QUOTE(Naujoke25 @ 2016 04 26, 14:07)
Laba,
Ar tepinėlis buvo darytas skystoje terpėje? Nes jei atsakymas buvo be pakitimų, tai kyla klausimas, kokiu pagrindu daryta biopsija?
Mane operavo ne ligoninėje, o poliklinikoje, bet ta pati daktarė operuoja ir santariškėse ir medcentre. Aš daugiau rinkčiausi pagal daktarę, ne pagal vietą. Šiaip jei situacija rimta, tai gal geriau prieš operuojant pas tą patį daktarą užsirašyti į konsultaciją prieš tai.
Ar tepinėlis buvo darytas skystoje terpėje? Nes jei atsakymas buvo be pakitimų, tai kyla klausimas, kokiu pagrindu daryta biopsija?
Mane operavo ne ligoninėje, o poliklinikoje, bet ta pati daktarė operuoja ir santariškėse ir medcentre. Aš daugiau rinkčiausi pagal daktarę, ne pagal vietą. Šiaip jei situacija rimta, tai gal geriau prieš operuojant pas tą patį daktarą užsirašyti į konsultaciją prieš tai.
Biopsija nutare paimti po apziuros mikroskopu, jau vizualiai buvo matomi pikti pakitimai. Koki tepineli dare nezinau- pasakiau kad noriu issitirti nes man nepriklauso dar pagal programa, dar nepraejo kiek tai laiko. Sumokejau tik 6 eurus. Buvau nustebus kad taip pigiai, nes seniau mokedavau apie 100 lt
Klausiu ar busiu istirta del galimu piktybiniu pakitimu kiausidziuose, limfmazgiuose, sako kad ne. As vaiku daugiau neplanuoju tureti , tai sutikciau kag visa gimda pasalintu, kad tik nebutu tęsinio. sakau noriu zinoti ar yra ZPV, sako kam tau pinigus svaistyti.