Sveikutės, gal kas vokiškai supranta, man mytoys atsiuntė laišką ir kiek suprantu, tai man neišsiunčia jų jiems grąžino ar kažkas panašaus:
Ihre 9 Rücksendungen sind bei uns eingegangen und wurden heute von uns bearbeitet.
Wir haben Ihnen über die oben aufgeführten Artikel eine Gutschrift erstellt. Bei per Kreditkarte abgewickelten Aufträgen erhalten Sie von uns eine Gutschrift auf Ihr Kreditkartenkonto.
Schade, dass die Artikel dieses Mal nicht ganz Ihren Vorstellungen entsprochen haben. Wir freuen uns, wenn Sie beim nächsten Mal wieder genau das Richtige bei uns finden.
Vertėjas verčia nesąmones man bent jau esmę kas nors pasakykit Būsiu labai dėkinga
QUOTE(rodnaja @ 2016 04 07, 01:26)
Cia tikrai labai didelis pasirinkimas tapetų. Siunciau nekartą. per uk adresą
http://www.wallpaperwebstore.com
http://www.wallpaperwebstore.com
Aciu labai
QUOTE(Lue @ 2016 04 07, 10:05)
Ikea parduotuveje vienas vaiku kambarys yra irengtas su baltais tapetais su spalvotais taskais. Tie taskai ne vienodo dydzio ir netvarkingai sudeti. Labai graziai atrodo Tik nepavyko rasti tokiu paciu kiek parduotuvių perziurejau
dekui, reikes paziuret
QUOTE(ellinga @ 2016 04 07, 12:29)
Bet Jus ir drasi... nei metro is kiemo neisvaziuociau jei matyciau, kad keduteje vaikas nesaugiai pritvirtintas o Jus iki 6 metu vaika uzauginot ir tik dabar kedutes dirzais susirupinot
nu ką aš žinau, susiformavau nuomonę, kad nėra autokėdučių, kuriose vaikas būtų saugus, nes kiek gyvenime turėjom, visos tik "ant durniaus" buvo. o ir per kažkurią čia vieną iš baisesnių avarijų rodė, kad vaikas išskrido iš autokėdutės ir žuvo. pagalvojau, kad matyt visos tokios. ir vis gi gal brangesnės geresnės? bet pirkt 3 autokėdutes ir mokėt vos ne daugiau nei kainuoja mano automobilis tiesiog negaliu. arba pirkt kėdutes ir po to nebeturėt už ką vasarą važinėt irgi nei šis nei tas be to tos kėdutės vis gi mano gyvenime naujiena, nes dukras auginau be jokių kėdučių, jos buvo neprivalomos ir net neįperkamos. tai taip ir grūdosi mano vaikai palaidi ant galinės sėdynės metų metus, nes keliavom labai daug Kadangi nepatekom į jokį autoįvykį, tai man jokio streso, o kėdutės dabar man didelis privalumas, kad vaikai negali siautėt gale, nes su dukrom būdavo tekdavo net sustot ir garą nuleist, nes nebegalėdavau vairuot dėl išdykavimų.
Kaira nepykit bet labai brogas poziuris zmones segtis dirzus eme ne del saugumo,o del baudu su sviesom irgi vazinet nenori. Ne del saugumo o del to,kad sanaudos didesnes
O kedutes tai dar karta zemai lenkiuosi kas concordus uzrode po 80eur..3 nupirktos uz 240. Tiesa del vienos dar kovojam..bet neesme
Ypac jei keliaujat turit ziuret i kedutes..
Tada jei negalima saugiu nupirkti geriau nekeliaut Jus galit but super duper atsargi..bet kelyje daug ereliu..
