QUOTE(Endrija @ 2017 05 26, 12:21)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71646166" data-time="1495781509"><div><p>Man po konizacijos is kart buvo parasyta gimdos kaklelio piktybinis navikas. Tai nieks nekalbejo daugiau apie tyrimus tik apie salinima. Ir pati norejau kuo greiciau. Ir dar kompiuterine tomografija parode padidejusius limfmazgius. Tai dar nervu turejau. Reiske , kad gali but metastazave jau ten.Bet operacijos metu mts lyg ir nerado, bet db atiduota tirt mano tie organai. Gyvenu kaip ant adatu.
As jusu vietoj ir dzaugciaus kad nieko nerado </p></div></blockquote><p>Man po konizacijos,mikroinvazyvi karcinoma pjuvio krastuose😕</p><p>Padėmė tepinėli,po savaitės ats.sako viskas ok,atsakymas geras,nieko nėra,jei nebutų buve kad pakitumai rasti pjuvio krastuose tai kazkaip ir nebesukciau sau galvos,nors daktarė sakė,kad buna jog tie likuciai patys savaime pasisalina😊</p><p>Ir dziaugiuosi ir bijau,kad nebutų apsirikę ir kad nebutų kas nedadaryta😯</p>
As jusu vietoj ir dzaugciaus kad nieko nerado </p></div></blockquote><p>Man po konizacijos,mikroinvazyvi karcinoma pjuvio krastuose😕</p><p>Padėmė tepinėli,po savaitės ats.sako viskas ok,atsakymas geras,nieko nėra,jei nebutų buve kad pakitumai rasti pjuvio krastuose tai kazkaip ir nebesukciau sau galvos,nors daktarė sakė,kad buna jog tie likuciai patys savaime pasisalina😊</p><p>Ir dziaugiuosi ir bijau,kad nebutų apsirikę ir kad nebutų kas nedadaryta😯</p>
Tai jo, tikrai neramu. Gal dar kartot galima ta tyrima? Kad ir privaciai