QUOTE(Tanite @ 2017 04 20, 17:27)
<p>Man pirmą kartą PAP padarė, kai pamatė tą vadinamą žaizdelę. Buvau tik pradėjusi lytinį gyvenimą, 20 metų. Tai man dažnai rasdavo ascus, paskui momentu LSIL buvo, paskui viskas normalizavosi. Bet niekada nesiuntė pas onko iki dabar. Ir ZPV nekartojom iki šio momento. Bet onkoginekologė sakė būtinai kartosim zpv, kai jau ateisiu aš pas ją po gimdymo (jei pavyks greitu laiku pastoti). Jei nepavyksta, tai po pusmečio rodausi. Ir dar pasakė, kad jeigu neplanuočiau nėštumo, sekantis žingsnis būtų vakcinacija. Tai kadangi dabar jokių vakcinų negali man leisti, nebesigilinau. Tik šiek tiek keista, kai zpv teigiamas, prie ko ta vakcina. Gal nuo kitų tipų apsaugot nebent </p>
As tai aplamai galima sakyt dziaugiuosi,kad daktare po dvieju ascus pasiule ta konizacija.maziau mane sutraumavo.jei ne,tai butu reikeja daryt biopsija,koloskopija.o kai ispjove.pasake cin3.
bet dar uzknisa,kad negalima pasakysi ar vietomis radikaliai ispjauta
Uztat seimos d. Siunte pas onkoginekologe.ta paziurejo mane,pasiule kt.ir pasidaryt žpv ir skystoje terpeje.
O kazin jei yra endimetrioze,tai su ja buna geras pap atsakymas?
Papildyta:
Man 27metai,tai galima vakcinuotis?
Pas mane dabar nera zpv.
bet vistiek neramina.sakau gal mazu negeras atsakymas.ar ka.bet reik manyt kad tikrai jo nera.gal uzmiges.
nes jis atceit ir isvysto ta vezi ilgainiui,taip sake onko.
Ar yra tokiu kad be zpv atsirado pakitimai?