Ne man aiskinti. Kiekvienas ziuri kaip jis nori
Man dirbusiai su masinom tai saugumas ir tvarkinga masina yra pirmoj vietoj kelyje
O kedutes tai dar karta zemai lenkiuosi kas concordus uzrode po 80eur..3 nupirktos uz 240. Tiesa del vienos dar kovojam..bet neesme
Tada jei negalima saugiu nupirkti geriau nekeliaut Jus galit but super duper atsargi..bet kelyje daug ereliu..
Man dirbusiai su masinom tai saugumas ir tvarkinga masina yra pirmoj vietoj kelyje
QUOTE(Kaira @ 2016 04 07, 12:28)
nu ką aš žinau, susiformavau nuomonę, kad nėra autokėdučių, kuriose vaikas būtų saugus, nes kiek gyvenime turėjom, visos tik "ant durniaus" buvo.
Yra du variantai. A. nemokat elgtis su kedutem B. tikrai prastas kedutes pirkot
Nors manes jau nenustebinsi maciau draugu naujagimi prisegta keduteje nuo 0 ant galines sedynes per viduri, veiduku i prieki ir tik visiskai nusmukusiom petnesom ir jie buvo 100% tikri, kad vaika vezioja saugiai gi autokeduteje
Na gal jums lengviau pasku dar viena vaika pagimdyt nei turimus saugot kedutes sugalvotos ne del vaizdo ir ne tam, kad nulupti papildomai pinigu o kad JUSU vaikai butu saugus
Su 2 vaikais turejau britax king ir maxi cosi tikrai kedutes ne ant durniaus
QUOTE(JMD @ 2016 04 07, 13:20)
galim padarzt mzta, sugert kavos ir paciupinsi ÖD leisiu paciai pasedet ÖP
Oj, koooks geras pasiulymas , tik po mano pasisedejimo ne tik sonai prasiplatins. . o su kavute reiks palaukt, as dabar i darba, ir namo begom, karantinas pas mus, vejarupiai. kol kas vyresne, mazoji dar eiles laukia
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 07, 13:42)
Kaira nepykit bet labai brogas poziuris
Normalus poziuris tu, kas augino vyresnelius be keduciu as taip irgi auginau, pati be keduciu augau ir is proto neeinu del saugiausios/geriausios. Man pirmoje visai kiti dalykai.
Nes zinot kaip buna... mociute pasakojo, kad ju kaime jaunas vyrukas buvo, kuris nei i pirti nei prie upes arti nejo, nes paskesti bijojo,nes jo seimoje keli tokie atvejai buvo. Ir ka, net 30 metu nesulauke, kazka gere, paspringo ir numire.
QUOTE(Kaira @ 2016 04 07, 13:28)
nu cia kiekvieno asmeniskas poziuris, bet segu vaikus ne del baudu. Turejom patirti autostradoj, kai liekem 130, fura i sona pasitrauke, o priekyje dvi susiskersavusios masinos, praciuozem tarp ju, varteliuojausi gale minivene, vietos daaaug , baisu pagalvot, kas vaikams nutiktu, jei vaiksciuotu po salona "palaidos".
o ir del sedejimo, maniskiu nepriseg, tai jos ne tik ant galines sedynes, bet ir ant galvos man uzsirioglintu. Nesuprantu, kaip galima VIENAI su vaikais ir be kedutes.
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 07, 13:42)
Kaira nepykit bet labai brogas poziuris zmones segtis dirzus eme ne del saugumo,o del baudu su sviesom irgi vazinet nenori. Ne del saugumo o del to,kad sanaudos didesnes
Blunte, bet mum ir cielą parą įjungtos šviesos nepadeda. Daug kur jom dieną važinėt nereik. Bet LT kaip tarp pirmaujančių taip tarp pirmaujančių. ir ne tame čia esmė, o kiekvieno sąmoningume.
Papildyta:
QUOTE(Tornadziukas @ 2016 04 07, 13:24)
Sveikutės, gal kas vokiškai supranta, man mytoys atsiuntė laišką ir kiek suprantu, tai man neišsiunčia jų jiems grąžino ar kažkas panašaus:
Ihre 9 Rücksendungen sind bei uns eingegangen und wurden heute von uns bearbeitet.
