Pati radau
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 04 07, 17:09)
Nu man viena pakvietimą atsiuntė žmogus, kuris jau buvo ar tai prigautas, kad daug sąskaitų turi ir daug kartų naudojosi pirmo pirkimo kodu... Tad jam užblokavo ir mano siuntinio neissiunte, daugiau galių pirktis savo adresu tik be 15 eu nuolaidos... Kam nusiunciu (sau) - nebepraeina užsakymas...
Kokias kaldras ir pagalves perkat alergiskiems?
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 07, 18:58)
Nu man viena pakvietimą atsiuntė žmogus, kuris jau buvo ar tai prigautas, kad daug sąskaitų turi ir daug kartų naudojosi pirmo pirkimo kodu... Tad jam užblokavo ir mano siuntinio neissiunte, daugiau galių pirktis savo adresu tik be 15 eu nuolaidos... Kam nusiunciu (sau) - nebepraeina užsakymas...
Jei dar reikia galiu atsiusti vertbaudet pakvietima
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 04 07, 19:27)
Jei dar reikia galiu atsiusti vertbaudet pakvietima
jau turiu
O gal kas turit iš Rimi už lipdukus kurią nors kuprinę? Kaip jos? Labai reikia kažkokių dviejų kuprinių rankiniam bagažui, kad tilptų savaitei šmutkės. Amazone randų visokių, bet jei kaina normali, tai rašo, kad siūlės plyšta jau pirmų kelionių metu O labai daug mokėt nesinori
QUOTE(Extraordinary @ 2016 04 07, 20:56)
O gal kas turit iš Rimi už lipdukus kurią nors kuprinę? Kaip jos? Labai reikia kažkokių dviejų kuprinių rankiniam bagažui, kad tilptų savaitei šmutkės. Amazone randų visokių, bet jei kaina normali, tai rašo, kad siūlės plyšta jau pirmų kelionių metu O labai daug mokėt nesinori
o pottery nenoretumet kuprines, L dydzio? Didele, talpi, lengva
Gal kas renkat shoesworld.de ir unserekleineapotheke Vilniuje?
Gal kam ko reik is vertbaudet.com?priimciau siuntimui pasidalint Vilnius
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 07, 21:01)
o pottery nenoretumet kuprines, L dydzio? Didele, talpi, lengva
Bet man sau ir vyrui reik Aš turiu tokias paprastas, bet jos nėra tiek daug talpios, kiek žiūriu rankinis bagažas pagal išmatavimus gaunas 45-50 litrų, o va paprastoj kuprinėj kaži ar tiek telpa
QUOTE(Extraordinary @ 2016 04 07, 22:38)
Bet man sau ir vyrui reik Aš turiu tokias paprastas, bet jos nėra tiek daug talpios, kiek žiūriu rankinis bagažas pagal išmatavimus gaunas 45-50 litrų, o va paprastoj kuprinėj kaži ar tiek telpa
as tik viena turiu... ji didesne nei paprasta ir tikrai daug tapinanti, o litrazuose nenusimanau - ryt jei nepamirsiu, ismatuot galesiu po darbo...
QUOTE(Extraordinary @ 2016 04 07, 20:56)
aš turiu Audimo kuprinę, tai bent man ten tikrai nemažai susikiša, o kas svarbiausiai nerealiai patogi ir rankiniam bagažui tiko