Merginos,nepykit,bet cia ne autokeduciu aptarimu tema,n lapu privaryta ilgiausiu postu...kai uzklausi apie kokia preke,vuni siunciama i aptarimu tema,tad bukit malonios
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 07, 14:31)
kai mane vežiojo maskvičiuj po keleivio kėde ir po skydeliu toje skylėj kojom, nes nebuvo kur sodinti, ta iirgi džiaugiausi,kad bile veža i sodą
bet ar tais laikais tiek buvo mašinų? tiek avarijų?
ir ar tai buvo saugu?
kažkam pirmoj vietoj kiti dalykai- man saugumas kelyje..matyt tai priklauso nuo to,kur dirbam, su kuo susiduriam,ką matom
bet ar tais laikais tiek buvo mašinų? tiek avarijų?
ir ar tai buvo saugu?
kažkam pirmoj vietoj kiti dalykai- man saugumas kelyje..matyt tai priklauso nuo to,kur dirbam, su kuo susiduriam,ką matom
man tai apskritai svarbus mano vaikų saugumas, ne tik mašinoje. bet pats gyvenimas nėra saugus, tenka eiti ir su vaiku mieste palei gatvę, o mažą koks erelis užšoktu, ir vaikus vienus į mokyklą išleisti, mažą per perėją nutrenktų, apskritai leisti su klase ar stovykloje prie ežero, o maža nuskesų, palikti vienus namie (didelius), o maža užspringtų, juk ir suagę springsta ir nebūtų kam padėt. žodžiu, jei visko visiškai bijot, tai belieka eit, užsikast galvą ir niekad nebeišlįst. baimė gimsta jau tada, kai gimsta pirmas vaikas, bet tegu baimė nevirsta paranoja, tada viskas bus ok
Papildyta:
labai ačiū toms, kurios patarė tiesiog apie autokėdutes o pamokslai čia jau įprastas dalykas, nu ačiū ir už juos
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 07, 13:55)
Normalus poziuris tu, kas augino vyresnelius be keduciu as taip irgi auginau, pati be keduciu augau ir is proto neeinu del saugiausios/geriausios. Man pirmoje visai kiti dalykai.
Nes zinot kaip buna... mociute pasakojo, kad ju kaime jaunas vyrukas buvo, kuris nei i pirti nei prie upes arti nejo, nes paskesti bijojo,nes jo seimoje keli tokie atvejai buvo. Ir ka, net 30 metu nesulauke, kazka gere, paspringo ir numire.
Nes zinot kaip buna... mociute pasakojo, kad ju kaime jaunas vyrukas buvo, kuris nei i pirti nei prie upes arti nejo, nes paskesti bijojo,nes jo seimoje keli tokie atvejai buvo. Ir ka, net 30 metu nesulauke, kazka gere, paspringo ir numire.
Taip. Vyresnįjį užauginau be jokių kėdučių, nes jų nebuvo, obettačiau mašinų jau buvo daug, tik jos buvo mažiau sugios pačios ir senesnės. Užtat mažajam pirkom, nes jau negalima be kėdučių buvo važinėt . Bet dabar jau pirkčiau dėl saugumo . gal mados čia reikalas ....
oi kiek kėdučių qal kas renka vaistinę kokią nors?
QUOTE(Fitzy @ 2016 04 07, 10:45)
Gal dar kas prie lęšių www.szkla.com norėtų prisijungti?
Esam tryse Taikoma papildoma 10 proc nuolaida. Vilnius
Esam tryse Taikoma papildoma 10 proc nuolaida. Vilnius
Gal dar kam lęšių? Pirksiu šiandien. Esam keturiese
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 07, 14:51)
Taip. Vyresnįjį užauginau be jokių kėdučių, nes jų nebuvo, obettačiau mašinų jau buvo daug, tik jos buvo mažiau sugios pačios ir senesnės. Užtat mažajam pirkom, nes jau negalima be kėdučių buvo važinėt . Bet dabar jau pirkčiau dėl saugumo . gal mados čia reikalas ....
Kedutes geris mazesnei iskart pirkom, tik is proto eiti del ju nereikia ir visas viltis ir tikejima vien i kedute sudeti, kad apsaugos ir pan., nereiketu. Perki pagal galimybes ir tiek. Tuo labiau, kad pasirinkimas yra nauju, naudotu, nes ir naudota gera galima rasti. Nes daug kas po 2-3 vienu metu turi (mama, tetis, mociute pvz. _ ir vienos daugiau naudotos, kitos maziau buna.
Merginos kur rasti padoresnį rankinės organaizerį? Pas mus pardavinėjami ne kažką
Panos, as su klausimu
Reikia zmogaus galincio sukelti informacija ir apipavidalinti internet puslapi. Mandrai nereik, bet nereik ir primityviai. Jei toki zinot, isduokit paslapti
Reikia zmogaus galincio sukelti informacija ir apipavidalinti internet puslapi. Mandrai nereik, bet nereik ir primityviai. Jei toki zinot, isduokit paslapti
As irgi su klausimu- kur Vilniuje pasidaryt makiaza?!Reik rytoj ir tokio biski teminio Ir nebaisiai brangiai
QUOTE(agise @ 2016 04 07, 14:24)
Merginos kur rasti padoresnį rankinės organaizerį? Pas mus pardavinėjami ne kažką
kas cia per stebuklas ? gal galima pvz kokia nuoroda ?
QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 07, 15:35)
As irgi su klausimu- kur Vilniuje pasidaryt makiaza?!Reik rytoj ir tokio biski teminio Ir nebaisiai brangiai
Prieš metus proginį dariausi pas Julita Krimst
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 07, 15:36)
kas cia per stebuklas ? gal galima pvz kokia nuoroda ?
ne stebuklas tiesiog patogus daiktas rankinės "turtui" susidėti Jų yra Amazone, bet galvoju gal merginos yra pirkusios pačios iš kur nors arčiau