Wir haben Ihnen über die oben aufgeführten Artikel eine Gutschrift erstellt. Bei per Kreditkarte abgewickelten Aufträgen erhalten Sie von uns eine Gutschrift auf Ihr Kreditkartenkonto.
Schade, dass die Artikel dieses Mal nicht ganz Ihren Vorstellungen entsprochen haben. Wir freuen uns, wenn Sie beim nächsten Mal wieder genau das Richtige bei uns finden.
Vertėjas verčia nesąmones man bent jau esmę kas nors pasakykit Būsiu labai dėkinga
šiandien gavo jūsų 9 daiktus. gausit atgal pinigus i kreditine korta. labai gailisi kad netiko daiktai.
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 07, 13:55)
Normalus poziuris tu, kas augino vyresnelius be keduciu as taip irgi auginau, pati be keduciu augau ir is proto neeinu del saugiausios/geriausios. Man pirmoje visai kiti dalykai.
Nes zinot kaip buna... mociute pasakojo, kad ju kaime jaunas vyrukas buvo, kuris nei i pirti nei prie upes arti nejo, nes paskesti bijojo,nes jo seimoje keli tokie atvejai buvo. Ir ka, net 30 metu nesulauke, kazka gere, paspringo ir numire.
vat būtent
o aš tai gi ir ieškau saugesnių kėdučių vaikams, tai gi ne šiaip čia klausinėju, kad jūsų brangų laiką gaišinčiau jei man visiškai tiktų tos, kurias turiu, tai ir nesukčiau galvos, bet logiškai pagalvojus kaip gali kristi petnešos, galbūt būna kažko padoresnio. kitas dalykas, jei kėdutės būtų stebuklingas daiktas ir jos mano vaikus apsuptų kokiu apsauginiu burbulu, neleidžiančiu nukentėti avarijoje, taip, tai būtų mano pirkinys nr 1 už bet kokią kainą. bet kas yra plastikinė autokėdutė su putoplastu? realiai jos funkcija, kad vaikas avarijos metu neišskristų, o žmonės žūva ne tik autokėdutėse, bet ir super duper naujose mašinose, prisiegę ir visokie, būna bumbt ir nėra. tai nereikia šventai tikėti, kad autokėdutė už 300 eur išsaugos vaikui gyvybę. aš tiesiog tikiu, kad nepateksiu į tą avariją ir nesibaiminu 3 km nuvažiuot iš vis be autokėdutės, nes tūkstančius km išvežiojau dukras be jų ir jos gyvos, o visai nemažai žuvusių vaikų su autokėdutėm. čia jau bus kaip lemta.
QUOTE(valyte_7 @ 2016 04 07, 13:46)
Oj, koooks geras pasiulymas , tik po mano pasisedejimo ne tik sonai prasiplatins. . o su kavute reiks palaukt, as dabar i darba, ir namo begom, karantinas pas mus, vejarupiai. kol kas vyresne, mazoji dar eiles laukia
kai galėsi tada ir paskambėsi
kai mane vežiojo maskvičiuj po keleivio kėde ir po skydeliu toje skylėj kojom, nes nebuvo kur sodinti, ta iirgi džiaugiausi,kad bile veža i sodą
bet ar tais laikais tiek buvo mašinų? tiek avarijų?
ir ar tai buvo saugu?
kažkam pirmoj vietoj kiti dalykai- man saugumas kelyje..matyt tai priklauso nuo to,kur dirbam, su kuo susiduriam,ką matom
bet ar tais laikais tiek buvo mašinų? tiek avarijų?
ir ar tai buvo saugu?
kažkam pirmoj vietoj kiti dalykai- man saugumas kelyje..matyt tai priklauso nuo to,kur dirbam, su kuo susiduriam,ką matom