Nu bet is lempos tikrintis tas zarasas ir nei sis nei tas..nebent jei partnerius keitelioji.gal tada verta.ai nezinau net.nesuku galvos.
O kaip raso,kai buna aplamai geras pap?
Zarazos nesimato per kitus tyrimus, tik spec daroma. Jos gali tunoti ilgai, be aiskiu simptomu, bet zalos pridaro daug. ZPV juk irgi kai kurios sugebejom pasigauti, tad ir zarazu atmesti negalima. O gydomi tai taip, abu partneriai.
O kaip tas zarazas istempt i dienos sviesa?tepinėli ima ar kraujo koks tyrimas?nes pas mane pastoviai ta bakterinė vaginozė,ar kaip ten ji vadinas😕israso zvakuciu kokiu ir tiek ziniu,nieks netiria kas ir nuo kokio "gėrio"tas atsiranda😠
Siandien buvau pas gine,pries savaitę darė oct,siandien atsakymai,pakitimų nėra😮laaaabai noriu dziaugtis,bet bijau...,juk po konizacijos atsakymas buvo mikroinvazyvi karcinoma siekianti pjuvio krasta😢,dabar padarė ta tyrima,sako svaru,jokiu pakitimu,nes ,ale,buna,kad likuciai negerumo pasisalina po konizacijos patys😕😕ir noriu tikėt ir bijau😕sakė vėl tirtis po pusmecio,iskart perspėjau,kad tiek neislauksiu,po triju men.tikrai atvyksiu😕patarkit,ar taip gali but?ar cia man dziaugtis ar kito daktaro ieskot?pasimetus esu visiskai😞
Na taip,puse metų tikrai neislauksiu😕jauciu jau po dvieju men. eisiu pas gine,kad paimtų ta skystoj terpėj,kazkaip kai pasakė,kad tepinėlis geras,net nepatikėjau😮norėjau sakyt,kad gal pakartokim,kad isitikinciau,bet,tikriausiai,gydytoja butų pagalvojus,kad man ne visi namie😲,reiktų dziaugtis,kad viskas kaip ir gerai,o as kazko bijau dziaugtis😯
Po konizacijos jau apie gimdos salinima kalbėjo,as jau visko baisiau prisigalvojau,chemijos ir t.t.,o cia,opa!!!viskas gerai,atvaziuok po pusmecio😮