aksesuarus 1001 naktis, sumokejau karve, bet dozatorius leidzia muila. Sako taip, zinom, bandykite skiesti muila. Mes nekeiciam prekiu. Kreipkite i vartotojus. Va toks poziuris